Strand
Bangtao Beach byder på lange strande med fint sand og vajende palmer. Havdybden varierer, da der er stor forskel på høj- og lavvande.

Bangtao Beach

Bangtao Beach er en 8 km lang sandstrand med sand, som varierer fra meget finkornet til mere grovkornet. Casuarina-træer sikrer skygge næsten frem til frokosttid på strandens sydlige del. Også længere nordpå kan man finde skygge under træerne, men så må man søge et lille stykke væk fra vandkanten. Her er ikke specielt lavvandet; man skal blot et par m ud i vandet, før det går til taljen, men der findes også strækninger af stranden, som er lidt mere lavvandede. Snorkelmulighederne er bedst i strandens nordlige ende, hvor der er et lille farvestrålende koralrev.

Mai Khao Beach

Nationalparken hvor de store havskildpadder kommer og lægger deres æg mellem november og februar.

Laem Singh Beach - lille strand i afsondrede omgivelser

Lille og hyggelig strand, som anses for at være en af halvøens bedste. Øen ligger lidt for sig selv cirka 6 km nord for Bangtao Beach, og du kommer nemmest hertil i taxi og via trapper det sidste stykke. Pga. trapperne er stranden ikke velegnet til barnevogne eller gangbesværede.
Læs mere om strande på Phuket.
Mad, drikke og natteliv
Der ligger flere enkle og hyggelige restauranter med udendørs servering langs stranden, men ellers har Bangtao Beach et begrænset udvalg af mad og drikke uden for hotellerne.
Nattelivet i Bangtao Beach er meget roligt, og uden for hotellerne sker der ikke særlig meget. På hotellerne arrangeres der visse aftener lokal underholdning , og bor du på Sunwing Bangtao Beach kan du se frem til Sunwings populære og professionelle familieshows. Hvis du ønsker et mere livligt natteliv, kan du tage en tuk-tuk til Patong, Phukets eget festmekka. Turen tager en halv times tid.
Læs mere om natteliv på Phuket.
Shopping
Bangtao Beach har et ret lille shoppingudbud. Langs stranden ligger der små butikker, hvor du kan købe badetøj, saronger, liggeunderlag, klipklapper, hatte, solcreme og solbriller. Det mest populære at købe ved stranden er en times thaimassage. Kunne du tænke dig et større udvalg, anbefaler vi en tur til Patong eller Phuket by.

Marked

I Bangtao Beach findes et lokalt marked med mad og tøj ved Lotus.
Læs mere om shopping på Phuket.
Sport og træning
I Bangtao Beach tilbydes en del forskellig vandsport, og rejsemålet ligger tæt på Laguna Golf Phuket. Bor du på Sunwing Bangtao Beach, har du adgang til både motionsrum, vandgymnastik og gratis holdtræning.
Aktiviteter og seværdigheder
Bangtao Beach er et roligt og fredfyldt rejsemål med fokus på afslapning og strandliv. Du bor dog ikke langt fra aktivitetsudbuddet i Patong og Phuket Town, ligesom Sunwing Bangtao Beach byder på et stort udvalg af aktiviteter samt vores maskotter, Lollo & Bernie.

Eventyrgolf - 18-hulsbane midt i Bangtao

Midt i Bangtao finder du en 18-hullers eventyrgolfbane midt imellem palmer, buske og granitblokke. Banen passer til golfspillere i alle aldre, og gæster på Sunwing Bangtao Beach kan spille til reduceret pris. Her er ligeledes en restaurant samt mulighed for at spille billard og dart.
Rejser du til Bangtao Beach, anbefaler vi, at du tager med på en af vores spændende udflugter, hvor du kan opleve seværdigheder og meget af det, Phuket har at byde på.
Udflugter
Med MV Phuket Champagne til søs
Med MV Phuket Champagne til søs
Tag med os på heldagsudflugt ombord på MV Phuket Champagne og glæd dig til en dag med unikke oplevelser langs Phukets kyst. Mad og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Det berømte Phuket
Det berømte Phuket
Halvdagsudflugt med masser af kultur og fine oplevelser. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Det ægte Thailand på cykel fra Phuket
Det ægte Thailand på cykel fra Phuket
Vil du opleve det ægte Thailand, komme tæt på naturen og samtidig have en aktiv dag? Så har vi udflugten for dig. Frokost og forfriskninger indgår. Udflugten kører hele året, men kan kun forudbestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Phuket - vandring i junglen
Phuket - vandring i junglen
Phuket er så meget mere end blot flotte strande og hyggelige byer. Størstedelen af området er faktisk dækket af regnskov. Det giver mange muligheder til alle, der gerne vil have flere oplevelser af den aktive slags i ferien. Snacks, vand og sodavand indgår. Denne udflugt kan kun bestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Krabi highlights
Krabi highlights
Tag med komfortabel speedbåd på udflugt til nogle af Krabi-områdets smukkeste øer og strande. Frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Phang Nga - A taste of Thailand
Phang Nga - A taste of Thailand
En spændende heldagsudflugt med fokus på Thailands smukke landskab. Med bus og longtailbåd får du bl.a. Phang Nga-bugten og øen Koh Pin Kan, som er kendt fra Bond-filmen "Manden med den gyldne pistol" at se. Frokost, vand og te eller kaffe indgår. Udflugten kører hele året, men kan kun forudbestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Phi Phi Early Bird
Phi Phi Early Bird
En hel dag med sol, strand og snorkling i den fantastiske skærgård. Picnicfrokost på Bamboo Island samt frugt og vand ombord på båden indgår. Udflugten kører kun i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Similan Islands, de ni øer
Similan Islands, de ni øer
Similan Islands er en af Thailands mest kendte øgrupper smukke strande og gode muligheder for snorkling og dykning. Frokost og forfriskninger indgår. Udflugten kører oktober-april.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
I Bangtao Beach kommer du lettest rundt med taxi, eftersom rejsemålet ligger et stykke fra hovedvejen, og det derfor kan være svært at praje en tuk-tuk. Det er nemmest at bestille en taxi gennem hotellet. Et andet alternativ er at leve en longtailbåd på stranden.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I vinterhalvåret kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). Eurocard, MasterCard og VISA accepteres på rejsemålet.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Øvrigt

Fortove og gader er ujævne og med høje kantsten. Kuperet terræn mellem strandene. Da rejsemålet er under udbygning, kan der forekomme byggestøj.
Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Bangtao Beach i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Bangtao Beach året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Bangtao Beach. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er ca. 45 minutter (30 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på Sunwing Bangtao Beach og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Find din rejse til Bangtao Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.