Se hoteller (5)
Costa Calma er det helt rigtige rejsemål for dig, der ønsker såvel strandliv som spændende udflugter på egen hånd.
Costa Calma er et fredeligt ferieområde i frodige omgivelser på Fuerteventuras sydkyst, ikke langt fra den lille by Canada del Rio. Her skal du hverken forvente natteliv eller larmende forlystelser - til gengæld kan du se frem til herlige strande, en rolig atmosfære og hyggelige udflugter. I Costa Calma findes alt, hvad du behøver på ferien: Sol, strande og hoteller for enhver smag, uanset om du rejser med eller uden børn. Du kan vælge mellem forskellige typer af vandsport, når du trænger til at være aktiv, og lidt længere nede på kysten ligger Playa Sotavento, som er kendt for wind- og kitesurfing.

Strandene ved Costa Calma

I Costa Calma-området er der nok at give sig til. Du har mulighed for at slikke sol på en ny strand hver dag, hvis det er det, du vil. Playa de Sotavento er mange kilometer lang, mens stranden i Costa Calma er noget mindre med gyldent sand og gode faciliteter. Hvis du er nysgerrig og eventyrsøgende, kan du også leje en bil og opleve øen i dit eget tempo.

Spies' hoteller i Costa Calma

Rejser du med Spies til Costa Calma, kan du vælge mellem hoteller med motionsrum eller spaafdeling, og vi tilbyder også hoteller tæt på stranden.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller med spaafdeling

Spies' gæster om Costa Calma

Find din rejse til Costa Calma