Hoteller (76)

Rejser til Phuket

Lange paradisstrande, spændende udflugter, lækker thailandsk mad til lave priser og gode hoteller tæt på stranden er bare nogle af de ting, du kan se frem til på en rejse til Phuket. Det er ikke uden grund, at så mange vælger Phuket, når rejsen skal gå til Thailand.
Bestiller du din rejse til Phuket med Spies, kan du vælge mellem en række rejsemål langs Phukets vestkyst: livlige Patong Beach med sit virvar af handels- og natteliv, det uspolerede og fredfyldte Nai Yang Beach eller det lige så rolige Khao Lak, som ligger cirka to timers kørsel med bus fra Phuket. Med Spies kan du også rejse til elegante Surin Beach og skønne Cape Panwa Beach på Phukets sydøstkyst.

Fine sandstrande

Phuket kan især takke sine strande for, at så mange vælger at rejse hertil. En stor del af strandene er gyldne og kilometerlange med blødt, fint sand, og hvis du får lyst til en udflugt, kan du tage en longtailbåd til en anden nærliggende strand, for eksempel Freedom Beach mellem Karon Beach og Patong, som man kun kan komme til med båd. Flere af strandene byder desuden på fantastiske snorkelforhold med farvestrålende koraller og fisk.

Lokale restauranter

En rejse til Phuket er en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med den ægte thailandske kokkekunst. At priserne er lave, gør selvfølgelig heller ikke noget; oftest får du mest for pengene ved gadekøkkenerne og på de små lokale restauranter. Der er dog også mange internationale kæder og finere restauranter - du kan endda finde skandinavisk mad, hvis den thailandske gastronomi ikke er noget for dig.

Børnevenlige hoteller

Phuket er utrolig populær blandt børnefamilier, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Med sine børnevenlige strande, venlige lokalbefolkning, lave priser og rige forlystelsesliv er Phuket er sandt paradis for dig, der rejser med børn. Allerbedst bor du på vores familiehoteller Sunwing Kamala Beach eller Sunwing Bangtao Beach, hvor du kan møde Spies' populære maskotter Lollo & Bernie. Begge hoteller ligger direkte på stranden og har indbydende pools, børneklub, aktiviteter og meget andet.

Voksenhoteller på Phuket

Phuket har ganske vist meget at byde på for børn, men her er også masser at se og opleve for voksne. Hvis du søger en stille ferieoase, hvor du kan lade batterierne op i fred og ro, og samtidig have adgang til et farverigt natteliv og gode shoppingmuligheder, er Phuket det perfekte sted at holde ferie. Rejser du uden børn, skal du vælge et af vores voksenhoteller, f.eks. Sunprime Kamala Beach, som henvender sig til dig, der ønsker et hotel med afslappende rammer, god mad, træningsfaciliteter og tilbagelænet strandliv.

Med Spies til Phuket

Bestiller du en rejse til Phuket med Spies, kan du flyve med enten charterfly eller rutefly. Rejser du med rutefly, bestemmer du selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Med Spies kan du rejse til Phuket året rundt, og vil du opleve ekstra meget i ferien, kan du vælge at kombinere flere rejsemål. Dette er især nemt på Phuket, eftersom afstandene er små og transporten mellem rejsemålene billig.
Find dit hotel
Strand

Strande på Phuket

Phuket har mange dejlige strande, og vil du fra én strand til en anden, er taxibådene - de såkaldte longtailbåde - en nem og populær transportform. Hvornår du vil tilbage, aftaler du med bådføreren, som kommer og henter dig på det aftalte tidspunkt. Sørg for at aftale både tid og pris på forhånd. Strandene i Kamala, Bangtao, Khao Lak, Karon og Kata er alle delvist lavvandede og populære - ikke mindst blandt børnefamilier. Blot et stenkast fra stranden i Kamala ligger vores familieparadis Sunwing Kamala Beach, og til voksne på ferie uden børn kan vi tilbyde Sunprime Kamala. Velbesøgte Patong Beach er en af de livligste strande på Phuket, hvorimod strandene i Nai Yang, Surin og Cape Panwa er velegnede til dig, der søger fred og ro.
Mad, drikke og natteliv

Mad og drikke i Thailand

Det er billigt at spise godt i Thailand, og udvalget er enormt. På de mest populære rejsemål som for eksempel Patong kan prisniveauet være højere, men sammenlignet med Danmark er det alligevel altid meget billigt. Ofte bestiller man to til tre retter pr. person, og så smager alle i selskabet på alle retter. Som sædvanlig, når man er i udlandet, gælder der to grundregler: Vælg et sted hvor der er mange mennesker, og - hvis muligt - et sted, hvor du kan se, at der er mange thailændere. Den første regel garanterer, at maden ikke har stået for længe, den anden at maden er af høj kvalitet.

