Se hoteller (10)
Corralejo er et tilpas stort rejsemål med en afslappet atmosfære og med hoteller af god standard, hvoraf flere tilbyder All Inclusive.
Det lille fiskerleje Corralejo er et idyllisk rejsemål ved det krystalklare Atlanterhav. Om morgenen kan du se fiskerbådene sejle ind til kajen med nattens fangst fra havet, og om aftenen viser den samme fangst sig på menukortene på nogle af de små restauranter i Corralejos hyggelige stræder. Både windsurfere og solbadere fra hele verden rejser til strandene i og uden for Corralejo for at nyde en skøn ferie. Her findes hoteller for enhver smag; med eller uden All Inclusive, luksus eller lidt mere enkelt, børnevenligt eller for voksne.

Spis godt i Corralejo

Den ældre del af byen er præget af lave huse, smalle stræder, et lille bilfrit torv og en hyggelig havn, hvor folk samles om eftermiddagen og aftenen. Her ligger mange af Corralejos restauranter, som har frisk fisk og skaldyr på menuen. Og hvorfor ikke tage et glas vin fra De Kanariske Øer til maden? Der er masser af butikker med både designertøj og andre modevarer, og som altid på De Kanariske Øer har de fleste butikker længe åbent, så du har masser af tid til at shoppe efter aftensmaden.

Corralejos strande

Inde i Corralejo findes der tre små strande, som følger tidevandets skiften, men det er ingenting sammenlignet med Las Dunas-stranden, der ligger 5 km uden for byen. Las Dunas nationalpark består af 30 kvadratkilometer fantastiske strande og enorme sandbanker - så her er plads nok.

Ferie for voksne i Corralejo

Spies tilbyder rejser til flere skønne hoteller i Corralejo, hvor du kan nyde en afslappende ferie i rolige omgivelser. På flere af hotellerne indgår All Inclusive desuden i prisen, så du kan få en ekstra bekvem ferie. Vil du bo ved stranden, kan Gran Hotel Atlantis Bahía Real varmt anbefales.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Gode restauranter
  • All Inclusive
  • Luksushoteller
  • Hoteller for voksne

Spies' gæster om Corralejo

Find din rejse til Corralejo