Se hoteller (14)

Rejser til Patong Beach

På en rejse til Patong Beach har du et stort udvalg af shoppingmuligheder, natteliv, udflugter og skønt badeliv ved den kilometerlange strand.
En rejse til Patong er som en indbydende eksotisk buffet - her er noget for alle. Hvor ellers kan man spise sorthummer til middag, prutte om prisen på et håndsyet jakkesæt, prøve bungyjump, se thaiboksning, danse til de seneste klubhits og nyde solnedgangen med en drink i hånden - mere eller mindre inden for samme kvarter? Patong er Phukets mest populære rejsemål med en blanding af marked og folkefest, der står op med solen hver dag og lukker ned lang tid efter mørkets frembrud. Her finder du alt fra solmoden ananas, vandski og massage til små strandbarer, gigantiske natklubber og masser af restauranter. Dagene tilbringer man for det meste på stranden eller med at udforske Patongs næsten uendelige shoppingmuligheder, og så, når mørket falder på, gør man sig klar til underholdnings- og restaurantkvarteret, hvor neonlyset skinner til ud på de små timer, og atmosfæren er både intens og udfordrende.

Patong Beach

Men Patong var nok ikke blevet så populær, hvis ikke det var for stranden - et perfekt komplement til det neonglitrende forlystelsesliv i byen. Vil du lidt væk fra folkemyldret, er det bare at gå ned til den 3 km lange strand, som strækker sig helt til Patong. Her kan du koble af i solen og svømme rundt i det lune badevand, og bliver du sulten eller tørstig, er der aldrig mange skridt op til den nærmeste bar eller restaurant.

Frit valg med Spies

Hvordan vil du gerne bo? På et hotel nær stranden, tæt på centrum eller på begge dele? Billigt eller luksuriøst? Med over 10 hoteller, fra enkle budgethoteller til luksushoteller, kan du være sikker på at finde et hotel, der passer til dig, når du rejser med Spies. Og vil du hellere bo i en lejlighed, kan du også bestille det. Men uanset hvordan du vælger at bo, så kig på Duangjitt Resort & Spa, et af vores mest populære hoteller på hele Phuket.

Skønne udflugtsmål

Vil du opleve andet end Patong på din rejse til Phuket, er der uanede muligheder på Thailands største ø. Tag på en kort udflugt med tuk-tuk eller med en longtailbåd til søs, hvor der venter øde strande, gamle templer, kulturoplevelser og frodig jungle. Hvis du vil dykke, er også mulighed for det en kort sejltur væk.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Hoteller tæt på stranden
  • Centralt beliggende hoteller
  • Kilometerlang sandstrand
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv

Spies' gæster om Patong Beach

Find din rejse til Patong Beach

Inspiration og rejsetips

Kamala Beach

Idyl på Kamala Beach

Vores rejseekspert Ann-Renée har besøgt Thailand flere gange, og bor altid på Kamala Beach. Her får du hendes personlige anbefalinger til oplevelser, shopping og de bedste restauranter.

Direkte fly til Phuket

Med Spies kan du flyve direkte til Phuket i højsæsonen (december-marts). Her tilbyder Spies charterrejser til Phuket med direkte fly. Flyvetiden til Phuket er 12-13 timer. Resten af året kan du flyve til Phuket med rutefly (her er der dog ofte mellemlanding undervejs).

Hvornår er det billigt at rejse til Phuket?

Det er billigst at rejse til Phuket udenfor højsæsonen, som er december-marts. Du finder de billigste rejser til Phuket fra april-november. Du kan rejse til Phuket med Spies på charterrejse fra december-marts. Resten af året kan du bestille din rejse med rutefly og hotel gennem Spies og få fordelene af en pakkerejse.

Hvor er det godt at bo på Phuket?

Vil du have paradisstrand, bør du se nærmere på Bangtao Beach, der anses for at være den smukkeste strand på Phuket. Bangtao Beach er et roligt område, og her finder du et af vores populære familiehoteller Sunwing Bangtao Beach. Er du til fest, (neon)farver og natteliv er Patong Beach stedet for dig. Her er også gode shoppingmuligheder med shoppingcnetre og markeder. Skal du på voksenferie, anbefaler vi, at du bor på Sunprime Kamala Beach ikke langt fra Kamala by. Her er dejlige restauranter og gode muligheder for at besøge andre områder på Phuket eller de omkringliggende øer med båd.

Er det dyrt på Phuket?

Generelt vil en dansker finde det billigt at leve på Phuket. Spiser du lokal mad på et gadekøkken, kan du få et måltid mad for 10-15 kr. Selv på restauranterne vil en dansker finde priserne yderst rimlige. Det er også billigt at få massage, og her slipper man omkring 100 kr. for en times massage.
Det er væsenligt at nævne, at Phuket er en populær ferieø, og det betyder, at priserne her kan være en smule højere, end de er på de mindre turistede øer.

Hvornår er det regnsæson på Phuket?

Regntiden starter i april/maj og slutter i oktober. Regnsæson betyder typisk korte, kraftige byger efterfulgt af solperioder.