Maden i Thailand

Det thailandske køkken, i hvert fald langs landets kyster, er overvejende baseret på friske råvarer, som altid serveres med ris eller nudler. De fleste menukort virker ved første øjekast meget omfattende, men man opdager snart, at det drejer sig om variationer over forholdsvis få temaer. Det, vi kalder wok, dvs. lynstegte ingredienser, serveres ofte med eller uden ris og nudler, separat eller som en del af en ret. Pad thai er et af de mange navne for dette, og netop pad thai består af nudler, tofu, æg, grøntsager og andre lækkerier og serveres ofte med hakkede peanuts.

På de allerfleste restauranter er menuen på engelsk. men det kan alligevel være sjovt at kunne genkende nogle af de mest almindelige ord. Stavningen kan variere noget, da man på thailandsk ikke benytter det vestlige alfabet, men i stedet oversætter lyden til bogstaver.
• Oksekød - Woa
• Fisk - Pla
• Svinekød - Muu
• Kylling - Gai
• Ris - Kao
• Nudler - Guay tiaw
• Rejer - Gung
• Vand - Nam

Traditionelle madretter fra Thailand

Fried rice
Denne ret findes i utallige variationer med rejer, kylling, vegetarisk, oksekød, eller hvad man nu har ved hånden. Med andre ord en slags asiatisk biksemad, som fås overalt.

Karryretter
Et væsentligt tema inden for thaimad er karryretter. De findes i alverdens afskygninger med alt fra supper og sovser til stegte grøntsager og egne blandinger af karry. En traditionel karryret i Thailand består af hvide ris med små skåle af forskellige karrypastaer og kylling, rejer eller suppe ved siden af, så man selv kan blande, hvad man ønsker at spise. Disse reter går også under navnet "rice and curry". I Thailand kendetegnes karrypasta oftest som en cremet krydderiblanding, og thailandsk karrypasta indeholder altid friske knuste chilier samt ingredienser som hvidløg, citrongræs og ingefær. Farven på den chili, som bruges, bestemmer farven på den thailandske karrypasta. Karrypasta findes i forskellige smagsvarianter:
• Grøn karry – den mildeste. Til dig, der ønsker en smule styrke i maden.
• Gul karry – denne kender vi hjemmefra som en mild og justerbar karry, men i Thailand er den gule karrypasta en anelse stærkere og kategoriseres som mediumstærk.
• Rød karry – den stærkeste karrypasta, der oftest bruges i retten phanang eller massaman curry.

Pad thai
Kan sammenlignes med en wokret og består af stegte nudler med lynstegte grøntsager. Retten serveres med et udvalg af kylling, rejer, kød eller tofu alt efter, hvad man ønsker. Serveres tit med cashewnødder. Pad thai anses for at være Thailands nationalret.

Suppe
Thailandske supper er enten klare eller tykke, og der tilsættes tit kokosmælk i for at give sødme til retten.

Salat
Thailandske salater indeholder ofte kylling, rejer, blæksprutter eller en anden slags kød samt rå grøntsager og frugt, der blandes med chili, lime og fiskesauce.

Drikkevarer

De to mest almindelige thailandske ølmærker er Singha og Chang, som begge passer godt til det thailandske klima og snildt kan slukke selv den værste tørst. Singha er dog en anelse sødere end Chang. Alkoholstyrken er 6 til 7 %. Foruden Singha og Chang kan man som regel også få større europæiske ølmærker såsom Heineken, Carlsberg og Tiger. Frugtjuicerne bør man ikke gå glip af. De findes dels som juice og dels som shakes, som er en forfriskende blanding mellem is og juice. De fremstilles generelt af vand på flaske, is og sukker efter smag. En anden populær drik er den såkaldte Mekongwhisky, som mange blander med cola.

