Se hoteller (19)

Rejser til Patong Beach

På en rejse til Patong Beach har du et stort udvalg af shoppingmuligheder, natteliv, udflugter og skønt badeliv ved den kilometerlange strand.

En rejse til Patong er som en indbydende eksotisk buffet - her er noget for alle. Hvor ellers kan man spise sorthummer til middag, prutte om prisen på et håndsyet jakkesæt, prøve bungyjump, se thaiboksning, danse til de seneste klubhits og nyde solnedgangen med en drink i hånden - mere eller mindre inden for samme kvarter? Patong er Phukets mest populære rejsemål med en blanding af marked og folkefest, der står op med solen hver dag og lukker ned lang tid efter mørkets frembrud. Her finder du alt fra solmoden ananas, vandski og massage til små strandbarer, gigantiske natklubber og masser af restauranter. Dagene tilbringer man for det meste på stranden eller med at udforske Patongs næsten uendelige shoppingmuligheder, og så, når mørket falder på, gør man sig klar til underholdnings- og restaurantkvarteret, hvor neonlyset skinner til ud på de små timer, og atmosfæren er både intens og udfordrende.

Patong Beach

Men Patong var nok ikke blevet så populær, hvis ikke det var for stranden - et perfekt komplement til det neonglitrende forlystelsesliv i byen. Vil du lidt væk fra folkemyldret, er det bare at gå ned til den 3 km lange strand, som strækker sig helt til Patong. Her kan du koble af i solen og svømme rundt i det lune badevand, og bliver du sulten eller tørstig, er der aldrig mange skridt op til den nærmeste bar eller restaurant.

Frit valg med Spies

Hvordan vil du gerne bo? På et hotel nær stranden, tæt på centrum eller på begge dele? Billigt eller luksuriøst? Med over 10 hoteller, fra enkle budgethoteller til luksushoteller, kan du være sikker på at finde et hotel, der passer til dig, når du rejser med Spies. Og vil du hellere bo i en lejlighed, kan du også bestille det. Men uanset hvordan du vælger at bo, så kig på Duangjitt Resort & Spa, et af vores mest populære hoteller på hele Phuket.

Skønne udflugtsmål

Vil du opleve andet end Patong på din rejse til Phuket, er der uanede muligheder på Thailands største ø. Tag på en kort udflugt med tuk-tuk eller med en longtailbåd til søs, hvor der venter øde strande, gamle templer, kulturoplevelser og frodig jungle. Hvis du vil dykke, er også mulighed for det en kort sejltur væk.

Tips og nyttig info
 • Prisvenlige hoteller
 • Hoteller tæt på stranden
 • Centralt beliggende hoteller
 • Kilometerlang sandstrand
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Patong Beach

Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Strand
Patong Beach er den mest populære strand på Phuket, og her kommer du ikke til at mangle noget. Hvis du vil have en pause fra solen, kan du sætte dig til rette på en af barerne med en kold cocktail eller smage den lokale gastronomi på en af restauranterne. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med en afstressende thaimassage i nærheden af stranden?

Freedom Beach

Ligger mellem Karon Beach og Patong og er kun tilgængelig med taxibåd. Dette er formodentlig en af Phukets reneste og mest velholdte strande. Sandet her er så fint, så det knirker, når man går på det - næsten som nyfalden sne. Her er gode snorkelforhold på et afspærret område med smukke koraller og et fascinerende fiskeliv.

Sol og strand på Phuket

Phuket har mange dejlige strande. Kunne du tænke dig at prøve nogle af de andre strande i omgivelserne, er taxibådene (såkaldte longtailbåde) en nem og populær transportform. Hvornår du vil tilbage, aftaler du med bådføreren, som kommer og henter dig på et aftalt tidspunkt. Sørg for at aftale både tid og pris på forhånd.
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Patong Beach i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Patong Beach året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Patong Beach. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er ca. 1 time og 30 minutter (40 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferbussen kører til tider via Kamala Beach og Bangtao Beach for at hente/aflevere gæster, og transfertiden forlænges da med ca. 10 minutter. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
I Patong Beach er der i nærheden af 100 restauranter med alle tænkelige former for mad i mange forskellige prisklasser. Menukortene byder på både thailandske og internationale retter.

Mad og drikke i Thailand

Det er billigt at spise godt i Thailand, og udvalget er enormt. På de mest populære rejsemål som f.eks. Patong kan prisniveauet være højere, men sammenlignet med Danmark er det alligevel altid meget billigt. Ofte bestiller man to til tre retter pr. person, og så smager alle i selskabet på alle retter. Som sædvanlig, når man er i udlandet, gælder der to grundregler: Vælg et sted hvor der er mange mennesker, og, hvis muligt, et sted hvor du kan se, at der er mange thailændere. Den første regel garanterer, at maden ikke har stået for længe, den anden at maden er af høj kvalitet.

