• børnevenligt

Sunwing Bangtao Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunwing Bangtao Beach ligger ved den otte kilometer lange strand i Bangtao Beach, som er en af Phukets bedste. Du bor med udsigt mod poolområdet eller haven, og en del Royal Family-suiter har direkte adgang til poolen fra terrassen.

Spies' gæster har kvalitetsbedømt Sunwing Bangtao Beach som et af de tre bedste Sunwing Family Resorts i 2019.

Det skønne poolområde på Sunwing Bangtao Beach omfatter seks pools. Den mest populære er den store familiepool på 1.340 m2, som bugter sig og har en lille ø. Hotellet har også en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling med duftende olier - så vil du forstå, hvorfor den thailandske massage er verdensberømt.

Sunwing Bangtao Beach ligger 1,2 km fra Bangtao centrum, hvor der findes en del restauranter og butikker. Ønsker du et større udbud, er der ca. 15 km til Patong Beach.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunwing

På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunwing har du adgang til Help Desk/Resort Service døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Sunwing på de sociale medier

Følg Sunwing Bangtao Beach på Facebook.

Røgfrit

Sunwing Bangtao Beach er et røgfrit hotel. Det er kun tilladt at ryge på hotellets særlige rygeområder. Rygeforbuddet gælder både lejligheder, balkoner/terrasser og e-cigaretter.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent hele året. Sommeren (1/4 – 31/10) er lavsæson i Thailand, men hotellets restauranter, Help Desk og motionsrum holder åbent (ingen aerobic; du træner på egen hånd). Et lokalt aktivitetsteam tilbyder også aktiviteter for børn, besøg af Lollo eller Bernie samt lokale shows et par gange om ugen.

I sommerhalvåret kan der være understrømme og bølger i havet, og der kan derfor være badeforbud.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing

Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på et af vores skønne og familievenlige Sunwing Family Resorts er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send hotellet en mail på engelsk, så fortæller de mere: bangtaobeach@sunwing.net

Øvrigt

Resortservice/Help Desk: 24-timers service. Check-in tidligst kl. 15 og check-out kl. 12. Hæveautomat findes på hotellet.

Bygget: 2006. Renoveret 2017: motionsrum, Teen Lounge, Lollo & Bernie Club, reception/lobby, showområde og udendørsspa. Nye gulve, tekstiler og madrasser samt ny belysning i alle suiter. 300 suiter. Etager: 3-4. Elevator i blok 1, 2, 4, 5 og 7.

Aircondition: Ja.

Hotelmanager

Wissut Kasayapanand

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Direkte på stranden
 • Motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Børnepool
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1,2 km
 • Hovedcentrum
  15 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Vandrutsjebane
  Ja
Sådan bor du
Sunwing Bangtao Beach indbyder til en skøn og afslappende familieferie under palmerne, tæt på stranden og det turkisblå hav.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Når du bestiller Sunwing Joker, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet, alt efter hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, som findes i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomst til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Family Suite

Family Suiter er rummelige og praktisk indrettede suiter, som består af et eller to værelser og har plads til op til seks personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite er vores specialindrettede 1-værelses suiter indrettet med børnesikre detaljer. Bor flere end ét barn under tre år i en Happy Baby Suite, får de øvrige børn hver sin babypakke.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Family Suite

Lejligheder med høj komfort, god beliggenhed og smarte detaljer.

Royal Lounge Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og en stor terrasse eller balkon.

Royal Pool Suite

Lejligheder med ekstra høj komfort og direkte pooladgang fra terrassen.

Mad og drikke

Hvem vil ikke gerne slippe for madlavningen i ferien? På Sunwing Family Resorts står vores stab af dygtige kokke klar for at tilberede måltider, som går rent ind hos børn og voksne. Morgen, middag og aften!

Start for eksempel dagen med vores indbydende morgenmadsbuffet, og når solen står højest på himlen, kan du slappe af over en frokost på familierestauranten Piak's Kitchen. Om aftenen venter elegante og moderne omgivelser på Fino Restaurant & Grill. Vil du hellere handle ind til en hyggelig frokost eller middag hjemme i lejligheden, har Mini Market et glimrende udvalg – eller du kan bestille takeaway fra Piak's Kitchen.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MySunwing.

Piak´s Kitchen

Piak's Kitchen

I hyggelige Piak's Kitchen serveres morgenmadsbuffet samt frokost og middag. Menukortet byder på et stort udvalg af mad for alle aldre - fra salater, sandwich, pizza og burgere til thailandske specialiteter. Vil du hellere nyde maden på din egen balkon eller terrasse, fås mange af retterne i Piak's Kitchen som takeaway. Piak's Kitchen ligger neden for blok 6 og har udsigt over stranden og havet.

