Se hoteller (10)

Corralejo er et tilpas stort rejsemål med en afslappet atmosfære og med hoteller af god standard, hvoraf flere tilbyder All Inclusive.

Det lille fiskerleje Corralejo er et idyllisk rejsemål ved det krystalklare Atlanterhav. Om morgenen kan du se fiskerbådene sejle ind til kajen med nattens fangst fra havet, og om aftenen viser den samme fangst sig på menukortene på nogle af de små restauranter i Corralejos hyggelige stræder. Både windsurfere og solbadere fra hele verden rejser til strandene i og uden for Corralejo for at nyde en skøn ferie. Her findes hoteller for enhver smag; med eller uden All Inclusive, luksus eller lidt mere enkelt, børnevenligt eller for voksne.

Spis godt i Corralejo

Den ældre del af byen er præget af lave huse, smalle stræder, et lille bilfrit torv og en hyggelig havn, hvor folk samles om eftermiddagen og aftenen. Her ligger mange af Corralejos restauranter, som har frisk fisk og skaldyr på menuen. Og hvorfor ikke tage et glas vin fra De Kanariske Øer til maden? Der er masser af butikker med både designertøj og andre modevarer, og som altid på De Kanariske Øer har de fleste butikker længe åbent, så du har masser af tid til at shoppe efter aftensmaden.

Corralejos strande

Inde i Corralejo findes der tre små strande, som følger tidevandets skiften, men det er ingenting sammenlignet med Las Dunas-stranden, der ligger 5 km uden for byen. Las Dunas nationalpark består af 30 kvadratkilometer fantastiske strande og enorme sandbanker - så her er plads nok.

Ferie for voksne i Corralejo

Spies tilbyder rejser til flere skønne hoteller i Corralejo, hvor du kan nyde en afslappende ferie i rolige omgivelser. På flere af hotellerne indgår All Inclusive desuden i prisen, så du kan få en ekstra bekvem ferie. Vil du bo ved stranden, kan Gran Hotel Atlantis Bahía Real varmt anbefales.

Tips og nyttig info
 • Fine strande
 • Gode restauranter
 • All Inclusive
 • Luksushoteller
 • Hoteller for voksne
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Corralejo

Vejr og klima
 • januar
19°13°
7
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
20°13°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
21°14°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
22°14°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • maj
23°15°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juni
24°17°
9
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • juli
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
27°20°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
27°20°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • oktober
25°18°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • november
23°16°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
20°14°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
Strand
I Corralejo er der flere strande at vælge imellem.

Playa de Corralejo

Playa de Corralejo ligger tæt på Corralejos bykerne og løber langs Corralejobugten. Ved stranden findes der flere barer og restauranter, og der er også mulighed for at leje liggestole og parasoller.

Las Dunas

Las Dunas er en bred og finkornet sandstrand beliggende cirka 5 km uden for Corralejo. Stranden er lavvandet og næsten 8 km lang.

Las Grandes Playas

Las Grandes Playas er beliggende ved Las Dunas-stranden, som man kan cykle til, hvis man ikke vil tage en taxi eller lokalbussen, som kører mellem Corralejo og hovedbyen Puerto Rosaria. På stranden udlejes liggestole og parasoller.

Bystrande i Corralejo

Neden for Corralejo centrum findes et par mindre bystrande. Her er bølgerne som regel mindre end ved Las Dunas-stranden, og vandet er lunere.

Strandene ved El Cortillo

Cirka 20 minutters kørsel fra Corralejo ligger byen El Cortillo, som du nemmest kommer til i lejebil eller med lokalbus. Syd for byen ligger den lange strand Playa de Aljibe de la Cueva, der er en favorit blandt erfarne surfere. Mod nord findes strandene El Cotillo og Playa De Los Lagos, der begge byder på lavvandede, børnevenlige laguner. Der findes ingen faciliteter som f.eks. liggestole og parasoller på nogen af strandene ved El Cortillo.

Playa de Sotavento

Fuerteventuras nok smukkeste strandstrækning, som 'smaragdstranden', Playa Esmeralda, er en del af. Playa de Sotavento er næsten 10 km lang og strækker sig langs sydøstkysten fra Costa Calma og helt ned til Morro Jable. Ved Playa de Sotavento afholdes World Cup i windsurfing i august.

Morro Jable

Offentlig strand på den sydlige del af Fuerteventura. Langs stranden løber en strandpromenade, hvor der ligger restauranter, barer og caféer.

