Se hoteller (1)

Rejser til Silhouette Island

Seychelles, Seychellerne
Seychellernas tredjestørste ø, Silhouette Island, indbyder til en afslappende ferie i tropiske omgivelser, hvor du kan blive ét med den skønne natur.
Her kan du nyde det kridhvide sand, svajende palmer og en hyggelig atmosfære. Dagene på øen går i deres eget tempo, og takket være den fantastiske flora og fauna er der meget at udforske. I den tropiske skov findes et rigt planteliv og dyreliv, og siden 2010 er cirka 93 % af øen en nationalpark, der er på UNESCOs verdensarvliste. Store dele af det krystalklare vand omkring øen er desuden beskyttet som en marin nationalpark.

Naturoplevelser udover det sædvanlige

Selvom Silhouette Island er helt ideel til afslapning, er der også meget at udforske her. Aktiviteter til havs er meget populære, og du kan deltage i forskellige bådture og vandsport eller snorkling og dykning i det krystalklare vand med farverige fisk og smukke rev. Hvis du er til oplevelser på land, tilbyder Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa vandreture med forskellige længder, fokus og sværhedsgrader. På disse ture fortæller lokale guider om det unikke plante- og dyreliv, og får du indblik i øens historie og den smukke nationalpark, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Spies' rejser til Silhouette Island

På en rejse med Spies til Silhouette Island bor du på øens eneste hotel, Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa. Her bor du i en idyllisk atmosfære med jungleagtige omgivelser. Hotellets rummelige villaer har tropiske planter, hvid sandstrand og krystalklart vand som nærmeste naboer. Et ophold på Silhouette Island kan desuden kombineres med andre rejsemål i Seychellernes smukke ørige.
Tips og nyttig info
  • Hotel på stranden
  • God dykning
  • Kombination af rejsemål
  • Valgfri rejselængde
  • Verdensarv

Spies' gæster om Silhouette Island

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Silhouette Island