Se hoteller (27)

Rejser til Cape Town

Cape Town byder på verdenskendte vindistrikter, hvide strande, golf og slående natur. Her får du alt og lidt til!
I Cape Town tiltrækkes de fleste turister af det gamle havneområde Waterfront, som nu er et hyggeligt centrum med masser af butikker, hyggelige restauranter og barer. Alt, der serveres her, er af topklasse - og så er det billigt. Der går shuttlebusser hele dagen til kendte strande som Camps Bay og Clifton uden for byen. Overalt er her rent, pænt og stilfuldt, og langs havet ligger der flere romantiske restauranter.

Oplevelser for livet

Hvis shopping, natteliv og gastronomiske oplevelser står øverst på ønskelisten, vil du ikke blive skuffet over Cape Town. Her er store varehuse, spændende markeder, gode restauranter og et livligt natteliv med masser af barer og natklubber. Ud over det rummer Cape Town også et utal af seværdigheder for dig, der er interesseret i historie og kultur, og naturoplevelserne uden for den betagende storby er i absolut verdensklasse. Her kan du dykke blandt hvidhajer, kigge på hvaler, besøge vingårde, vandre på Taffelbjerget eller beundre byen fra oven på en helikoptertur. En rejse til Cape Town vil uden tvivl give dig minder for livet.

Spies' rejser til Cape Town

Spies tilbyder flyrejser til Cape Town med de fleste velrenommerede flyselskaber. Eftersom rejserne foregår med rutefly, kan du selv vælge, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil blive. Takket være fleksibiliteten kan du altså selv skræddersy din rejse, præcis som det passer dig. Da Cape Town ligger i samme tidszone som Danmark, slipper du for jetlag og kan derfor tage hul på dine oplevelser, så snart du har tjekket ind på hotellet. Cape Town har mere eller mindre samme klima som ved Middelhavet, så rigtig koldt bliver her aldrig.

Hoteller i Cape Town

De fleste af Spies' hoteller ligger i det populære og centrale område De Waterkant, men vi tilbyder også hoteller i andre dele af byen. I De Waterkant bor du tæt på det meste, og flere hoteller har også pool og andre komfortable faciliteter.
Tips og nyttig info
  • Behageligt klima
  • Mad og drikke til gode priser
  • Seværdigheder
  • Historie

Spies' gæster om Cape Town

Find din rejse til Cape Town

Inspiration og rejsetips

Pingviner på Boulders Beach

10 dage i Sydafrika

Vilde løver og pingviner, enestående natur, gode golfbaner, spændende vandrestier og herlig vin – det hele på én og samme rejse! Vores rejseekspert Jessica har været 10 dage i Sydafrika og her er hendes bedste tips til gode oplevelser.