Se hoteller (3)

Rejser til Klong Muang

I Klong Muang venter en lang strand, skønt vand og en rolig atmosfære, som alt sammen er med til at give dig en skøn, afslappende ferie.
Klong Muang er en lille og fredelig fiskerby, der ligger nord for byen Ao Nang. Her skal du rejse til, hvis du ønsker fred og ro og vil bo luksuriøst og tæt på stranden. Beliggenheden tæt på Ao Nang gør, at du også nemt kan komme ud til de mange øer i den fantastiske skærgård, eftersom der arrangeres mange bådture fra byen.
Klong Muang er, ligesom flere af Krabi-provinsens fiskerbyer, berømt for sine lækre fiske- og skaldyrsretter. Restauranterne er få og ofte enkle, men serverer ikke desto mindre virkelig god thailandsk mad. På hotellerne er udbuddet mere varieret, og der serveres mad af høj klasse fra mange forskellige køkkenkulturer - derfor er det også dyrere at spise på hotellerne end på de lokale restauranter. Byens natteliv begrænser sig til nogle få barer, men på hotellerne bliver der ofte arrangeret hyggelig aftenunderholdning med musik og dans.

Sandstrand for dig, der vil slappe af

Klong Muang-stranden strækker sig langs hele byen og består primært af blødt, finkornet sand. Der er stor forskel mellem høj- og lavvande, og det er bedst at bade ved højvande, da der ved lavvande kan stikke koraller op. Her skal du kigge langt efter strandsælgere, og der er god plads på stranden. Med andre ord: Et paradis for dig, som vil slappe af og bare nyde livet.

Bo luksuriøst i Klong Muang

Hvis du ønsker en elegant og luksuriøs ferie med beliggenhed lige ved stranden, skal du kigge nærmere på Klong Muang. Her venter hoteller med både spa, træningsfaciliteter og service og komfort er i top!

Klong Muang året rundt

Med Spies kan du rejse til Klong Muang hele året. Bestiller du en rejse med rutefly, bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde. Så får du hele pakken i ét: fly, hotel og transfer. Og hvis du vil kombiere Klong Muang med et adet rejsemål, er det også muligt.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller med spaafdeling
  • Kombinér rejsemål
  • Fine sandstrande
  • Lokale restauranter
  • Fred og ro

Spies' gæster om Klong Muang

Find din rejse til Klong Muang