Se hoteller (32)

Rejser til Cape Town

I Cape Town står de store ferieoplevelser i kø; hvide strande, fremragende golfbaner, spektakulær natur - og selvfølgelig nogle af verdens bedste vingårde. Meget mere kan man ikke forlange af en storbyrejse.

I Kapstaden tiltrækkes de fleste turister af det gamle havneområde Waterfront, som nu er et hyggeligt centrum med masser af butikker, hyggelige restauranter og barer. Alt, der serveres her, er af topklasse - og så er det billigt. Der går shuttlebusser hele dagen til kendte strande som Camps Bay og Clifton uden for byen. Overalt er her rent, pænt og stilfuldt, og langs havet ligger der flere romantiske restauranter.

Oplevelser for livet

Hvis shopping, natteliv og gastronomiske oplevelser står øverst på ønskelisten, vil du ikke blive skuffet over Cape Town. Her er store varehuse, spændende markeder, gode restauranter og et livligt natteliv med masser af barer og natklubber. Ud over det rummer Cape Town også et utal af seværdigheder for dig, der er interesseret i historie og kultur, og naturoplevelserne uden for den betagende storby er i absolut verdensklasse. Her kan du dykke blandt hvidhajer, kigge på hvaler, besøge vingårde, vandre på Taffelbjerget eller beundre byen fra oven på en helikoptertur. En rejse til Cape Town vil uden tvivl give dig minder for livet.

Spies' rejser til Cape Town

Spies tilbyder flyrejser til Kapstaden med de fleste velrenommerede flyselskaber. Eftersom rejserne foregår med rutefly, kan du selv vælge, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil blive. Takket være fleksibiliteten kan du altså selv skræddersy din rejse, præcis som det passer dig. Da Cape Town ligger i samme tidszone som Danmark, slipper du for jetlag og kan derfor tage hul på dine oplevelser, så snart du har tjekket ind på hotellet. Kapstaden har mere eller mindre samme klima som ved Middelhavet, så rigtig koldt bliver her aldrig.

Hoteller i Cape Town

De fleste af Spies' hoteller i Kapstaden ligger meget centralt, hovedparten i det populære og centrale område De Waterkant. Men vi har også alternativer i andre dele af byen. I De Waterkant bor du tæt på det meste af alt det, som Cape Towns centrum har at byde på - og vil du virkelig forkæle dig selv på rejsen til Kapstaden, kan vi anbefale hotellet Radisson Blu Hotel Waterfront, som har en imponerende infinitypool med udsigt over havet.

Tips og nyttig info
 • Behageligt klima
 • Mad og drikke til gode priser
 • Seværdigheder
 • Historie
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cape Town

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
26°16°
11
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
26°16°
11
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
25°14°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°12°
7
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • maj
20°10°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • juni
18°8°
6
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • juli
17°7°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • august
18°8°
6
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • september
19°9°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • oktober
21°11°
9
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • november
23°13°
10
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
25°14°
11
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
Cape Town er ikke umiddelbart nogen badeby, da vandet i Atlanten er ret koldt - faktisk kun 12 til 15 °C. Her er dog flere fine strande, hvoraf de mest populære hedder Camps Bay og Clifton Beach.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 14 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Cape Town hele året med rutefly.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Flyet lander Cape Town Lufthavn. Køretiden fra lufthavnen til hotellerne er 30-45 minutter (ca. 18 km).
Mad, drikke og natteliv
Kapstaden er en storby med alt, hvad det indebærer, og udbuddet af restauranter er stort. De mest populære restauranter ligger i Waterfront, Camps Bay, Waterkant og omkring Long Street, hovedgaden i downtown. I Cape Town er det meget billigt både at spise og drikke, og de lokale indbyggere går ofte ud og spiser. Derfor er det en god idé at reservere et bord i forvejen - især på de mest populære restauranter.
Cape Town har du godt natteliv med et stort udvalg af barer og natklubber. De mest stemningsfulde barer finder du i Waterfront, Waterkant, Camps Bay og langs Long Street, hovedgaden i downtown.
Shopping
Shoppingmulighederne i Cape Town er fantastiske. Besøg f.eks. Canal Walk, det største shoppingcenter i hele Afrika med 450 butikker og 50 restauranter. Lidt uden for bykernen finder du Cavendish Square, hvor alle de eksklusive butikker er samlet under samme tag. Glem heller ikke at besøge loppemarkedet på Greenmarket Square, som er åbent fra mandag til fredag.
Aktiviteter og seværdigheder
Aktivitetsmulighederne i og uden for Cape Town er enorme. Her er alt fra golfbaner, surfing-/dykkerspots, hikingområder og mountainbikespor til adrenalinsportsgrene som bungyjump, faldskærmsflyvning, klatring og lignende. På de lokale turistkontorer finder du al nødvendig information om Cape Towns store aktivitetsudbud.
I og omkring Kapstaden venter et utal af seværdigheder: 1600-talsfortet Castle of Good Hope, markedet på Greenmarket Square, de botaniske haver Kirstenbosch på skråningen af Taffelbjerget og den berygtede Robben Island, hvor Mandela sad fængslet. Tager du kabineliften eller en af vandrestierne op til Taffelbjergets flade top, bliver du belønnet med en overvældende og dramatisk udsigt over hele Cape Town. På Kap Det Gode Håb, Afrikas sydligste punkt, hvor Atlanten og Det Indiske Ocean mødes, kan du stifte bekendtskab med et imponerende og utæmmet dyrerige bestående af vilde bavianer, albatrosser, sortørne og mange andre dyr.
Sådan kommer du omkring
Taxi er både den sikreste og nemmeste måde at komme omkring på i Kapstaden. Vælg altid en taxi med skilt på taget; det er din garanti for, at du kører med en autoriseret taxi.
Fakta

Vores service

Opholdet i Cape Town er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt minimum 30 dage ud over opholdet. Passet skal være maskinlæsbart, og der skal være mindst to blanke sider i passet. Der er visumpligt. Turistvisum til maksimalt 90 dages ophold udstedes ved ankomsten. Forlængede danske pas anerkendes ikke, da forlængelsen ikke er maskinlæsbar. Provisoriske danske pas (nødpas) anerkendes kun til udrejse. Indrejse er eventuelt mulig, hvis der er tale om en nødsituation, der omfatter enten alvorlig sygdom eller død.... Vaccination mod gul feber er et krav fra myndighederne, hvis du ankommer fra områder med denne sygdom. Børn under 18 år skal medbringe en personattest på dansk og engelsk for at dokumentere forældrenes navne. Du kan bestille personattester på borger.dk. Rejser barnet kun med den ene eller helt uden forældre, er der flere krav til dokumentationen. Blandt andet skal barnet have en samtykkeerklæring fra de(n) forældre, der ikke er med på rejsen; erklæringen skal være legaliseret. Du kan få yderligere oplysninger hos Sydafrikas ambassade på telefon 39 18 01 85.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den sydafrikanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Sydafrika.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Malariaprofylakse anbefales ved besøg i Kruger Nationalpark.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Sydafrikanske rand (ZAR). Eurocard, MasterCard og VISA. Der findes mange hæveautomater.

Tidsforskel

Dansk +1 time (sommertid ingen tidsforskel).

El

220 V. Adapter er nødvendig, men kan lånes på mange hoteller eller købes i de fleste butikker for ca. 15 kr.

Sprog

Engelsk og afrikaans samt en lang række lokale afrikanske sprog.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Cape Town