Fino Restaurant & Grill

En elegant og moderne restaurant, som er indbydende uden at være formel og højtidelig samtidig med, at atmosfæren er børnevenlig. Her kan du nyde en veltilberedt middag fra det internationale menukort med både klassiske og nyskabende retter. Fino Restaurant & Grill, som er åben om aftenen, ligger neden for blok 8 og har udsigt over stranden og havet.

Bar

Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer, smoothies og toast. Baren ligger ved siden af Mini Market og byder på et afslappet miljø med en smuk udsigt over haven.

Mini Market

I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babymad (lokale mærker kan forekomme) og andre babyprodukter til slik, solcreme og drikkevarer. Mini Market ligger i hovedbygningen ved siden af Lime Bar.

Obs! Hvis du har bestilt en måltidspakke, er du nødt til at bestille bord i restauranten og vælge, hvornår du vil spise dine måltider. Dette er en del af Safe Travel - vores omfattende program for en tryg og sikker rejse. Grundet coronasituationen serveres måltiderne til tider fra menu, som buffet eller som assisteret buffet, hvor du bestiller ved at pege på det, du gerne vil have, hvorpå hotellets personale lægger maden op. Du kan bestille så mange gange, du vil, og der vil være det samme udbud, som hvis du selv skulle tage fra buffeten. Ved ankomsten får du mere information om, hvad der gælder på netop dit hotel. Læs mere her.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet i Piak's Kitchen. Frugt, frisk brød, yoghurt, forskellig slags drys, juice, pålæg, pølser og æg... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Kitchen Inclusive

I Kitchen Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokost (valgfrie dage)
• 5 x middag (valgfrie dage)
• Drikkevarer til frokost og middag: 1/2 flaske vin (37,5 cl) eller en stor lokal øl, sodavand eller mineralvand samt kaffe

Til frokost vælges forret, hovedret og dessert fra menuen i Piak's Kitchen. Til middag serveres enten buffet eller retter fra menuen i Piak's Kitchen. Frokost og middag serveres ikke 24/12 og 31/12, men du kan tilkøbe Sunwings populære festbuffet på hotellet.

Børnene spiser gratis fra morgenmadsbuffeten og fra Lollo & Bernies buffet til frokost og middag. Drikkevarer og is indgår til frokost og middag.

Bestilles hjemmefra, når du rejser med Sunclass Airlines og almindelig varighed, og på hotellet, når du rejser med Sunclass Airlines, Thai Airways og rutefly med skæv varighed. Kitchen Inclusive kan bestilles fra november til april. Begrænset antal pladser.

Læs mere om Kitchen Inclusive.

Pool og strand

Det gigantiske og skønne poolområde på Sunwing Bangtao Beach omfatter seks pools. Mest populær er vores store Funpool på hele 1340 m2, som har vige, bugter og en lille ø samt en vandrutsjebane. Det er også her, at du finder poolbaren, hvor du kan nyde noget forfriskende både i og uden for poolen. Børnepoolen og den overdækkede babypool ligger blandt høje palmer, og ved børnepoolen findes en lille vandrutsjebane. Fra nogle Royal-suiter kan du hoppe direkte i poolen fra terrassen.

Vajende palmer er det eneste, som adskiller den 8 km lange strand, Bangtao Beach, fra Sunwing Bangtao Beach. Her finder du nemt din helt egen plads under solen.

Babypool

Babypool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 27 m2
Dybde: 40 cm
Solafskærmning: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Børnepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 160 m2
Dybde: 60 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Familiepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 185 m2
Dybde: 0-110 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Funpool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 1340 m2
Dybde: 0-160 cm
Vandrutsjebane: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20*

Pool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 527 m2
Dybde: 100-120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Sportspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 410 m2
Dybde: 120-180 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Strand

Bangtao Beach løber neden for hotellet og er 8 km lang. I sommerhalvåret kan der forekomme bølger og understrømme med badeforbud til følge. Der er 0-250 meter til stranden, alt efter hvor på hotellet du bor.

De thailandske myndigheder har fjernet liggestolsudlejning, caféer og alle andre former for kommerciel virksomhed fra strandene.

*Vandrutsjebanen er åben kl. 10-18.

Træning og aktiviteter

For nogen tager det flere dage. Andre begynder at røre på sig allerede efter nogle timer. Men de allerfleste får før eller senere lyst til at rejse sig fra liggestolen og bevæge sig. I fitnessafdelingen vi et varieret træningstilbud med noget for alle, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik. Og så kan du afslutte med at forkæle dig selv med en thaimassage i hotellets udendørs massageafdeling.

