Fuerteventura

Fuerteventura, De Kanariske Øer

Skønt Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, fremstår den mere uspoleret end sine naboøer. Der kommer færre turister hertil, der bygges færre hoteller, og trafikken er roligere.

Læs mere om Fuerteventura Skjul

På Fuerteventura finder du nogle af Europas absolut bedste strande, som strækker sig brede og gyldne stort set hele vejen rundt om øen. Det er ganske let at finde sin egen strand, og trængsel er der aldrig. Rejser du med Spies, kan du vælge mellem nogle af Fuerteventuras allerbedste hoteller, f.eks. Barcelo Corralejo Bay i Corralejo, som har fået høje ratings af vores gæster. Rejser du med børn, er Fuerteventura Princess det rigtige valg. Det ligger ved havet et stykke uden for Jandia og er et af vores børnevenlige Family Garden-hoteller med børneklub og børnepool - og det bedste af det hele er måske, at All Inclusive indgår i prisen.

  • Antal rejsemål:  3
  • Antal hoteller:  33

Den næststørste af De Kanariske Øer er nok mest kendt for sit mærkelige navn, for hvordan er det nu, det skal udtales? Det skal vi nok lære dig, når du ankommer til den smukke ø! Først og fremmest skal du glæde dig til nogle af Europas bedste strande og en vind, der giver de bedste betingelser for en aktiv ferie til vands.


De bedste strande

Fuerteventura lokker med nogle af Europas absolut bedste sandstrande, som strækker sig rundt om det meste af øen. Vil du finde de bedste strande helt uden trængsel, er Jandia stedet! Her kan du udforske en 30 kilometer lang, hvide sandstrand, som nogle steder er 100 meter bred.

Familieferie med All Inclusive

Du kan roligt tage hele familien med til vores børnevenlige Family Garden-hotel, Fuerteventura Princess. Hotellet ligger lige ved stranden, og her findes både sportsaktiviteter, børneklub og Mini Disco. Og bedst af alt: All Inclusive indgår i prisen, så ferien bliver nem og bekvem!


Hoteller for enhver smag

Den smukke ø har ikke kun strande for enhver smag. Det gælder også hotellerne. På Aloe Club får du en god ferie til prisen, og er du til det allerbedste, kommer du ikke udenom det 5-stjernede Gran Hotel Atlantis Bahia Real.

God vind i sejlene

Fuerteventura er et af verdens bedste steder at surfe, hvis du spørger de erfarne. I sær i Corralejo får du ekstra god vind i sejlene. Men øen er også perfekt til andre former for aktiv ferie – især er de brede strandpromenader perfekte til en løbetur langs det glinsende Atlanterhavet.

Vejr -  Fuerteventura

Fuerteventura
Vejr og klima

Fuerteventura har et skønt klima med behagelige temperaturer året rundt. I vintermånederne er temperaturen sjældent meget under 20 grader, og i højsommeren sjældent meget over 25. Badevandet er lunt og dejligt hele året – 19 grader når det er koldest om vinteren, og 23 grader når det er varmest om sommeren.

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!