Båd i vandet ved Krabi

Oplev mere af Thailand

Kombinationsrejser i Thailand

Alsidige Thailand er oplagt til kombinationsrejser. Vælg mellem et af vores dejlige rejsemål på Phuket i kombination med Ao Nang/Klong Muang i Krabi-området eller Khao Lak nord for Phuket.

Phuket

Den berømte halvø, Phuket, er et af de mest populære rejsemål i Thailand. Her venter kilometerlange sandstrande, lækker thailandsk mad til billige penge og hoteller tæt på stranden. Phuket er både en favorit blandt børnefamilier, der ønsker en familievenlig ferie, og blandt unge, der ofte bor ved Patong, hvor der er godt gang i nattelivet.

Ao Nang/Klong Muang i Krabi

Ao Nang og dens skærgård tiltrækker især rejsende, der ønsker at dykke og snorkle. Fra Ao Nang kan du nemt komme til de omkringliggende øer og paradisstrande med organiserede bådture. Klong Muang er en lille fiskerby nord for Ao Nang, og er perfekt for dig, der ønsker ro i luksuriøse omgivelser tæt på smuk strand.

Khao Lak

Khao Lak er en flere kilometer lang strand nord for Phuket. Khoa Lak er kendt for at være et af de mest rolige ferieområder på Phuket, og er oplagt for dig, der ønsker en afslappende ferie.

Kombinationsrejser

Solstole på en strand i Thailand

Phuket og Krabi/Khao Lak

Oplev mere på din ferie til Thailand. Med Spies kan du kombinere rejsen til Phuket med et ophold i Krabi eller Khao Lak.