Maden i Thailand

Det thailandske køkken, i hvert fald langs landets kyster, er overvejende baseret på friske råvarer, som altid serveres sammen med ris eller nudler. De fleste menukort virker ved første øjekast meget omfattende, men man opdager snart, at det drejer sig om variationer over forholdsvis få temaer. Det, vi kalder wok, dvs. lynstegte ingredienser, serveres ofte med eller uden ris og nudler, separat eller som en del af en ret. Pad thai er et af de mange navne for dette, og netop pad thai består af nudler, tofu, æg, grøntsager og andre lækkerier og serveres ofte med hakkede jordnødder.

Fried rice

Fried rice findes i utallige variationer med f.eks. rejer, kylling, vegetarisk, oksekød, eller hvad man nu har ved hånden. Med andre ord en slags asiatisk biksemad. Fås overalt og er en af de sikreste retter, man kan vælge, hvis man vil undgå dårlig mave, da den altid serveres frisklavet.

Drikkevarer

De to mest almindelige thailandske ølmærker er Singha og Chang, som begge passer godt til det thailandske klima og snildt kan slukke selv den værste tørst. Singha er dog en anelse sødere end Chang. Alkoholstyrken er 6 til 7 %. Foruden Singha og Chang kan man få de større europæiske ølmærker såsom Heineken, Carlsberg og Tiger. Frugtjuicerne bør man ikke gå glip af. De findes dels som juice og dels som shakes, som er en forfriskende blanding mellem is og juice. De fremstilles generelt af vand på flaske og fabriksproduceret is og er både sikre og forfriskende. Hvis man ikke siger, at man kun vil have lidt sukker i, kan de være ret søde. En anden populær drik er den såkaldte Mekongwhisky. Mange blander den med cola.
Både natteliv og forlystelsesliv er stort og varieret i Patong. Her er alle former for barer og natklubber, og er man usikker på, hvilken vej man skal gå, kan man altid starte på Bangla Road. Den ligger nogenlunde midt i Patong og lokker med flere store diskoteker. Langs med gaden er der også masser af mere eller mindre højlydte barer og restauranter, hvor man både kan indlede og afslutte aftenen.
Shopping
Hvis du vil shoppe i Patong, skal du se frem til efter solnedgangen. Mange gader i Patong forvandles efter mørkets frembrud til et stort natmarked med boder, som sælger kunsthåndværk, silkesjaler, saronger, strand- og fritidstøj, lædervarer, kufferter, cd'er, computerspil, elektronik og legetøj. Det er en kaotisk men også sjov oplevelse, som man ikke skal tage alt for alvorligt. Husk at du skal 'prutte' om priserne og meget gerne med et smil. Så opnår du det bedste resultat. Turistmarkedet byder på flest shoppingmuligheder, og her er priserne lidt højere end i Phuket by.

Linser og briller

Kontaktlinser og briller kan du få på ca. en time i Patong. Medbring din styrke eller dine gamle briller, så er det nemmere. Hvis du har bygningsfejl, tager det lidt længere tid. Både synstest, glas og kontaktlinser er meget billigere her end i Danmark. Brillestel er kun en anelse billigere.

Shoppingcenter i Patong

Jungceylon er et stort, kendt shoppingcenter i hjertet af Patong. Her findes der noget for enhver smag fra finere tøjbutikker til små, lokale souvenirbutikker. På øverste etage kan man købe billige mobiltelefoner, pc'er og andre lækkerier for dig, der interesserer dig for teknik og elektronik - både originale og kopier, så se dig nøje for! Her er også restauranter og en biograf.

Markeder på Phuket

Flere steder rundt omkring på Phuket afholdes der lokale markeder. Her finder man alt fra tøj og husgeråd til friske grøntsager, frugt og diverse andre fødevarer. I Patong er der næsten markeder overalt, som åbner omkring solnedgang og lukker inden midnat.

Shopping på Phuket

Thailand er virkelig stedet for dig, der kan lide at shoppe og gøre gode fund! Her findes alt, hvad man kan tænke sig mellem himmel og jord lige til at putte i kufferten - udvalget er enormt, og priserne er utrolig lave! Varehusene har altid haft faste priser, og flere og flere følger trop. På markederne og i mange mindre butikker skal man dog prutte sig frem til en pris, som begge parter er tilfredse med. Man starter med halv pris og husk på, at sælgeren aldrig sælger noget uden i det mindste en lille fortjeneste til sig selv.

Shoppingcentre

På vej mod Phuket by ligger de tre store varehuse Tesco Lotus, Big C og Central Festival. I Phuket by ligger shoppingcentrene Robinson og Ocean Plaza. I Patong findes shoppingcentret Jungceylon. De fleste butikker accepterer de mest almindelige kreditkort. Det er dog en god ide at medbringe kontanter for en sikkerheds skyld.

