Se hoteller (5)

Rejser til Bangtao Beach

Bestil en afslappende charterrejse med Spies til Bangtao Beach, en af Phukets smukkeste strande.
Nord for Surin Beach på Phukets vestkyst ligger Bangtao Beach. Den skønne strand er en af de absolut smukkeste – og længste – på hele Phuket. Glæd dig til hvidt koralsand, grønne, vajende palmer og skyggende casuarina-træer. Bangtao Beach er et hyggeligt og roligt rejsemål, hvor hovedattraktionen er den fine hvide sandstrand. Der er ikke meget natteliv uden for hotellerne, men den senere tid er der dukket flere lokale restauranter op, hvor du kan smage den autentiske thailandske gastronomi i dens rette miljø. Kunne du tænke dig lidt mere fest og farver eller måske lidt flere shoppingmuligheder, kommer du nemt ind til Patong med taxi. Turen fra Bangtao Beach til Patong tager ikke mere end en halv time, men kontrasten mellem de to byer er stor.

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach er et af vores mest børnevenlige hoteller i hele Thailand. Hvis du tilkøber transfer fra lufthavnen, kører transferbussen som regel direkte til hotellet uden stop, og Easy Travel indgår som regel også. Sunwing Bangtao Beach ligger ved stranden og byder bl.a. på pools, spaafdeling, Spies' maskotter Lollo & Bernie, Lollo & Bernie-klubben, restauranter og rummelige værelser, hvoraf nogle har direkte pooladgang.
Tips og nyttig info
  • Sunwing Family Resorts
  • Værelser med direkte pooladgang
  • Hoteller på stranden
  • Kilometerlang sandstrand
  • Børnevenlig strand
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Bangtao Beach

Find din rejse til Bangtao Beach

Inspiration og rejsetips

Kamala Beach

Idyl på Kamala Beach

Vores rejseekspert Ann-Renée har besøgt Thailand flere gange, og bor altid på Kamala Beach. Her får du hendes personlige anbefalinger til oplevelser, shopping og de bedste restauranter.

Direkte fly til Phuket

Med Spies kan du flyve direkte til Phuket i højsæsonen (december-marts). Her tilbyder Spies charterrejser til Phuket med direkte fly. Flyvetiden til Phuket er 12-13 timer. Resten af året kan du flyve til Phuket med rutefly (her er der dog ofte mellemlanding undervejs).

Hvornår er det billigt at rejse til Phuket?

Det er billigst at rejse til Phuket udenfor højsæsonen, som er december-marts. Du finder de billigste rejser til Phuket fra april-november. Du kan rejse til Phuket med Spies på charterrejse fra december-marts. Resten af året kan du bestille din rejse med rutefly og hotel gennem Spies og få fordelene af en pakkerejse.

Hvor er det godt at bo på Phuket?

Vil du have paradisstrand, bør du se nærmere på Bangtao Beach, der anses for at være den smukkeste strand på Phuket. Bangtao Beach er et roligt område, og her finder du et af vores populære familiehoteller Sunwing Bangtao Beach. Er du til fest, (neon)farver og natteliv er Patong Beach stedet for dig. Her er også gode shoppingmuligheder med shoppingcnetre og markeder. Skal du på voksenferie, anbefaler vi, at du bor på Sunprime Kamala Beach ikke langt fra Kamala by. Her er dejlige restauranter og gode muligheder for at besøge andre områder på Phuket eller de omkringliggende øer med båd.

Er det dyrt på Phuket?

Generelt vil en dansker finde det billigt at leve på Phuket. Spiser du lokal mad på et gadekøkken, kan du få et måltid mad for 10-15 kr. Selv på restauranterne vil en dansker finde priserne yderst rimlige. Det er også billigt at få massage, og her slipper man omkring 100 kr. for en times massage.
Det er væsenligt at nævne, at Phuket er en populær ferieø, og det betyder, at priserne her kan være en smule højere, end de er på de mindre turistede øer.

Hvornår er det regnsæson på Phuket?

Regntiden starter i april/maj og slutter i oktober. Regnsæson betyder typisk korte, kraftige byger efterfulgt af solperioder.