Se hoteller (6)

Rejser til Bangtao Beach

Bestil en afslappende charterrejse med Spies til Bangtao Beach, en af Phukets smukkeste strande.

Nord for Surin Beach på Phukets vestkyst ligger Bangtao Beach. Den skønne strand er en af de absolut smukkeste – og længste – på hele Phuket. Glæd dig til hvidt koralsand, grønne, vajende palmer og skyggende casuarina-træer. Bangtao Beach er et hyggeligt og roligt rejsemål, hvor hovedattraktionen er den fine hvide sandstrand. Der er ikke meget natteliv uden for hotellerne, men den senere tid er der dukket flere lokale restauranter op, hvor du kan smage den autentiske thailandske gastronomi i dens rette miljø. Kunne du tænke dig lidt mere fest og farver eller måske lidt flere shoppingmuligheder, kommer du nemt ind til Patong med taxi. Turen fra Bangtao Beach til Patong tager ikke mere end en halv time, men kontrasten mellem de to byer er stor.

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach er et af vores mest børnevenlige hoteller i hele Thailand. Hvis du tilkøber transfer fra lufthavnen, kører transferbussen som regel direkte til hotellet uden stop, og Easy Travel indgår som regel også. Sunwing Bangtao Beach ligger ved stranden og byder bl.a. på pools, spaafdeling, Spies' maskotter Lollo & Bernie, Mini Land, restauranter og rummelige værelser, hvoraf nogle har direkte pooladgang.

Tips og nyttig info
 • Sunwing Family Resorts
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Hoteller på stranden
 • Kilometerlang sandstrand
 • Børnevenlig strand
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Bangtao Beach

Børnevenligt
4,5
Strande
4,5
Sport/adventure
2,5
Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Strand
Bangtao Beach byder på lange strande med finkornet sand. Bredden varierer, og det samme gør dybden, da der er stor forskel på høj- og lavvande.

Bangtao Beach

Bangtao Beach er en 8 km lang sandstrand med sand, som varierer fra meget finkornet til mere grovkornet. Casuarina-træer sikrer skygge næsten frem til frokosttid på strandens sydlige del. Også længere nordpå kan man finde skygge under træerne, men så må man søge et lille stykke væk fra vandkanten. Her er ikke specielt lavvandet; man skal blot et par m ud i vandet, før det går til taljen, men der findes også strækninger af stranden, som er lidt mere lavvandede. Snorkelmulighederne er bedst i strandens nordlige ende, hvor der er et lille farvestrålende koralrev.

Mai Khao Beach

Nationalparken hvor de store havskildpadder kommer og lægger deres æg mellem november og februar.

Laem Singh Beach - lille strand i afsondrede omgivelser

Laem Sing Beach er en lille, hyggelig strand, som ligger lidt for sig selv et stykke nord for Kamala. Denne strand siges at være en af øens bedste. Den nemmeste måde at komme hertil er at tage en taxi og derefter gå ad trapperne det sidste stykke. Pga. trapperne er stranden ikke velegnet til barnevogne eller til dig, som har svært ved at gå.

Sol og strand på Phuket

Phuket har mange dejlige strande. Kunne du tænke dig at prøve nogle af de andre strande i omgivelserne, er taxibådene (såkaldte longtailbåde) en nem og populær transportform. Hvornår du vil tilbage, aftaler du med bådføreren, som kommer og henter dig på et aftalt tidspunkt. Sørg for at aftale både tid og pris på forhånd.
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Bangtao Beach hele året.

Du kan desuden rejse til Bangtao Beach med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Bangtao Beach. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er ca. 45 minutter (30 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop.
Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.
Mad, drikke og natteliv
Uden for hotellerne i Bangtao Beach er der et begrænset udvalg af mad og drikke.

Mad og drikke i Thailand

Det er billigt at spise godt i Thailand, og udvalget er enormt. På de mest populære rejsemål som f.eks. Patong kan prisniveauet være højere, men sammenlignet med Danmark er det alligevel altid meget billigt. Ofte bestiller man to til tre retter pr. person, og så smager alle i selskabet på alle retter. Som sædvanlig, når man er i udlandet, gælder der to grundregler: Vælg et sted hvor der er mange mennesker, og, hvis muligt, et sted hvor du kan se, at der er mange thailændere. Den første regel garanterer, at maden ikke har stået for længe, den anden at maden er af høj kvalitet.