Natteliv på Phuket

I feriebyerne Kamala Beach, Bangtao Beach, Khao Lak, Nai Yang, Surin Beach og Cape Panwa Beach er nattelivet fredeligt, men de fleste steder ligger der hyggelige barer med udeservering langs strandene. I højsæsonen arrangerer visse hoteller enkel underholdning i form af musik og dansforestillinger. Rejser du til Sunwing Kamala Beach i Kamala eller Sunwing Bangtao Beach i Bangtao kan hele familien nyde Sunwings populære og professionelle familieshows. Længere nede på Phukets vestkyst findes et livligere natteliv. Karon Beach har flere lokale og internationale barer og dansesteder, ligesom nabobyen Kata Beach har et godt, omend lidt fredeligere, natteliv. Patong Beach er stedet for dig, der gerne vil bo midt i begivenhedernes centrum. Her findes et stort og varieret natteliv med alskens barer og natklubber, og forlystelsesgaden Bangla Road er et godt sted at starte en aften i byen.
Shopping

Shopping på Phuket

Thailand er virkelig stedet for dig, der kan lide at shoppe og gøre gode fund! Her findes alt, hvad man kan tænke sig mellem himmel og jord lige til at putte i kufferten - udvalget er enormt, og priserne er utrolig lave. Varehusene har altid haft faste priser, og flere og flere følger trop. På markederne og i mange mindre butikker skal man dog prutte sig frem til en pris, som begge parter er tilfredse med.

Shoppingcentre

På vej mod Phuket by ligger de to store varehuse Tesco Lotus og Big C samt det enorme shoppingcenter Central Festival. I Phuket by ligger shoppingcentrene Robinson og Ocean Plaza, og i Patong findes shoppingcentret Jungceylon. De fleste butikker accepterer de mest almindelige kreditkort - det er dog en god idé at medbringe kontanter for en sikkerheds skyld.

Markeder

Phuket byder på mange forskellige markeder - lokale og internationale, store som små - hvor der bliver solgt det meste. Phukets største marked findes i Phuket by og kaldes natmarkedet eller weekendmarkedet. Der findes også flere traditionelle markeder i Patong Beach samt lokale markeder i Khao Lak, Karon Beach, Kata Beach, Kamala Beach og Bangtao Beach.

Skræddere

Der er mange skræddere på Phuket, og priserne er meget lave. I Thailand kan man købe skræddersyet tøj til samme pris som fabriksfremstillet tøj i Danmark, hvis ikke billigere. Vi anbefaler Jaspal Tailors, hvor du kan få en introduktion i, hvordan man ser forskel på forskellige typer af stoffer og kvaliteter, og hvad der gør prisforskellen. Du kan også give dem din yndingskjole eller favoritskjorte, så syr de en nøjagtig kopi på én dag. Jaspal Taylors har butikker på hotellet Karon Sea Sands i Karon Beach, i Bangtao Beach centrum og på hovedgaden i Khao Lak. Vi anbefaler gerne forskellige skræddere alt efter rejsemål, så spørg gerne Spies-guiden til råds.

Værd at købe med hjem

I Thailand kan det godt betale sig at købe:
• Silkestof
• Skræddersyet tøj
• Ædelstene
• Guld- og sølvsmykker samt perler
• Produkter fremstillet i tin
• Kunsthåndvæk i træ
• Batikstof
• Tasker
• Briller og kontaktlinser

At prutte om prisen

Man bør prutte om prisen, selv om det kan virke svært og uvant for en dansker, men forsøg alligevel. Forlanger sælgeren 600 baht for en ting, kan du prøve at foreslå 300 og se, hvad der sker. Undlad at prutte om prisen, hvis du ikke er virkelig interesseret. På den anden side skal du ikke købe, hvis du synes, det er for dyrt. Undgå at prutte om prisen på restauranter og på varer med prismærker.
Sport og træning

Sport og træning på Phuket

Phuket har et godt udvalg af sportsaktiviteter. Du kan for eksempel snorkle, tage dykkercertifikat, prøve thaiboksning, sejle i kano, spille golf eller tage på trekkingtur i junglen. På de fleste strande tilbydes også forskellig slags vandsport.

Golf på Phuket

Phuket Golf & Country Club
Skøn 27-hullers bane med udfordrende huller, hvoraf et afviger fra de fleste andre i verden: det tiende hul er par 5, 461 meter langt, og med et eneste lige slag med 200 meter carry giver det en fin mulighed for at lave en birdie.

