Se hoteller (7)
Jandía er rejsemålet, hvor du finder kilomerterlange, børnevenlige strande og hoteller der passer til hele familien.
Jandía ligger placeret ved en af de bedste strande på Fuerteventura. Her rejser både børnefamilier, par og ikke mindst windsurfere til, da verdensmesterskabet i windsurfing afholdes årligt på denne stand i august måned. Jandías centrum ligger langs en gade, der løber mellem stranden og hotelområdet. Her er der restauranter, pubber, barer, spillearkader og butikker, og så er servicen rigtig god. Vil du se og opleve noget andet end standlivet, kan du vandre i bjergene, som ligger bag Jandia. Øens højeste bjerg, Pico de la Zarza, som er 807 meter højt, ligger i nærheden, og derfra har du en fantastisk udsigt over havet. Leder du efter et mere autentisk spansk miljø, skal du tage til den lille fiskerby Morro Jable, som ligger inden for gåafstand af Jandia. Her finder du nogle gode restauranter med fisk og skaldyr på menuen samt barer og diskoteker.

Jandías kilometerlange strand

I Jandia ligger der en 30 kilometer lang, hvid sandstrand, som nogle steder er 100 meter bred. For det meste er der lavvande, hvilket gør, at den er meget populær blandt børnefamilier. Du finder nemt din egen plads på stranden, hvor du næsten uforstyrret kan sole og bade. Noget som, sammen med det solsikre klima, gør, at mange naturister vælger at rejse til Jandia og de herlige strande.

Børnevenlige hoteller i Jandia

Det er ikke kun stranden, der er børnevenlig i Jandia. Bestiller du en rejse hos Spies, kan du også vælge mellem flere børnevenlige hoteller. Tag for eksempel et kig på Family Garden-hotellet Fuerteventura Princess eller Family Selection-hotellet Sol Fuerteventura Jandia, som begge er børnevenlige hoteller tæt på stranden og med mulighed for All Inclusive - perfekt til en afslappende familieferie.
Tips og nyttig info
  • Kilometerlange sandstrande
  • All Inclusive
  • Family Garden
  • Lang strandpromenade
  • Børnevenlige strande
  • Solsikkert

Spies' gæster om Jandía

Find din rejse til Jandía