Se hoteller (3)

Rejser til Railay Beach

Railay Beach tiltrækker sol- og strandentusiaster, men også folk, der kan lide at klatre, snorkle og dykke, lægger vejen forbi.
Railay Beach består af strande, som er indrammet af dramatisk høje og meget smukke kalkstensklipper på hver sin side af en odde. Den største og bedste badestrand er West Railay Beach, som strækker sig ud over en kilometer sand, og når tidevandet trækker sig, og der er lavvande, har du et krystalklart og fint badevand at afkøle dig i.
En stor fordel ved Railay, foruden alt det naturen har at tilbyde, er, at denne halvø ikke har nogen veje og dermed ingen generende trafik. Et andet plus, i hvert fald for dem, der foretrækker fred og ro, er, at du kun kan komme hertil med båd fra Krabi by eller fra Ao Nang. Og bliver du sulten, findes her masser af små spisesteder, ligesom de fleste hoteller har egne restauranter. Vil du gerne spise thai-mad, kan især fisk og seafood anbefales; det er så friskt, som det kan blive! Du kan også sagtens finde vestlige retter på menukortet.

Klatring, dykning og snorkling

Railay Beach tiltrækker især aktive unge fra hele verden, og klatring er indenfor de senere år blevet actionsport nummer ét. Det er ikke så mærkeligt, for her findes masser af klipper at klatre på, både for nybegyndere og for de mere erfarne. Andre populære aktiviteter er dykning, snorkling og kanoudflugter.

Spies' hoteller

Mange af Spies' hoteller ligger tæt på nogle af halvøens smukke strande - så du har aldrig langt ned til vandet og en dukkert, hvis du skulle få lyst.
Her er der hoteller for enhver smag; fra enkelt og bekvemt til mere luksuriøse hoteller med både grønne omgivelser og spa.

To rejsemål på én rejse

Hvis du bestiller din rejse hos Spies, har du mulighed for at bestille to forskellige rejsemål og få en uge på hver. Hvorfor ikke starte med en aktiv og indholdsrig uge med klatring i Railey Beach, hvorefter du kan afrunde ferien med en afslappende uge på stranden i Klong Muang. Spies tilbyder flere forskellige kombinationer - så er det bare at finde den, som passer bedst til dig og din ferie.
Tips og nyttig info
  • Hoteller tæt på stranden
  • Kombinér rejsemål
  • Fine sandstrande
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Railay Beach

Find din rejse til Railay Beach