Din egen strand

Langs kysten på den sydlige del af øen findes der flere fine små bugter med lyst og fint sand, som er perfekte til sol og badning. Med lidt held kan du måske finde din helt egen lille bugt.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Corralejo hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.

Flyet lander i lufthavnen uden for Puerto del Rosario.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly med Spies, kan du bestille transfer fra lufthavnen til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Al information om bestilt transfer finder du på din billet. Prisen for transfer varierer, alt efter transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestillingen. Læs mere om transfer.

Køretiden fra lufthavnen til hotellerne i Corralejo er fra ca. 45 minutter til 1 time og 15 minutter (ca. 40 km), afhængigt af trafikken.
Mad, drikke og natteliv
Restauranterne i Corralejo tilbyder varierende menuer og smagsoplevelser, lige fra friteret gedeost til søtunge. Da Corralejo er en gammel fiskerby, findes der et stort udvalg af fisk og skaldyr. Falder de lokale retter og specialiteter ikke i din smag, er der heldigvis masser af restauranter, som serverer internationale retter. Restauranterne ligger oftest placeret på havnen eller omkring de små torve i centrum. Det gør, at du kan nyde godt at bølgernes brus eller livemusik – måske endda begge dele. Prisniveauet kan variere fra restaurant til restaurant, men generelt er det relativt lavt.

Mad og drikke på Fuerteventura

På Fuerteventura findes mange forskellige typer af restauranter, og der er oftest både internationale, spanske og kanariske retter på menukortene. Øen er omgivet af et fiskerigt farvand, og derfor har man altid tilgang til frisk fisk. Fiskene tilberedes på alle mulige måder; grillet, stegt, kogt, friteret, saltet eller soltørret! Gedeost er også en specialitet her på øen. Den siges at være den bedste på De Kanariske Øer - til og med den bedste i hele Spanien. Spørg efter queso majorero fresco. Den hvide friskost, tierno, er noget mere lagret. Gedeosten cabrito er også typisk for øen. Papas arrugadas (rynkede kartofler) med mojo (hvidløgsdip) kan man få på de fleste restauranter.

Ropas viejas

En blandet gryderet, som kan sammenlignes med vores biksemad.

Frangollo

En dessert, som er en slags budding lavet af majsmel.

Tapas

Betyder småretter. Hver tapasbar har sine egne specialiteter. De forskellige retter er præsenteret i en disk på baren, og man peger på det, man vil have. En typisk, kanarisk tapasret er papas arrugadas con mojo, dvs. små kartofler kogt i vand med groft havsalt, som spises med skrællen på og dyppet i mojo - en stærk sauce fremstillet af olie, spansk peber og hvidløg.

Drikkevarer

Til al den gode mad kan man, hvis man har lyst til vin, trygt bestille husets vin, vino de la casa. Den er oftest et både godt og billigt valg. Blandt ølmærkerne udmærker Dorada, San Miguel og Tropical sig. Vand kan man naturligvis købe på flaske. Ønsker man vand med kulsyre, hedder det agua con gas. Vand uden kulsyre hedder agua sin gas.
Fuerteventura er kendt for at være en rolig ø med afslappet atmosfære. Størstedelen af nattelivet består af nogle diskoteker og barer. Disse finder man hovedsageligt i Corralejo. I Centro Atlantico er der flere barer og diskopubber, og på Plaza Felix Estevez, og de nærtliggende gader her i området, kan man høre livemusik.
Shopping
På hovedgaden Nuestra Señora del Carmen I Corralejo ligger der flere butikker og shoppingcentre. Her kan du finde både mærkevaretøj og surfermode i hovedgadens shoppingcenter samt i shoppingcentret El Campanario. I havneområdet er der små, hyggelige butikker, der sælger lokalt producerede varer som f.eks. aloe vera. De fleste butikker, store som små, har åbent dagligt fra cirka kl. 10.00 om morgenen og frem til sent på aftenen. Butiksejerne er dog ofte villige til at rykke deres åbningstider, hvis der er liv i gaderne.

Vær opmærksom på at nogle af dem lukker i siestaen i tidsrummet kl. 14.00-16.30. Som udgangspunkt er priserne lavere end i Danmark.

Corralejos lokalmarked

Hver tirsdag og fredag formiddag afholdes der marked med et stort udvalg af alverdens ting og sager. Markedet ligger på hovedgaden Nuestra Señora del Carmen. Søndag formiddag kan du besøge shoppingcentret CC Campanario lige uden for centrum af Corralejo. Her optræder flamencodansere, og de små gader bliver fyldt med et udvalg af diverse lokale varer.

