Se hoteller (4)

Rejser til La Digue

Seychelles, Seychellerne
Bestiller du en rejse til La Digue med Spies, vil du opleve en af Seychellerne smest personlige øer med skønne strande og vestindisk kultur.
La Digue er Seychellernes fjerdestørste ø arealmæssigt og er bl.a. kendt for sine spektakulære granitformationer på strandene. Her hersker en venlig og afslappet atmosfære, hvor du vil opleve et vestindisk "touch" på både de lokale, arkitekturen og de mange farver. Stranden Anse Source d'Argent, der ligger på øens sydvest kyst, er en af verdens mest fotograferede, og er samtidig berømt for sin uimodståelige skønhed. Men på trods af sit omdømme er den fri for både trængsel og påtrængende sælgere.

La Digue med Spies

Når du bestiller din rejse til La Digue med Spies, vælger du selv afrejsedag, og hvor længe du ønsker at være væk. Du har også mulighed for at kombinere dit besøg på La Digue med et af vores andre rejsemål på Seychellerne. Når du skal til La Digue, skal du forbi Praslin først. Det er derfor oplagt at kombinere disse to øer, hvis du ønsker at opleve mest muligt af Seychellerne. På Praslin kan du bl.a. opleve en nationalpark, der er på UNESCOs Verdensarvsliste, og så er der perfekte muligheder for at snorkle ved strandene her.

Bo godt på La Digue

Bestiller du en rejse til La Digue med Spies, kan du vælge mellem tre hyggelige hoteller: La Digue Island Lodge med værelser beliggende i villaer og med en flot udsigt over havet og de nærliggende øer fra hotellets poolområde, Patatran Village beliggende i fredelige omgivelser ved havet, og hotel Chateau St Cloud, der ligger ved La Digues eneste bjerg.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Luksushoteller
  • Valgfri rejselængde
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om La Digue

Find din rejse til La Digue