Skræddere

Derhjemme er det næsten utænkeligt at få syet en jakke eller en kjole. Det er dyrt, og der er ikke så mange skræddere tilbage. Her i Thailand er det lige omvendt. Her finder man en skrædder på hvert eneste gadehjørne, og priserne er meget lave. I Thailand kan man købe skræddersyet tøj til samme pris som fabriksfremstillet tøj derhjemme, hvis ikke billigere.
Der findes mange gode skræddere på Phuket, men der findes lige så mange dårlige, som benytter stof af dårlig kvalitet og gør et ringe stykke arbejde. Selvom tøjet ser godt ud, så gør det det måske ikke efter tre-fire vaske.

Værd at købe med hjem

I Thailand kan det godt betale sig at købe:
• Silkestof
• Skræddersyet tøj
• Ædelstene
• Guld- og sølvsmykker samt perler
• Produkter fremstillet i tin
• Trækunst
• Batikstof
• Tasker
• Briller og kontaktlinser

At prutte om prisen

Man bør prutte om prisen, selvom det kan virke svært og uvant for en dansker, men forsøg alligevel. Forlanger sælgeren 600 baht for en fin, håndudskåren drage, kan du prøve at foreslå 300 og se, hvad der sker. Undlad at prutte om prisen, hvis du ikke er virkelig interesseret. På den anden side skal du ikke købe, hvis du synes, det er for dyrt. Husk ikke at tage det personligt. Får du ikke den pris, du vil have, skal du takke pænt for besværet, smile og gå derfra. Der kommer flere chancer. Undgå at prutte om prisen på restauranter og på varer med prismærker.
Aktiviteter og seværdigheder
Foruden sol og strand er der masser af sjove og spændende aktiviteter i Patong som f.eks. dykning, golf og tennis. Du kan også tage en udflugt til et af de nedenstående steder.

Vandfaldet Ton Sai og naturreservatet Khao Phra

40 km nord for Patong Beach ligger dette fascinerende og smukke naturreservat med et utal af fuglearter, aber og vildsvin.

Phuket Town - provinshovedstaden på Phuket

Phuket Town er provinshovedstaden på Phuket og blev grundlagt af kinesiske købmænd ved hjælp af de penge, de tjente på at udvinde tin fra jorden. I Old China Town kan man stadig se huse, som er bevaret fra den tid. Desuden er Phuket Town en hyggelig by at spadsere rundt i - langs fiskerihavnen, på natmarkederne eller i shoppinggaderne. Her får du et godt indblik i, hvordan lokalbefolkningen bor og lever. I weekenderne åbnes det berømte marked, som er et af øens største lokale markeder med bl.a. sko, tøj, tasker, mad og andet. Lidt uden for byen finder du en række store indkøbscentre, hvor du nemt kan bruge halve og hele dage på at shoppe.

Soi Dog Foundation

Organisation, der hjælper hjemløse hunde og katte, og som drives ved hjælp af frivillige og donationer. Målet er at give så mange dyr som muligt nye hjem, og dyrene bortadopteres til familier i hele verden. Organisationen er meget vellidt og tager gerne imod besøg, hvor man kan få en rundvisning og høre mere om deres arbejde for og med dyrene. Man kan også bestille tid til at arbejde frivilligt en enkelt dag eller over en længere periode. Læs gerne mere på deres hjemmeside: https://www.soidog.org/

Wat Phra Thong - øens næstvigtigste tempel

Wat Phra Thong er øens næstvigtigste tempel og ligger nord for byen Thalang. Templets guldbuddha er halvt begravet, og det siges, at alle, som har forsøgt at grave figuren fri, er omkommet i en ulykke.

Wat Chalong - øens største tempel

I Wat Chalong, øens største tempel, kan du se to statuer af Phukets mest respekterede munke, som bl.a. mæglede under tinminearbejdernes oprør i 1876. Templet ligger 20 km øst for Patong.

Put Jaw - barmhjertighedsgudindens tempel

Put Jaw er barmhjertighedsgudindens tempel og det ældste kinesiske tempel på øen. Templet er over 200 år gammelt og blev senest renoveret for 100 år siden. Det ligger tæt på markedet i Phuket.
Sådan kommer du omkring

Motorcykel

Man kan leje motorcykel på de fleste guesthouses, men det kræver dog, at du har et internationalt motorcykelkørekort. Det er ikke noget, vi anbefaler, da der ikke er nogen forsikring, som dækker skaden, hvis der skulle ske noget. Mange lejekontrakter stipulerer desuden, at den, som lejer, påtager sig at betale op til 50.000 baht i tilfælde af tyveri eller skade. Dette gælder alle køretøjer, som man lejer lige fra motorcykler og vandscootere til biler. Hjelm er obligatorisk på Phuket, så sørg for at du får en med fra udlejeren. Bortset fra risikoen for skader så er der sjovere ting at bruge ferien på end at diskutere med en thailandsk politibetjent, som har både sproget og loven på sin side. Ingen af udlejerne har en fuld forsikring for køretøjet, og det er farligt at begive sig ud på vejene på egen hånd. Rejseforsikringen dækker ikke ved leje af motorkøretøjer. Lej i stedet f.eks. en taxi eller en minibus med aircondition og engelsktalende chauffør.

