Se hoteller (16)

Rejser til Patong Beach

På en rejse til Patong Beach har du et stort udvalg af shoppingmuligheder, natteliv, udflugter og skønt badeliv ved den kilometerlange strand.
En rejse til Patong er som en indbydende eksotisk buffet - her er noget for alle. Hvor ellers kan man spise sorthummer til middag, prutte om prisen på et håndsyet jakkesæt, prøve bungyjump, se thaiboksning, danse til de seneste klubhits og nyde solnedgangen med en drink i hånden - mere eller mindre inden for samme kvarter? Patong er Phukets mest populære rejsemål med en blanding af marked og folkefest, der står op med solen hver dag og lukker ned lang tid efter mørkets frembrud. Her finder du alt fra solmoden ananas, vandski og massage til små strandbarer, gigantiske natklubber og masser af restauranter. Dagene tilbringer man for det meste på stranden eller med at udforske Patongs næsten uendelige shoppingmuligheder, og så, når mørket falder på, gør man sig klar til underholdnings- og restaurantkvarteret, hvor neonlyset skinner til ud på de små timer, og atmosfæren er både intens og udfordrende.

Patong Beach

Men Patong var nok ikke blevet så populær, hvis ikke det var for stranden - et perfekt komplement til det neonglitrende forlystelsesliv i byen. Vil du lidt væk fra folkemyldret, er det bare at gå ned til den 3 km lange strand, som strækker sig helt til Patong. Her kan du koble af i solen og svømme rundt i det lune badevand, og bliver du sulten eller tørstig, er der aldrig mange skridt op til den nærmeste bar eller restaurant.

Frit valg med Spies

Hvordan vil du gerne bo? På et hotel nær stranden, tæt på centrum eller på begge dele? Billigt eller luksuriøst? Med over 10 hoteller, fra enkle budgethoteller til luksushoteller, kan du være sikker på at finde et hotel, der passer til dig, når du rejser med Spies. Og vil du hellere bo i en lejlighed, kan du også bestille det. Men uanset hvordan du vælger at bo, så kig på Duangjitt Resort & Spa, et af vores mest populære hoteller på hele Phuket.

Skønne udflugtsmål

Vil du opleve andet end Patong på din rejse til Phuket, er der uanede muligheder på Thailands største ø. Tag på en kort udflugt med tuk-tuk eller med en longtailbåd til søs, hvor der venter øde strande, gamle templer, kulturoplevelser og frodig jungle. Hvis du vil dykke, er også mulighed for det en kort sejltur væk.
Tips og nyttig info
 • Prisvenlige hoteller
 • Hoteller tæt på stranden
 • Centralt beliggende hoteller
 • Kilometerlang sandstrand
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Patong Beach

Strand
Patong Beach er den mest populære strand på Phuket med et stort udbud af faciliteter. I forbindelse med stranden tilbydes også afstressende thaimassage.

Freedom Beach

Ligger mellem Karon Beach og Patong og er kun tilgængelig med taxibåd. Dette er formodentlig en af Phukets reneste og mest velholdte strande. Sandet her er så fint, så det knirker, når man går på det - næsten som nyfalden sne. Her er gode snorkelforhold på et afspærret område med smukke koraller og et fascinerende fiskeliv.
Læs mere om strande på Phuket.
Mad, drikke og natteliv
I Patong Beach findes masser af restauranter både i centrum og langs stranden, der byder på alle tænkelige former for mad i forskellige prisklasser.

Gadekøkkener og madmarkeder

Patong byder på mange gadekøkkener og lokale madmarkeder, blandt andet Banzaan Market og madmarkedet ved shoppingcentret Jungceylon. Der findes også mange frugtsælgere, der går rundt langs gaderne og sælger frisk mango, papaya, ananas og andre eksotiske frugter fra små vogne. Du peger på den frugt, du vil have, og frugtsælgeren skræller og deler den derefter med stor fingerfærdighed.
Patong har et stort og varieret udbud af natte- og forlystelsesliv med alle former for barer og natklubber. Et godt sted at starte er Bangla Road, som ligger nogenlunde midt i Patong og byder på flere store natklubber. Langs Bangla Road ligger der også mange mere eller mindre livlige barer.
Læs mere om natteliv på Phuket.
Shopping
Hvis du vil shoppe i Patong, er det bedst at vente, til solen går ned. Mange gader forvandles efter mørkets frembrud til et stort marked med boder, der sælger kunsthåndværk, silkesjaler, saronger, strand- og fritidstøj, lædervarer, kufferter, cd'er, computerspil, elektronik og legetøj. Patong har også flere skræddere samt supermarkeder og butikker, der sælger lidt hvad som helst.