Maden i Thailand

Det thailandske køkken, i hvert fald langs landets kyster, er overvejende baseret på friske råvarer, som altid serveres sammen med ris eller nudler. De fleste menukort virker ved første øjekast meget omfattende, men man opdager snart, at det drejer sig om variationer over forholdsvis få temaer. Det, vi kalder wok, dvs. lynstegte ingredienser, serveres ofte med eller uden ris og nudler, separat eller som en del af en ret. Pad thai er et af de mange navne for dette, og netop pad thai består af nudler, tofu, æg, grøntsager og andre lækkerier og serveres ofte med hakkede jordnødder.

Fried rice

Fried rice findes i utallige variationer med f.eks. rejer, kylling, vegetarisk, oksekød, eller hvad man nu har ved hånden. Med andre ord en slags asiatisk biksemad. Fås overalt og er en af de sikreste retter, man kan vælge, hvis man vil undgå dårlig mave, da den altid serveres frisklavet.

Rice and curry

Et andet hovedtema er rice and curry, en slags thailandsk fastfood, hvor man får en tallerken med ris, og derefter lægger man selv curries på fra skåle, som står fremme. Der findes lige så mange udgaver, som der findes kokke. Til forskel fra stegte ris eller nudler kan curries være rigtig stærke med chili og andre stærke krydderier, så det er ikke noget for nybegynderen.

Salat

Salater er også meget populære. Den ligger som regel ret langt fra vores lidt kedelige grønne salat, og den indeholder ofte kylling, rejer, blæksprutte eller en anden slags kød, og en salat med ris er ofte nok til en frokost. En lille advarsel: thailandske salater er stærke. Her kan kokken virkelig vise sin begejstring for chili, og en salat kan være dækket med hakkede røde og grønne chilifrugter. Start forsigtigt ud og bestil hvide ris til din salat (vand hjælper ikke på den stærke smag!).

Suppe

Supperne bør også nævnes, når man taler om thailandsk mad. De er enten klare eller tykke. Sidstnævnte er ofte baseret på kokos, hvilket giver en lidt sød smag. En suppe er en naturlig del af et thailandsk måltid som en supplerende smag og konsistens.

Nyttige ord

På de allerfleste restauranter er menukortet på engelsk, men det kan alligevel være sjovt at kunne genkende nogle af de mest almindelige ord. Stavningen kan variere noget, da man på thailandsk ikke benytter det vesterlandske alfabet men oversætter lyden til bogstaver.

• Oksekød: Woa
• Fisk: Pla
• Svinekød: Muu
• Kylling: Gai
• Ris: Kao
• Nudler: Guay tiaw
• Rejer: Gung
• Vand: Nam

Drikkevarer

De to mest almindelige thailandske ølmærker er Singha og Chang, som begge passer godt til det thailandske klima og snildt kan slukke selv den værste tørst. Singha er dog en anelse sødere end Chang. Alkoholstyrken er 6 til 7 %. Foruden Singha og Chang kan man få de større europæiske ølmærker såsom Heineken, Carlsberg og Tiger. Frugtjuicerne bør man ikke gå glip af. De findes dels som juice og dels som shakes, som er en forfriskende blanding mellem is og juice. De fremstilles generelt af vand på flaske og fabriksproduceret is og er både sikre og forfriskende. Hvis man ikke siger, at man kun vil have lidt sukker i, kan de være ret søde. En anden populær drik er den såkaldte Mekongwhisky. Mange blander den med cola.
Nattelivet i Bangtao Beach er meget roligt, og uden for hotellerne sker der ikke særlig meget. Hvis du ønsker et mere aktivt natteliv, kan du tage en tuk-tuk til Patong, Phukets eget festmekka. Turen hertil tager ikke mere end en halv time.
Shopping
Bangtao Beach et ikke det oplagte rejsemål, hvis du vil fylde ferien med shopping. Langs stranden finder du enkelte små butikker, hvor du kan købe bade- og sommertøj, saronger, liggeunderlag, klipklapper, hatte, solcreme og solbriller. Det mest populære at købe ved stranden er en times thaimassage. Vil du for alvor shoppe, anbefaler vi en tur til Patong eller Phuket Town, hvor du kan købe tøj, musik, tasker, håndværk og meget mere.

Central Festival - stort shoppingcenter mellem Patong og Phuket Town

Mellem Patong og Phuket Town ligger det gigantiske shoppingcenter Central Festival. Her finder du alt det sidste nye i kendte butikker som Zara, Mango osv.

