Se hoteller (11)
Corralejo er et tilpas stort rejsemål med en afslappet atmosfære og med hoteller af god standard, hvoraf flere tilbyder All Inclusive.
Det lille fiskerleje Corralejo er et idyllisk rejsemål ved det krystalklare Atlanterhav. Om morgenen kan du se fiskerbådene sejle ind til kajen med nattens fangst fra havet, og om aftenen viser den samme fangst sig på menukortene på nogle af de små restauranter i Corralejos hyggelige stræder. Både windsurfere og solbadere fra hele verden rejser til strandene i og uden for Corralejo for at nyde en skøn ferie. Her findes hoteller for enhver smag; med eller uden All Inclusive, luksus eller lidt mere enkelt, børnevenligt eller for voksne.

Spis godt i Corralejo

Den ældre del af byen er præget af lave huse, smalle stræder, et lille bilfrit torv og en hyggelig havn, hvor folk samles om eftermiddagen og aftenen. Her ligger mange af Corralejos restauranter, som har frisk fisk og skaldyr på menuen. Og hvorfor ikke tage et glas vin fra De Kanariske Øer til maden? Der er masser af butikker med både designertøj og andre modevarer, og som altid på De Kanariske Øer har de fleste butikker længe åbent, så du har masser af tid til at shoppe efter aftensmaden.

Corralejos strande

Inde i Corralejo findes der tre små strande, som følger tidevandets skiften, men det er ingenting sammenlignet med Las Dunas-stranden, der ligger 5 km uden for byen. Las Dunas nationalpark består af 30 kvadratkilometer fantastiske strande og enorme sandbanker - så her er plads nok.

Ferie for voksne i Corralejo

Spies tilbyder rejser til flere skønne hoteller i Corralejo, hvor du kan nyde en afslappende ferie i rolige omgivelser. På flere af hotellerne indgår All Inclusive desuden i prisen, så du kan få en ekstra bekvem ferie. Vil du bo ved stranden, kan Gran Hotel Atlantis Bahía Real varmt anbefales.
Tips og nyttig info
 • Fine strande
 • Gode restauranter
 • All Inclusive
 • Luksushoteller
 • Hoteller for voksne
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Corralejo

Strand
I Corralejo er der flere strande at vælge imellem.

Playa de Corralejo - tæt på Corralejos bykerne

Playa de Corralejo løber langs Corralejobugten. Ved stranden findes der flere barer og restauranter, og der er også mulighed for at leje liggestole og parasoller.

Las Dunas - lang med fint sand

Las Dunas er en bred og finkornet sandstrand beliggende cirka 5 km uden for Corralejo. Stranden er lavvandet og næsten 8 km lang.

Las Grandes Playas

Las Grandes Playas er beliggende ved Las Dunas-stranden, som man kan cykle til, hvis man ikke vil tage en taxi eller lokalbussen, som kører mellem Corralejo og hovedbyen Puerto Rosaria. På stranden udlejes liggestole og parasoller.

Bystrande i Corralejo

Neden for Corralejo centrum findes et par mindre bystrande. Her er bølgerne som regel mindre end ved Las Dunas-stranden, og vandet er lunere.

Strandene ved El Cortillo

Cirka 20 minutters kørsel fra Corralejo ligger byen El Cortillo, som du nemmest kommer til i lejebil eller med lokalbus. Syd for byen ligger den lange strand Playa de Aljibe de la Cueva, der er en favorit blandt erfarne surfere. Mod nord findes strandene El Cotillo og Playa De Los Lagos, der begge byder på lavvandede laguner, der er meget velegnede til børn. Der findes ingen faciliteter som liggestole og parasoller på nogen af strandene på hverken den nordlige eller sydlige del af øen.

Playa de Sotavento

Fuerteventuras nok smukkeste strandstrækning, som 'smaragdstranden', Playa Esmeralda, er en del af. Playa de Sotavento er næsten 10 km lang og strækker sig langs sydøstkysten fra Costa Calma og helt ned til Morro Jable. Ved Playa de Sotavento afholdes World Cup i windsurfing i august.

Morro Jable

Offentlig strand på den sydlige del af Fuerteventura. Langs stranden løber en strandpromenade, hvor der ligger restauranter, barer og caféer.

Din egen strand

Langs kysten på den sydlige del af øen findes der flere fine små bugter med lyst og fint sand, som er perfekte til sol og badning. Med lidt held kan du måske finde din helt egen lille bugt.
Mad, drikke og natteliv
Restauranterne i Corralejo tilbyder varierende menuer og smagsoplevelser, lige fra friteret gedeost til søtunge. Da Corralejo er en gammel fiskerby, findes der et stort udvalg af fisk og skaldyr. Falder de lokale retter og specialiteter ikke i din smag, er der heldigvis masser af restauranter, som serverer internationale retter. Restauranterne ligger oftest placeret på havnen eller omkring de små torve i centrum. Det gør, at du kan nyde godt at bølgernes brus eller livemusik – måske endda begge dele. Prisniveauet kan variere fra restaurant til restaurant, men generelt er det relativt lavt.

Mad og drikke på Fuerteventura

På Fuerteventura findes mange forskellige typer af restauranter, og der er oftest både internationale, spanske og kanariske retter på menukortene. Øen er omgivet af et fiskerigt farvand, og derfor har man altid tilgang til frisk fisk. Fiskene tilberedes på alle mulige måder; grillet, stegt, kogt, friteret, saltet eller soltørret! Gedeost er også en specialitet her på øen. Den siges at være den bedste på De Kanariske Øer - til og med den bedste i hele Spanien. Spørg efter queso majorero fresco. Den hvide friskost, tierno, er noget mere lagret. Gedeosten cabrito er også typisk for øen. Papas arrugadas (rynkede kartofler) med mojo (hvidløgsdip) kan man få på de fleste restauranter.

