Hoteller (22)

Rejser til Fuerteventura

Fuerteventura, den næststørste af De Kanariske Øer, byder på kilometerlange strande, familievenlige hoteller og lidt lavere priser på restauranterne.
En rejse til Fuerteventura er det rigtige valg for dig, der søger en rolig og afslappet ferie. Her er tempoet lavere og turisterne færre end på naboøerne Gran Canaria og Tenerife, og Spies tilbyder tre skønne rejsemål på øen: den hyggelige by Corralejo, windsurfernes paradis Jandia og Costa Calma, hvor du kan bade og nyde livet på de kilometerlange strande.

Bo godt på Fuerteventura

Uanset hvilket rejsemål du vælger, kan du være sikker på at finde et hotel, der passer til dine ønsker. Hvis du rejser med børn, anbefaler vi børnevenlige Sol Fuerteventura Jandia, hvor All Inclusive kan tilkøbes. Vil du bo mere eksklusivt, tilbyder vi luksushoteller i både Jandía og Corralejo samt hoteller med All Inclusive.

Udforsk Fuerteventura

Store dele af Fuerteventura er stadig ganske uberørte af turismen, og det er en god idé at leje en bil i ferien, så du nemt kan udforske øens små, skjulte strande, hyggelige restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad, Betancuria. Fuerteventura har gode veje, korte afstande og er som skabt til eventyr på egen hånd.
Find dit hotel
Find din rejse til Fuerteventura

Rejser til Fuerteventura

Corralejo
  • Børnevenligt
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
Corralejo er et skønt rejsemål for hele familien, og du kan selvfølgelig bestille et hotel med All Inclusive.
Jandía
  • Restauranter og barer
  • Shopping
  • Aktiviteter og oplevelser
Kilometerlange strande, hoteller af høj klasse og et Family Garden med All Inclusive for hele familien - i Jandia finder du alt til en vellykket ferie.
Costa Calma
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
Costa Calma byder på lange strande og masser af afslapning i naturskønne omgivelser.

INSPIRATION

Vinterferie på Fuerteventura

Vinterferie på Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, men har færre turister og fremstår mere uspoleret end sine naboøer. Øen er et velegnet rejsemål for alle aldre: her hersker en afslappet stemning, og eftersom de lange strande strækker sig langs næsten hele kysten, er der gode muligheder for at finde en strandplet helt for sig selv. Vil du prøve kræfter med surfing, finder du de perfekte vindforhold på Fuerteventura, som derfor også er vært for verdensmesterskaberne i windsurfing og kitesurfing.

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, men har færre turister og fremstår mere uspoleret end sine naboøer.