Markeder på Phuket

Der er næsten altid et marked et eller andet sted på Phuket, og det er oftest her, de lokale handler ind til hverdagen: husgeråd, frugt, grøntsager etc. I Bangtao Beach er der et lokalt marked med mad og tøj ved Lotus.

Shopping på Phuket

Thailand er virkelig stedet for dig, der kan lide at shoppe og gøre gode fund! Her findes alt, hvad man kan tænke sig mellem himmel og jord lige til at putte i kufferten - udvalget er enormt, og priserne er utrolig lave! Varehusene har altid haft faste priser, og flere og flere følger trop. På markederne og i mange mindre butikker skal man dog prutte sig frem til en pris, som begge parter er tilfredse med. Man starter med halv pris og husk på, at sælgeren aldrig sælger noget uden i det mindste en lille fortjeneste til sig selv.

Shoppingcentre

På vej mod Phuket by ligger de tre store varehuse Tesco Lotus, Big C og Central Festival. I Phuket by ligger shoppingcentrene Robinson og Ocean Plaza. I Patong findes shoppingcentret Jungceylon. De fleste butikker accepterer de mest almindelige kreditkort. Det er dog en god ide at medbringe kontanter for en sikkerheds skyld.

Skræddere

Derhjemme er det næsten utænkeligt at få syet en jakke eller en kjole. Det er dyrt, og der er ikke så mange skræddere tilbage. Her i Thailand er det lige omvendt. Her finder man en skrædder på hvert eneste gadehjørne, og priserne er meget lave. I Thailand kan man købe skræddersyet tøj til samme pris som fabriksfremstillet tøj derhjemme, hvis ikke billigere.
Der findes mange gode skræddere på Phuket, men der findes lige så mange dårlige, som benytter stof af dårlig kvalitet og gør et ringe stykke arbejde. Selvom tøjet ser godt ud, så gør det det måske ikke efter tre-fire vaske.

Værd at købe med hjem

I Thailand kan det godt betale sig at købe:
• Silkestof
• Skræddersyet tøj
• Ædelstene
• Guld- og sølvsmykker samt perler
• Produkter fremstillet i tin
• Trækunst
• Batikstof
• Tasker
• Briller og kontaktlinser

At prutte om prisen

Man bør prutte om prisen, selvom det kan virke svært og uvant for en dansker, men forsøg alligevel. Forlanger sælgeren 600 baht for en fin, håndudskåren drage, kan du prøve at foreslå 300 og se, hvad der sker. Undlad at prutte om prisen, hvis du ikke er virkelig interesseret. På den anden side skal du ikke købe, hvis du synes, det er for dyrt. Husk ikke at tage det personligt. Får du ikke den pris, du vil have, skal du takke pænt for besværet, smile og gå derfra. Der kommer flere chancer. Undgå at prutte om prisen på restauranter og på varer med prismærker.
Aktiviteter og seværdigheder
Bangtao Beach er roligt og fredfyldt og tilbyder kun få aktiviteter ud over sol og strand. Du bor dog tæt på Patong og Phuket Town, som rummer alle de fornøjelser og shoppingmuligheder, du kan drømme om. Der er forskellige aktiviteter på hotellet samt fire 18-hullers golfbaner for den golfinteresserede.

Eventyrgolf - 18-hulsbane midt i Bangtao

Midt i Bangtao finder du en 18-hullers eventyrgolfbane midt imellem palmer, buske og granitblokke. Banen passer til golfspillere i alle aldre, og gæster på Sunwing Bangtao Beach kan spille til reduceret pris. Her er ligeledes en restaurant samt mulighed for at spille billard og dart.

Patong

Kontrasten mellem det fredelige Bangtao Beach og det summende folkemylder i Patong er enorm. Det er let at komme frem og tilbage mellem Bangtao Beach og Patong, enten med tuk-tuk eller taxi. Hvis du har en billig taske, en trøje med originaltryk eller måske et helt nyt outfit i tankerne, er Patong det rette sted at tage hen. Og når du kommer hjem til Bangtao Beach efter en hel dag i Patongs butiksjungle vil du uden tvivl sætte pris på roen her.