Loch Palm
Fin bane beliggende på et plateau med fantastisk udsigt over de nærliggende bjerge. Loch Palm har midt på banen Phukets største sø, Crystal Lake, som du er nødt til at slå over to gange på det tredje hul. Desuden omgiver 1400 palmer banens fairways.

Laguna Golf Phuket
18-hullers golfbane par 71 beliggende på Laguna Phuket Resort - et stort og fint grønt område.

Her kan du læse mere om golf på Phuket.

Snorkling og dykning

Phuket er kendt for sine fine strande og krystalklare vand med farvestrålende fisk og smukke koraller. Flere firmaer tilbyder dykkerkurser og dykkercertifikater samt spændende udflugter, hvis du allerede har dykkercertifikat. Især Khao Lak er populært til dykning og snorkling.

Thaiboksning

Flere steder på Phuket er der mulighed for at se thaiboksning, ligesom du selv kan prøve kræfter med sporten med en thaiboksninglektion - enten alene eller sammen med en rejsefælle.
Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter på Phuket

Der er meget at give sig til på en rejse til Phuket - ud over at udforske de smukke strande, kan du tage på spændende bådudflugter og besøge fantastiske øer. Khao Lak og Cape Panwa Beach er gode udgangspunkter for endagsture til områdets øer, og både i Phuket by og Patong Beach kan du opleve masser af livligt folkeliv. Phuket byder også på blandt andet eventyrgolf og forskellige temaparker.

Velgørenhed

Soi Dog
Soi Dog eksisterer udelukkende i kraft af donationer og frivilligt arbejde og er en organisation, der hjælper herreløse hunde og katte. Målet er at give så mange dyr som muligt mulighed for at blive adopteret og få et godt liv. Organisationen er meget afholdt og åben for besøgende, der så får en omvisning og hører om arbejdet med dyrene. Man kan også melde dig som frivillig i en dag eller over en længere periode. Du kan læse mere på hjemmesiden: https://www.soidog.org/

Gibbon Project
Gibbon-projektet redder gibbonaber, der er blevet taget fra naturen, da de var små. Gibbon-projektets formål er at redde og rehabilitere gibbonaber, så de kan lære at overleve i naturen på egen hånd. Gibbon-projektet ligger i et naturreservat, tæt på Khao Phra Thaeo Nationalpark, og drives af frivillige samt donationer. Du kan læse mere på projektets hjemmeside: https://www.gibbonproject.org/visit-us/contact-us/

Phuket Town - provinshovedstaden på Phuket

Phuket Town er halvøens største by, som blev grundlagt af kinesiske købmænd med det formål at udnytte øens tinressourcer, og i Chinatown findes stadig huse fra den tid. I dag er Phuket Town hyggelig at slentre rundt i, og byen byder både på en livlig fiskerihavn, spændende shoppinggade og det populære natmarked, hvor man kan købe alt fra mad til sko. Lige uden for byen ligger der flere store shoppingcentre.

Khao Phra Thaeo Nationalpark

Khao Phra Thaeo Nationalpark er den sidste del af regnskoven på Phuket og ligger på øens nordlige del. I nationalparken findes en otte kilometer lang vandresti, og du kan opleve de to vandfald Tonsai og Bang Pae. Det er også mulighed for at tage med på en guidet tur, hvilket vi anbefaler - på den måde får du interessant information om den tropiske natur og dyrene i nationalparken.

Seværdigheder på Phuket

Phuket byder på både smukke templer, monumenter og fantastiske solnedgange.

Big Buddha

Imponerende marmorstatue, som er hele 45 meter høj og 25 meter bred. Statuen er stadig under konstruktion og finansieres af donationer - hvis du gerne vil bidrage, kan du donere en sten og få indridset dit navn i den. Hvis du er rigtig heldig, kan du også blive velsignet af en munk, der måtte findes ved statuen. Det kræver en indsats at begive sig hele vejen op til statuen, men det er besværet værd: Fra Big Buddha er der fantastisk udsigt over hele det sydlige Phuket.

Laem Promthep Cape

Et af Phukets mest populære udsigtspunkter og kendt for at byde på nogle af de flotteste solnedgange i hele Sydthailand. Fra toppen har du en fantastisk udsigt over de nærliggende øer og strande, og om eftermiddagen søger mange hertil for at se solen gå ned i det glitrende hav. Laem Promthep Cape ligger cirka 2 km syd for Rawai Beach, og her findes også et frugtmarked og en restaurant med udsigt over havet.