Lokalbusser - songthaew

Songthaew er navnet på en slags åbne busser, som kører ad faste ruter men uden faste køreplaner. De ligner store varevogne, hvor ladet er erstattet af bænke med tag over. Ønsker man at køre med på en strækning, rækker man hånden ud, så den standser, og så hopper man ombord. Fra Patong kan du tage songthaew til Phuket langs kysten hele vejen op til Bangtao Beach. Bussen afgår ca. hvert 30. minut fra strandpromenaden. I Phuket Town afgår bussen til Patong fra fødevaremarkedet.

Både

Fra Patong kan du tage med taxibåd til strandene nord og syd for kysten. Man kan også leje sin egen longtailbåd for en dag. Aftal prisen på forhånd og betal på vejen tilbage. Bådene findes på stranden i den sydlige del af Patong Beach.

Motorcykeltaxi

De står på hvert et gadehjørne og venter på, at man skal praje dem. Chaufførerne plejer at være iført blå veste. De er lidt billigere end en tuk-tuk men betydeligt farligere at køre med. Hjelm indgår ikke i prisen!

Taxi

Der findes både små, røde tuk-tuk'er og mere traditionelle taxier. Priserne er relativt faste, men man skal altid prutte lidt om prisen og sørge for at bekræfte prisen, inden man sætter sig ind i taxien. Politiet gennemfører løbende razziaer for at udrydde pirattaxier på Phuket, så sørg for at tage en taxi med grøn eller gul nummerplade, hvilket betyder, at føreren har taxilicens.
Fra Phuket Town afgår der også busser til andre steder på øen og til fastlandet. Mere traditionelle taxier kan bestilles. De ligner almindelige biler. Thailænderne mener ofte tuk-tuk eller motorcykeltaxi, når de siger "taxi", hvilket kan være rart at vide. Ordet limousine anvendes ofte for en taxi. Fra lufthavnen kan man også tage de såkaldte Taxi-Meter, som er de absolut billigste taxier.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra december til marts kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). På rejsemålet accepteres Eurocard, MasterCard og VISA.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Thailand, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Fortove og gader er ujævne og med høje kanter. Kuperet terræn mellem strandene. Området er under udbygning, og der kan derfor forekomme byggestøj.
Rejs med børn

Rejs med børn til Phuket

Der er mange, der tager børn, også spædbørn, med til Thailand. Det eneste, som måske kan være lidt anstrengende, er den forholdsvis lange flyvetur, men den plejer at være glemt efter en dags tid eller to. Sørg gerne for at forhåndsreservere bustransporten fra lufthavnen til hotellet hjemmefra, så den er ordnet, når I lander.

Mad til børn

Når I først er fremme på rejsemålet, er der ingen problemer. De fleste strande er børnevenlige. Når det gælder maden, kan I få både kylling og pommes frites, hvis dine børn ikke har så meget lyst til at prøve det lokale køkken. Ellers plejer de fleste børn at synes om fried rice og banana pancake. Medmindre dine børn er vant til at spise stærk mad, er det nok bedst at vente med de stærke retter med chili, til børnene bliver lidt ældre. Køb altid vand på flaske. Det er meget billigt, og det kan gøre hele forskellen mellem en fantastisk ferie og to hele uger med sygdom på hotelværelset. Ellers er det bare at nyde ferien og lade børnene have det sjovt med at bygge sandslotte og kigge på korallerne.

Børnevenlige hoteller

Det bedste for en børnefamilie er formentlig at vælge et mindre hotel med bungalower eller et såkaldt resort. Her bor man ikke ret langt fra stranden og restauranten. Medbringer man desuden en babyalarm, har man alle forudsætninger for at få en fantastisk ferie.

Restauranter

Børn er både velkomne og vellidte overalt i Thailand, men der bliver sjældent taget ekstra hensyn til dem på restauranterne. Restauranternes menukort indeholder som regel retter, som også små børn synes godt om, såsom omeletter, kyllingesandwich, frugttallerkener og såkaldte banana fritters. Derimod bør man aldrig forvente, at de har pusleborde og lignende.

Babymad og bleer

Babymad og bleer kan købes på velassorterede apoteker, i visse større levnedsmiddelbutikker samt på nogle af de større hoteller.
Find din rejse til Patong Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.