Se hoteller (14)

Rejser til Ao Nang

Smukke Ao Nang og dens skærgård tiltrækker både soldyrkere, klatrere og snorkelentusiaster, der alle kommer for at nyde strandene, dykningen og afslapningen.
Ao Nang-stranden er det, vi kalder en "eftermiddagsstrand", ikke så bred og med koralsand blandet med små muslingeskaller. Men i området finder du nogle af Thailands smukkeste, hvide sandstrande, herunder den berømte Railay Beach og de små paradisøer Koh Poda og Chicken Island. Til disse og andre nærliggende øer i området, rejser du med båd fra Ao Nang Beach. Ønsker du at dykke og snorkle ved et af de mange store og små rev i farvandene ud for Ao Nang, findes der en række organiserede ture.

Bo som du vil

Rejser du med Spies til Ao Nang, kan du altid finde et hotel, der passer dig. Med et dusin hoteller at vælge imellem, fra det enkle til det luksuriøse, kan du være sikker på at finde et hotel, der passer lige præcis til dig. Ønsker du at bo billigt og centralt, kan vi anbefale The Verandah, mens Centara Grand Beach Resort & Villas ligger lige ved stranden, kun et par minutters gang fra Ao Nang centrum.

Eventyr på nært hold

Vandet ud for Krabi er krystalklart, og her kan du se både revhajer, skildpadder, grotter og skibsvrag. Ao Nang er en velorganiseret by med hyggelige restauranter og barer langs hovedgaden og strandvejen. Derimod er her ikke så meget forlystelsesliv. Hvis du vil besøge en autentisk, thailandsk by, kan du tage en tur ind til provinshovedstaden i Krabi. Gå ikke glip af et besøg på natmarkedet, hvor du kan finde alt fra tøj over kunsthåndværk og elektronik til grøntsager. Turen fra Ao Nang til Krabi tager ca. 20 minutter med tuk-tuk.

Valgfrihed med Spies

Når du rejser med Spies til Ao Nang, kan du enten vælge en komfortabel charterrejse med faste rejsetider eller en skræddersyet rejse med rutefly på de tidspunkter, der passer dig. Du har selvfølgelig også mulighed for at kombinere to forskellige rejsemål, så du får set og oplevet endnu mere på din ferie.
Tips og nyttig info
  • Hoteller tæt på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • Kombinér rejsemål
  • Spændende udflugter
  • Mange restauranter

Spies' gæster om Ao Nang

Find din rejse til Ao Nang