Linser og briller

Kontaktlinser og briller kan du få på ca. en time i Patong. Medbring din styrke eller dine gamle briller, så er det nemmere. Hvis du har bygningsfejl, tager det lidt længere tid. Både synstest, glas og kontaktlinser er meget billigere her end i Danmark. Brillestel er kun en anelse billigere.

Shoppingcenter i Patong

Jungceylon er et stort shoppingcenter i hjertet af Patong med noget for enhver smag - fra finere tøjbutikker til små souvenirbutikker. Her findes også flere restauranter samt en biograf.

Markeder

Mange steder på Phuket afholdes der lokale markeder, hvor man kan købe alt fra tøj og køkkengrej til grøntsager, frugt og andre fødevarer. I Patong findes flere forskellige markeder, der åbner et par timer før solnedgang og lukker ved midnatstid.

Central Festival - stort shoppingcenter

Mellem Patong og Phuket Town ligger det gigantiske shoppingcenter Central Festival, der rummer et hav af butikker og restauranter.
Læs mere om shopping på Phuket.
Sport og træning
I Patong Beach tilbydes forskellig slags vandsport, og det er også muligt at spille golf i nærområdet samt prøve thaiboksning.
Aktiviteter og seværdigheder
I Patong kan du blandt andet prøve forskellig slags vandsport, tage på øudflugt med longtailbåd, deltage i madlavningskurser eller forkæle dig selv med en afslappende massagebehandling. Fra Patong er der heller ikke langt til provinshovedstaden Phuket Town.
I Patong er strand- og forlystelseslivet i fokus, men rejsemålet er et godt udgangspunkt for at tage på udflugter og opleve mere af Phuket.

Wat Suwan Khiri Wong (Patong Temple)

Smukt buddhisttempel lige uden for Patong centrum.
Udflugter
Med MV Phuket Champagne til søs
Med MV Phuket Champagne til søs
Tag med os på heldagsudflugt ombord på MV Phuket Champagne og glæd dig til en dag med unikke oplevelser langs Phukets kyst. Mad og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Det berømte Phuket
Det berømte Phuket
Halvdagsudflugt med masser af kultur og fine oplevelser. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Det ægte Thailand på cykel fra Phuket
Det ægte Thailand på cykel fra Phuket
Vil du opleve det ægte Thailand, komme tæt på naturen og samtidig have en aktiv dag? Så har vi udflugten for dig. Frokost og forfriskninger indgår. Udflugten kører hele året, men kan kun forudbestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Phuket - vandring i junglen
Phuket - vandring i junglen
Phuket er så meget mere end blot flotte strande og hyggelige byer. Størstedelen af området er faktisk dækket af regnskov. Det giver mange muligheder til alle, der gerne vil have flere oplevelser af den aktive slags i ferien. Snacks, vand og sodavand indgår. Denne udflugt kan kun bestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Krabi highlights
Krabi highlights
Tag med komfortabel speedbåd på udflugt til nogle af Krabi-områdets smukkeste øer og strande. Frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Phang Nga - A taste of Thailand
Phang Nga - A taste of Thailand
En spændende heldagsudflugt med fokus på Thailands smukke landskab. Med bus og longtailbåd får du bl.a. Phang Nga-bugten og øen Koh Pin Kan, som er kendt fra Bond-filmen "Manden med den gyldne pistol" at se. Frokost, vand og te eller kaffe indgår. Udflugten kører hele året, men kan kun forudbestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Phi Phi Early Bird
Phi Phi Early Bird
En hel dag med sol, strand og snorkling i den fantastiske skærgård. Picnicfrokost på Bamboo Island samt frugt og vand ombord på båden indgår. Udflugten kører kun i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Similan Islands, de ni øer
Similan Islands, de ni øer
Similan Islands er en af Thailands mest kendte øgrupper smukke strande og gode muligheder for snorkling og dykning. Frokost og forfriskninger indgår. Udflugten kører oktober-april.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
I Patong kan du komme rundt med lokalbus, taxi og tuk-tuk. Fra Patong Beach kører der busser til Phuket Town langs kysten hele vejen op til Bangtao Beach. Bussen afgår fra strandpromenaden og kører cirka hver halve time. Fra Patong kan du også tage en taxibåd til en af de øvrige strande i området eller leje en longtailbåd for en dag - aftal i så fald prisen i forvejen og betal på tilbageturen. Bådene findes på den sydlige del af Patong Beach.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra december til marts kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). På rejsemålet accepteres Eurocard, MasterCard og VISA.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Øvrigt

Fortove og gader er ujævne og med høje kantsten. Kuperet terræn mellem strandene. Området er under udbygning, og der kan derfor forekomme byggestøj.
Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Patong Beach i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Patong Beach året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Patong Beach. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er ca. 1 time og 30 minutter (40 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører til tider via Kamala Beach og Bangtao Beach for at hente/aflevere gæster, og transfertiden forlænges da med ca. 10 minutter. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Patong Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.