Phuket Town - provinshovedstaden på Phuket

Phuket Town er halvøens største samfund og blev grundlagt af kinesiske købmænd, som kom til for at køre tinminedrift. I Old Chinatown kan man stadig se huse fra dengang. I dag er Phuket Town en hyggelig by med en livlig fiskerihavn, fascinerende natmarkeder og stemningsfulde shoppinggader. Også det store marked med mad, tøj, sko og meget andet, som afholdes sidst på ugen, er et besøg værd. Lige uden for byen finder du flere store indkøbscentre.
Sådan kommer du omkring

Taxi

Taxi kan anbefales i Bangtao Beach, og eftersom rejsemålet ligger et stykke fra hovedvejen, kommer der ikke mange tuk-tuks her. Den nemmeste måde at få fat på en taxi er at bestille den gennem hotellet.
Når thailænderne siger "taxi" mener de ofte tuk-tuk eller motorcykeltaxi. Ordet limousine anvendes ofte for en taxi. Fra lufthavnen kan man også tage en såkaldt Taxi-Meter, som er de absolut billigste taxier.

Motorcykel

Motorcykler kan lejes overalt, men det kan ikke anbefales, da trafikken er kaotisk, og motorcyklerne sjældent er forsikrede. Hvis du vil leje en motorcykel, skal du dog være opmærksom på, at der er hjelmpåbud på Phuket.

Longtailbåd

Det er muligt at leje en longtailbåd for en dag. Bådene findes på den sydlige del af Patong Beach. Aftal prisen i forvejen og betal på hjemturen.
Fakta

Vores service

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt mindst seks måneder ud over datoen for indrejsen. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 30 dage. For yderligere oplysninger henviser vi til Thailands ambassade på telefon 35 38 74 10.

Forlængede danske pas og provisoriske danske pas anerkendes ved både ind- og udrejse. Ved udrejse på et provisorisk pas udstedt af en dansk repræsentation i Thailand kræves et stempel fra de thailandske immigrationsmyndigheder
.... Ved udrejse fra Suvarnabhumi International Airport i Bangkok burde stemplet kunne opnås ved immigrationsmyndighederne i lufthavnen.
EU-nødpas udstedt uden for Thailand anerkendes kun til transit i lufthavnen, ikke til indrejse i landet. Personer med dansk flygtninge- og fremmedpas skal kontakte den thailandske ambassade for at få oplyst, hvilke regler, der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Thailand.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). Eurocard, MasterCard og VISA accepteres på rejsemålet.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Thailand, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Fortove og gader er ujævne og med høje kantsten. Kuperet terræn mellem strandene. Da rejsemålet er under udbygning, kan der forekomme byggestøj.
Rejs med børn

Rejs med børn til Phuket

Der er mange, der tager børn, også spædbørn, med til Thailand. Det eneste, som måske kan være lidt anstrengende, er den forholdsvis lange flyvetur, men den plejer at være glemt efter en dags tid eller to. Sørg gerne for at forhåndsreservere bustransporten fra lufthavnen til hotellet hjemmefra, så den er ordnet, når I lander.

Mad til børn

Når I først er fremme på rejsemålet, er der ingen problemer. De fleste strande er børnevenlige. Når det gælder maden, kan I få både kylling og pommes frites, hvis dine børn ikke har så meget lyst til at prøve det lokale køkken. Ellers plejer de fleste børn at synes om fried rice og banana pancake. Medmindre dine børn er vant til at spise stærk mad, er det nok bedst at vente med de stærke retter med chili, til børnene bliver lidt ældre. Køb altid vand på flaske. Det er meget billigt, og det kan gøre hele forskellen mellem en fantastisk ferie og to hele uger med sygdom på hotelværelset. Ellers er det bare at nyde ferien og lade børnene have det sjovt med at bygge sandslotte og kigge på korallerne.

Børnevenlige hoteller

Det bedste for en børnefamilie er formentlig at vælge et mindre hotel med bungalower eller et såkaldt resort. Her bor man ikke ret langt fra stranden og restauranten. Medbringer man desuden en babyalarm, har man alle forudsætninger for at få en fantastisk ferie.

Restauranter

Børn er både velkomne og vellidte overalt i Thailand, men der bliver sjældent taget ekstra hensyn til dem på restauranterne. Restauranternes menukort indeholder som regel retter, som også små børn synes godt om, såsom omeletter, kyllingesandwich, frugttallerkener og såkaldte banana fritters. Derimod bør man aldrig forvente, at de har pusleborde og lignende.

Babymad og bleer

Babymad og bleer kan købes på velassorterede apoteker, i visse større levnedsmiddelbutikker samt på nogle af de større hoteller.
Find din rejse til Bangtao Beach