Shopping uden for Corralejo

De bedste shoppingmuligheder finder man i hovedstaden Puerto del Rosario, cirka 45 min. kørsel fra Corralejo. Her ligger Las Rotondas, der er øens største shoppingcenter, og som har de mest gængse butikker og tøjmærker.
Aktiviteter og seværdigheder

Surfing

Langs strandene i Corralejo er det meget populært at surfe. Mange rejser hertil udelukkende på grund af wind- kite og brætsurfing. Der er mange forskellige surferbutikker og skoler, der tilbyder kurser for nybegyndere. Er du allerede en af de mere erfarne surfere, kan du også leje surferudstyr, så du selv kan hoppe i bølgerne. Et populært område for de erfarne surfere er ved stranden Playa de Aljibe de la Cueva. Stranden ligger syd for byen El Cotillo, cirka 20 min. kørsel i bil fra Corralejo.

Dykning

Hvad kan være mere spændende end at opleve Fuerteventura under havoverfladen? I vandet omkring Fuerteventura findes der en rig variation af fisk, hvoraf mange er unikke for øen. Du kan bl.a. se skildpadder, englehajer og rokker. Uanset hvilket niveau du er på, har du mulighed for at tage del af oplevelsen. Dels på egen hånd men også sammen med en dykkerinstruktør, hvis du ønsker at tage et dykkercertifikat. Undervandslandskabet ved øen Los Lobos på den nordlige side består af lavaformationer med dramatiske sprækkeåbninger. Disse formationer er perfekte gemmesteder for forskellige arter af fisk samt smådyr. På den sydlige del findes der gode muligheder for dykning ved Jandía. Store stimer af barracudaer cirkulerer rundt oven for dig, imens moræner stikker ud af klippevæggenes åbninger.

Isla de Lobos

Isla de Lobos (ulveøen) er ikke opkaldt efter ulve men efter søløver (lobo de mar), som fandtes på øen frem til starten af 1900-tallet. Øen er lille, blot seks kvadratkilometer, og har kun været beboet af fyrmestre, dengang fyret stadig blev passet manuelt. Den sidste fyrmester, Antonio "El farero", forstod at drage fordel af turisterne, som fandt vej hertil i 70'erne og 80'erne, og bød på kanarisk paella i sit hus. Og Antonios restaurant drives stadig af hans familie den dag i dag.

På øen kan man vandre eller ligge og nyde den gode sol på den lagunelignende playa. Et must er at udforske det rige liv under vandet her i området. Siden 1982 har Isla de Lobos været en der af naturreservatet Las Dunas. For at komme over til Isla de Lobos, kan du blandt andet tage en glasbundsbåd fra havnen i Corralejo.

Øvrige aktiviteter i Corralejo

Der findes minigolf flere forskellige steder. Blandt andet på taget af det nye shoppingcenter, Plaza. I Corralejo kan man også spille tennis, squash eller besøge det lokale træningscenter

Seværdigheder i Betancuria

I Betancuria må du endelig ikke misse et besøg i kirken, som var den første, der fik biskopsædet på De Kanariske Øer. Det er også her, du finder det historiske museum Museo de Betancuria. Og hvis du tager turen mod Pajara, byder vejen hertil på de mest vidunderlige udsigter over hav og uspoleret natur.

Tips til Villaverde

Mange af dem, som arbejder i Corralejo, bor i Villaverde. De har valgt at slå sig ned her for at få den livlige stemning i byen lidt på afstand. Lige uden for byen ligger den en gård, der hedder La Rosita. Her kan du høre om livet i gamle dage, om kunsten at dyrke tobak, få en masse interessante fakta om kamelen samt se en masse spændende ting fra både husholdning og landbrug.

Seværdigheder i Pajara

Pajara er en smuk, typisk spansk by. Byen fungerede som hovedstad på øen i perioden 1836-1860, inden den nuværende havneby, Puerto del Rosario, overtog denne titel. Her I Pajara finder du La Casa los Coronele. En bygning, som helt sikkert er et besøg værd. Las Casa de los Coronele har eftersigende lige så mange vinduer, som året har dage. I Pajara er der også en kirke, der anses for at være en af de absolut fineste og mest interessante på hele øen.

Ecomuseo La Alcogida - Det gamle Fuerteventura

Kunne du tænke dig at vide mere om livet, og måden at leve på før turismen kom hertil, er Tefia et must. Her ligger en lille samling af huse, som er blevet bygget for at vise, hvordan byerne så ud, før turismen fik sit indtog.

