Se hoteller (6)

Rejser til Praslin

Seychelles, Seychellerne
På naturskønne Praslin ligger en af verdens bedste strande med perfekte muligheder for snorkling. Praslin er simpelthen det bedste valg for dig, der elsker strandliv.
På Praslin finder du en af Seychellernes lækreste strande: Anse Lazio. Her er vandet turkist, og bølgerne skvulper sagte ind på en blød, hvid sandstrand. Stranden er desuden beskyttet af et koralrev, der er helt perfekt til snorkling.

Hoteller på Praslin

Når du rejser med Spies, kan du vælge mellem flere gode hoteller i forskellige prisklasser - det behøver altså ikke at koste en formue at tage på dit livs drømmeferie. Alle Spies' hoteller ligger direkte på eller tæt ved stranden, og uanset hvilket et du vælger, vil du ikke blive skuffet. Vil du bo rigtig luksuriøst, kan vi anbefale Constance Lémuria Resort, som er et af Praslins lækreste hoteller med en glimrende privat 18-hullers golfbane.

At se og opleve

På Praslin kan du besøge nationalparken Vallée de Mai. Her kan du bl.a. se det fredede dobbeltkokosnødde-palmetræ, der er blevet Seychellernes kendetegn. Parken er med på UNESCO's Verdensarvsliste for sin mangfoldige og rige vegetation. Praslin byder også på mange naturskønne vandrestier og har desuden færgeruter til flere af de omkringliggende øer, hvis du har lyst til at opleve endnu mere af Seychellerne.

Seychellerne med Spies

Når du bestiller din rejse til Seychellerne med Spies, bestemmer du selv, hvilken dag du vil rejse, samt hvor længe du ønsker at være af sted. Du har desuden mulighed for at kombinere dit besøg på Praslin med en af de andre øer. Tag eksempelvis et kig på La Dique, som en smuk ø med afslappet stemning, hvor du nemmest kommer rundt i området med oksekærre eller på cykel. Øen byder på uimodståelige strande med fascinerende granitformationer, som er perfekte til feriebillederne.
Tips og nyttig info
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller på stranden
  • Fine sandstrande

Spies' gæster om Praslin

Find din rejse til Praslin