Ropas viejas

En blandet gryderet, som kan sammenlignes med vores biksemad.

Frangollo

En dessert, som er en slags budding lavet af majsmel.

Tapas

Betyder småretter. Hver tapasbar har sine egne specialiteter. De forskellige retter er præsenteret i en disk på baren, og man peger på det, man vil have. En typisk, kanarisk tapasret er papas arrugadas con mojo, dvs. små kartofler kogt i vand med groft havsalt, som spises med skrællen på og dyppet i mojo - en stærk sauce fremstillet af olie, spansk peber og hvidløg.

Drikkevarer

Til al den gode mad kan man, hvis man har lyst til vin, trygt bestille husets vin, vino de la casa. Den er oftest et både godt og billigt valg. Blandt ølmærkerne udmærker Dorada, San Miguel og Tropical sig. Vand kan man naturligvis købe på flaske. Ønsker man vand med kulsyre, hedder det agua con gas. Vand uden kulsyre hedder agua sin gas.
Fuerteventura er kendt for at være en rolig ø med afslappet atmosfære. Størstedelen af nattelivet består af nogle diskoteker og barer. Disse finder man hovedsageligt i Corralejo. I Centro Atlantico er der flere barer og diskopubber, og på Plaza Felix Estevez, og de nærtliggende gader her i området, kan man høre livemusik.
Shopping
På hovedgaden Nuestra Señora del Carmen I Corralejo ligger der flere butikker og shoppingcentre. Her kan du finde både mærkevaretøj og surfermode i hovedgadens shoppingcenter samt i shoppingcentret El Campanario. I havneområdet er der små, hyggelige butikker, der sælger lokalt producerede varer som f.eks. aloe vera. De fleste butikker, store som små, har åbent dagligt fra cirka kl. 10.00 om morgenen og frem til sent på aftenen. Butiksejerne er dog ofte villige til at rykke deres åbningstider, hvis der er liv i gaderne.

Vær opmærksom på at nogle af dem lukker i siestaen i tidsrummet kl. 14.00-16.30. Som udgangspunkt er priserne lavere end i Danmark.

Corralejos lokalmarked

Hver tirsdag og fredag formiddag afholdes der marked med et stort udvalg af alverdens ting og sager. Markedet ligger på hovedgaden Nuestra Señora del Carmen. Søndag formiddag kan du besøge shoppingcentret CC Campanario lige uden for centrum af Corralejo. Her optræder flamencodansere, og de små gader bliver fyldt med et udvalg af diverse lokale varer.
Aktiviteter og seværdigheder

Surfing

Langs strandene i Corralejo er det meget populært at surfe. Mange rejser hertil udelukkende på grund af wind- kite og brætsurfing. Der er mange forskellige surferbutikker og skoler, der tilbyder kurser for nybegyndere. Er du allerede en af de mere erfarne surfere, kan du også leje surferudstyr, så du selv kan hoppe i bølgerne. Et populært område for de erfarne surfere er ved stranden Playa de Aljibe de la Cueva. Stranden ligger syd for byen El Cotillo, cirka 20 min. kørsel i bil fra Corralejo.

Dykning

Hvad kan være mere spændende end at opleve Fuerteventura under havoverfladen? I vandet omkring Fuerteventura findes der en rig variation af fisk, hvoraf mange er unikke for øen. Du kan bl.a. se skildpadder, englehajer og rokker. Uanset hvilket niveau du er på, har du mulighed for at tage del af oplevelsen. Dels på egen hånd men også sammen med en dykkerinstruktør, hvis du ønsker at tage et dykkercertifikat. Undervandslandskabet ved øen Los Lobos på den nordlige side består af lavaformationer med dramatiske sprækkeåbninger. Disse formationer er perfekte gemmesteder for forskellige arter af fisk samt smådyr. På den sydlige del findes der gode muligheder for dykning ved Jandía. Store stimer af barracudaer cirkulerer rundt oven for dig, imens moræner stikker ud af klippevæggenes åbninger.

Øvrige aktiviteter i Corralejo

Der findes minigolf flere forskellige steder. Blandt andet på taget af det nye shoppingcenter, Plaza. I Corralejo kan man også spille tennis, squash eller besøge det lokale træningscenter

Vulkanøen Lazarote

Vil du en tur til naboøen Lazarote, er der rigtig gode båd- og færgeforbindelser. Her har du mulighed for at komme med på udflugt og få oplevet vulkanernes ø.
Sådan kommer du omkring
Den bedste måde at opleve Fuerteventura på er ved at leje en bil. Vær dog opmærksom på, at der er langt mellem benzinstationerne, så sørg for at tanke bilen i tide.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Corralejo er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR).
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, priser, udflugter m.m.
Vejr og klima
 • januar
19°13°
7
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
20°13°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
21°14°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
22°14°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • maj
23°15°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juni
24°17°
9
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • juli
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
27°20°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
27°20°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
25°18°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • november
23°16°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
20°14°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Corralejo året rundt med rutefly.

Flyet lander i lufthavnen uden for Puerto del Rosario.
Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, foregår transfer til hotellet på egen hånd.

Find din rejse til Corralejo
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.