Oplevelser i El Cotillo

El Cotillo er utrolig flot, lille by, hvor der er masser af charmerende restauranter. Byen består af to forskellige dele. Ved den sydlige del ligger en meget livlig strand, hvor surfere konkurrer om at fange de bedste bølger. Her ligger der også et toetagers højt fyrtårn med en storslået udsigt ud over Atlanten. På den nordlige del ligger derimod de mere stille laguner og lavvandede strande. Et perfekt sted for børnene at lege i strandkanten.

Lajares

I Lajares ligger der en håndværksskole, som specialiserer sig i det klassiske kanariske hulsømsbroderi. En oplagt mulighed for at opleve noget ægte kanarisk. Ved siden af skolen er der en butik, der sælger disse lokal lavede broderier samt meget andet håndværk.

Fiskerbyen Ajuy

På den vestlige side af Fuerteventura ligger en af de mest betydningsfulde fiskerbyer, Ajuy. Det var her de første europæere gik i land. Her har du mulighed for at gå på udforskning i grotterne ved havet, som har sort lavasand. Og når du bliver sulten, findes der førsteklasses restauranter, der selvfølgelig serverer frisk fisk. Sammen med frokosten kan du nyde udsigten over de enorme bølger, som slår mod klippevæggene.

Gran Tarajal

På sydøst kysten ligger Fuerteventuras næststørste by ved navn Gran Tarajal. Byens mest tydelige kendetegn er den brede strand med det gråblå vand. Stranden er ikke så flad og lavvandet som strandene mod nord, men her er til gengæld mere stille vand uden alt for store bølger. Et tip er at besøge hovedgaden, der går langs med stranden. Her er der stor variation af restauranter og caféer, og der er findes noget for enhver smag.

Vulkanøen Lazarote

Vil du en tur til naboøen Lazarote, er der rigtig gode båd- og færgeforbindelser. Her har du mulighed for at komme med på udflugt og få oplevet vulkanernes ø.
Sådan kommer du omkring
Den bedste måde at opleve Fuerteventura på er ved at leje en bil. Vær dog opmærksom på, at der er langt mellem benzinstationerne, så sørg for at tanke bilen i tide.

Bus

Corralejo har to forskellige buslinjer. Den ene kører imellem Correlejo og hovedstaden Puerto del Rosario, hvor bussen laver flere stop i Corralejo efter stranden Las Dunas. Og den anden bus kører fra Corralejo til El Cotillo, hvor der er stop i blandt andet Lajares. Har du udset dig en anden by, vil du først skulle til Puerto del Rosario og derefter skifte bus.

Båd

Der findes både imellem Corralejo og Lazarote, som afgår flere gange dagligt. Hvis du har fået tilladelse fra biludlejningsfirmaet, kan du passende benytte dig af bilfærgerne. Du har også mulighed for at sejle til Isla de Lobos, en mindre ø der ligger placeret ud for Corralejo.

Indenrigsfly

Har du lyst til at besøge en de andre øer, findes der indenrigsfly som alternativ til at sejle. Flyselskaberne tilbyder adskillige flyveture til Gran Canaria og Tenerife hver dag.

Øvrigt

I Corralejo kan man også komme omkring med taxi, cykel eller til fods.
Fakta

Vores service

Opholdet i Corralejo er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR).

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, priser, udflugter m.m.
Rejs med børn
Corralejo er et glimrende rejsemål for børnefamilier. Størstedelen af hotellerne tilbyder lejligheder, og de fleste hoteller har børnepool og en mindre legeplads. Desuden er der overraskende mange offentlige legepladser i byen, som er til fri afbenyttelse. Strandene har kilometervis af sand, og de er derfor perfekte for børn, da de små vil opleve dem som gigantiske sandkasser, hvor der kan leges i timevis. Som i det meste af Spanien, er børn velkomne næsten overalt – også på restauranter og barer. Den gode strandpromenade gør det nemt at komme omkring med barnevogn, men de almindelige gader er ikke ret brede, og fortovene er smalle.

Restauranter

De fleste restauranter har børnemenuer, som plejer at falde i børnenes smag. Desuden har mange restauranter barnestole til rådighed, som kan lånes.

Babymad

Både babymad og bleer kan købes på apoteket og i små supermarkeder. Pulver til vælling er ikke det samme som hjemme i Danmark, og det kan være en god idé at tage med hjemmefra.

Legepladser i Corralejo

Der er legepladser på de fleste hoteller. Men der findes også mange offentlige legepladser rundt om i byen, som er til fri afbenyttelse.
Find din rejse til Corralejo
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.