båd i vandet ved Skopelos

Flere oplevelser på én ferie

Kombinationsrejser

Få mere ud af ferien - kombinér to forskellige rejsemål

Har du svært ved at bestemme dig for, hvilken græsk ø du helst vil til? Eller om du har mest lyst til at dase på en strand eller vandre rundt i en storby? Du behøver ikke vælge - bestil en kombinationsrejse og oplev dobbelt så meget i ferien! Bo på to forskellige hoteller, udforsk to forskellige rejsemål - eller to forskellige lande. Kun fantasien sætter grænser.

Populære kombinationsrejsemål

Båd på Rhodos

Rhodos

Rejs til Rhodos i to uger og kombiner to forskellige rejsemål på øen. Skal du afsted i en uge, kan du også skifte ø i løbet af ferien og opleve det ægte Grækenland på Chalki eller Symi.

Badevig på Mallorca

Mallorca

Udforsk feriefavoritten Mallorca og kombiner to rejsemål som du vil. Prøv f.eks. en uges storbyferie i Palma og en uge i Alcudia og charmerende Santa Ponsa.

Kos/Kalymnos

Nyd en uge på den græske favorit, Kos, kombineret med charmerende Kalymnos. Eller hvorfor ikke begynde med en uge på Kalymnos og slutte af med en uge i total ro og mag på Telendos.

Strand i Thailand

Thailand

Thailand er en populær vinterfavorit, som byder på mange spændende kombinationsmuligheder. Tag f.eks. en uge i livlige Patong eller det nærliggende Kamala, og nyd efterfølgende afslapning i Khao Lak eller på øerne omkring Krabi.

Alle rejsemål for kombinationsrejser

Her finder du rejsemål, hvor du selv kan bestille en kombinationsrejse. For flere rejsemål kan du kontakte os på 70 10 42 00

Mallorca

Spanien

I Spanien kan du opleve flere af vores mest populære rejsemål på en kombinationsrejse, uanset om du til rejse til Kanarieøerne eller klassiske Mallorca.

Grekland

Grækenland

I Grækenland er valgmulighederne næsten uendelige for kombinationsrejser. Kombiner forskellige øer, oplev flere rejsemål på én ø, eller hvorfor ikke tage en uge på fastlandet
og en uge med ø-liv.

Find din egen kombinationsrejse

Vælg et rejsemål og vælg to ugers rejselængde for at finde mulige kombinationer.