Templer

Thailanske templer er generelt store seværdigheder - både selve templet og det dertil hørende folkeliv. På Phuket findes flere templer, her er et par tips:

Put Jaw
Barmhjertighedsgudindens tempel og halvøens ældste. Templet er över 200 år gammelt og blev senest renoveret for 100 år siden. Det ligger tæt på markedet i Phuket by.

Wat Phra Thong
Halvøens næstvigtigste tempel beliggende nord for byen Thalang. Templets guldbuddha er halvt begravet og det siges, at alle der har forsøgt at grave figuren frem, er blevet ramt af ulykke.

Wat Chalong
Halvøens største tempel med to statuer af Phukets mest respekterede munke, som blandt andet mæglede under tinminearbejdernes oprør i 1876. Templet ligger 20 km øst for Patong.
Sådan kommer du omkring

Sådan kommer du rundt på Phuket

Du kan komme rundt mellem de forskellige rejsemål på flere forskellige måder.

Tuk-tuk

Tuk-tuk er de små lokale taxibusser. Sørg for at aftale prisen på forhånd inden en længere tur.

Taxi

Taxierne er almindelige biler og bestilles via receptionen på dit hotel. Thailænderne mener tit tuk-tuk eller en motorcykeltaxi, når de siger "taxi", hvilket kan være meget rart at vide. Ordet "limousine" bruger de lokale oftest om en almindelig taxi, og fra lufthavnen kan du også tage en Taxi-Meter, som er den billigste form for taxi.

Motorcykeltaxi

Motorcykeltaxierne findes overalt og er noget billigere end en tuk-tuk, men betydeligt farligere at køre med. Hjelm indgår ikke i prisen.

Lokalbusser

Lokalbusserne - eller songthaews, som de hedder på thailandsk - er den billigste måde at komme rundt på Phuket på. Busserne starter/slutter i Phuket by og kører langs strandene og feriebyerne. De har ingen faste køreplaner eller busstoppesteder, du skal blot række hånden ud, hvis du ønsker at køre med. Hvis der ikke er ledige pladser, stopper bussen ikke.

Longtailbåde og taxibåde

Man kan leje sin egen longtailbåd for en dag og selv bestemme ruten - dog skal man være opmærksom på, at visse naturbeskyttede øer og strande har restriktioner på antallet af besøgende. Man aftaler normalt en pris i forvejen og betaler på tilbagerejsen.
Fakta

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

Vores service på rejsemålet

I vinterhalvåret kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter eller blot have tips og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig pr. telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charterfly, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har tilkøbt transfer.
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Phuket i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse med Spies til Phuket året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.

Du kan læse om transfer under hvert enkelt rejsemål.
Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Klimaet på Phuket, hvor vores rejsemål Kamala Beach, Bangtao Beach, Patong Beach, Karon Beach, Kata Beach, Surin Beach, Khao Lak, Koh Kho Khao, Cape Panwa og Nai Yang Beach ligger, kan deles op i to årstider (det øvrige Thailand har tre årstider). I højsæsonen, d.v.s. fra november til marts, er det som regel behageligt varmt, og det regner sjældent. I april/maj starter regntiden, som varer indtil oktober. I regntiden er det stadig varmt, og nedbøren falder generelt som kortvarige, kraftige byger afløst af perioder med solskin. Året rundt forekommer der perioder med kraftig vind og nedbør.

November, december, januar, februar og marts

Denne periode betragtes som højsæson på Phuket med en dagtemperatur på over 30 grader og en vandtemperatur på 26-27 grader. I november og december kan der forekomme dage med korte regnbyger, uden at temperaturen dog af den grund falder.

April, maj, juni, juli, august, september og oktober

Om sommeren ligger dagtemperaturen på omkring 30 grader og vandtemperaturen på 27-28 grader. Det regner sjældent i længere tid af gangen, men der kan dog dagligt forekomme korte regnbyger.

Tilbud på charterrejser til Phuket en uge

Anan House
Anan House
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse
 • 1 uge
 • Afrejse 19 mar 2023 fra København
Fly + hotel, 1 uge
19 mar 2023 fra København
Karon Village
Karon Village
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 19 mar 2023 fra København
Inkl. morgenmad
Inkl. morgenmad
Fly + hotel, 1 uge
19 mar 2023 fra København
Karona Resort & Spa
Karona Resort & Spa
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse i bungalow
 • 1 uge
 • Afrejse 19 mar 2023 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
19 mar 2023 fra København

Tilbud på charterrejser til Phuket to uger

Kata Place
Kata Place
Kata Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse uden balkon
 • 2 uger
 • Afrejse 11 dec 2022 fra København
Fly + hotel, 2 uger
11 dec 2022 fra København
Best Western Phuket Ocean Resort
Best Western Phuket Ocean Resort
Karon Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse mod havet
 • 2 uger
 • Afrejse 19 mar 2023 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
19 mar 2023 fra København
Palm Galleria
Palm Galleria
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse superior
 • 2 uger
 • Afrejse 11 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
11 dec 2022 fra København
The Waters Khao Lak by Katathani
The Waters Khao Lak by Katathani
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse
 • 2 uger
 • Afrejse 11 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
11 dec 2022 fra København
Peace Laguna
Peace Laguna
Ao Nang, Krabi, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse med balkon
 • 2 uger
 • Afrejse 11 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
11 dec 2022 fra København
Sunwing Bangtao Beach
sunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Bangtao Beach
Bangtao Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + 1-værelses Family Suite med balkon mod haven
 • 2 uger
 • Afrejse 19 mar 2023 fra København
Fly + hotel, 2 uger
19 mar 2023 fra København
Kantary Beach Villas & Suites
nordiskefavoritter
Kantary Beach Villas & Suites
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + juniorsuite med to rum
 • 2 uger
 • Afrejse 11 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
11 dec 2022 fra København
Sunwing Kamala Beach
sunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + 1-værelses Family Suite med balkon mod poolområdet
 • 2 uger
 • Afrejse 19 mar 2023 fra København
Fly + hotel, 2 uger
19 mar 2023 fra København
Sunprime Kamala Beach
sunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Kamala Beach
Kamala Beach, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse Classic Suite med balkon mod haven
 • 2 uger
 • Afrejse 11 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
11 dec 2022 fra København

Tilbud på rejser med rutefly til Phuket

Samui First House
Samui First House
Koh Samui, Thailand
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 4 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
4 dec 2022 fra København
Ibis Hua Hin
Ibis Hua Hin
Hua Hin, Centrale Thailand, Thailand
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 6 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
6 dec 2022 fra København
AWA Resort Koh Chang
AWA Resort Koh Chang
Koh Chang, Centrale Thailand, Thailand
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 15 nov 2022 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
15 nov 2022 fra København

Rejser til Phuket

concept-logo
Bangtao Beach
 • Børnevenligt
 • Strande
En rejse til Bangtao Beach byder på noget for enhver. Vores Sunwing Bangtao Beach Resort er et sikkert hit for alle børnefamilier og ligger lige ud til den 8 km lange strand.
concept-logo
concept-logo
Kamala Beach
 • Strande
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
Kamala Beach byder på hoteller for enhver smag. Her venter et Sunwing med Lollo & Bernie til børnefamilier og Sunprime Kamala Beach til en elegant ferie i voksent selskab.
Karon Beach
 • Strande
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
Karon Beach er et indbydende rejsemål, og for børnefamilier er vores Family Comfort-hotel Phuket Orchid Resort & Spa et oplagt valg.
Kata Beach
 • Strande
 • Shopping
 • Mad & Drikke
I Kata Beach har Spies hoteller i flere forskellige prisklasser - velkommen til en dejlig og afslappende ferie i Thailand!
Khao Lak
 • Strande
 • Mad & Drikke
I Khao Lak venter hoteller for både børnefamilier og voksne. Og du kan altid kombinere med et af vores rejsemål længere sydpå.
Nai Yang Beach
Nai Yang Beach er stille og afsondret, men stadig på Phuket. Spies' hoteller ligger i en nationalpark ikke langt fra stranden.
Patong Beach
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
Spies har et godt udvalg af hoteller i Patong Beach, og rejser du med charter, kan du også vælge at tilbringe en del af ferien på et fredeligere rejsemål på Phuket.
Surin Beach
Surin er et af de mere elegante rejsemål på Phuket, som passer til både familieferie og en romantisk voksenferie.
Cape Panwa
En rejse til Panwa-halvøen byder på ren afslapning i fredelige omgivelser.

Find din rejse til Phuket
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.