Den lange, hvide strand uden for hotellet egner sig perfekt til joggingture, volleyball og fodbold. Du kan også deltage på et af vores træningshold, som er ledet af dygtige og inspirerende instruktører. En ting er i hvert fald sikker: Ingen behøver at blive rastløs på Sunwing Bangtao Beach.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.
Du finder alle sportsaktiviteter her.

Fitness

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik eller holdtræning? Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år med undtagelse af Fitness Together, hvor forældre og børn i alderen 11-15 år har mulighed for at træne sammen.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre på Sunwing Family Resorts. Hop i poolen og oplev et træningspas ud over det sædvanlige anført af vores dygtige instruktører.

Motionsrum

Styrketræn på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med både træningsmaskiner og håndvægte. Aldersgrænsen er 13 år.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Golf

I nærheden af Sunwing Bangtao Beach finder du flere gode golfbaner. Vores personale i Help Desk hjælper gerne med at reservere starttider.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Lollo & Bernie's Mini Stars og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se mere her. Visse aktiviteter har en aldersgrænse.

Lollo & Bernie-klubben ligger mellem blok 5 og 6. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MySunwing.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live, og du kan derfor kun se aktivitetsprogrammet, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Lollo & Bernie-klubben. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie-klubben findes en indhegnet, overdækket legeplads.

Play & Splash

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i Play & Splash, som er leg og plask i poolen til glad musik. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. De gives mulighed for at udvikle deres kreativitet og lærer at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Lollo & Bernie-klubben og kan f.eks. deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest eller være med til at lede efter en hemmelig skat. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MySunwing, og betaling foregår i Help Desk.

Familiegymnastik

Familiegymnastik

Til vores familiegymnastik kan børn mellem 3 og 7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen er der minidisco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Minidisco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernies webshop

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, tøj, spil og meget andet.

Information om sæsonerne

I sommersæsonen er der et begrænset udbud af børneaktiviteter på hotellet. Du kan læse mere om sommersæsonen på hotellets startside.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Sungwing Bangtao Beach tilbyder en masse aktiviteter for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne fra november til marts). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter på land og i vandet, og der findes også billard, bordtennis, spil og meget andet. Indimellem arrangeres desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I Play & Chat kan du f.eks. spille PlayStation. Har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du i højsæsonen stille op i Teen Talent, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på scenen foran publikum.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se mere her.

Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med til sjove konkurrencer. I Resort Service og Holiday Planner kan du se det aktuelle aktivitetsprogram. Programmet er live, og du kan derfor kun se det, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge

Vores Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og udenfor kan du dyste mod dine nye venner i bordtennis eller billard. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har altid et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det er helt gratis!

Creative Time

I Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chillout

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller være med til forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores ungdomsledere.

Udfordr dine venner!

På Sunwing Bangtao Beach kan du udfordre nye og gamle venner til et parti billard eller en omgang bordtennis (nogle aktiviteter er mod betaling). Eller hvorfor ikke tage en fodbold med på stranden og spille en kamp med dine nye venner fra Sunwing?

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for unge mellem 8 og 15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information. Du kan deltage i flashmob i højsæsonen, dvs. i skoleferierne i perioden november til marts.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed ved stranden. Strandområde med begrænset trafik. Trapper og niveauforskelle. Hotellets underholdning kan opleves som forstyrrende i nogle suiter. Hotellet ligger ca. 1,2 km fra Bangtao centrum, hvor der ligger restauranter og en McDonald's. Afstand til Patong Beach er ca. 15 km. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 30 minutter.

22 Moo 2 Chueng Thalay
Thalang, Phuket 83110
Telefon: +66 76 337 400-6
info@sunwingphuket.com

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Når du bor på Sunwing Bangtao Beach, har bestilt en pakkerejse og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel i vinterhalvåret. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen.

Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: November-april

Easy Travel gælder kun ved flyafgange efter kl. 13 fra Thailand. Ved hjemrejse fra Thailand skal alle klapvogne, inkl. paraplyklapvogne, tjekkes ind pga. lokale regler.

Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder stjernerne frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Om sommeren foregår der lokal underholdning nogle aftener om ugen, og om vinteren er programmet det samme som på alle øvrige Sunwing Family Resorts med professionelle shows på scenen.

Familieshows

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de muntre shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage - og så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster, når der er minidisco. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at prøve den verdensberømte thaimassage i hotellets udendørs massageafdeling til lyden af bølgeskvulp - ren nydelse for både krop og sjæl!

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 2151 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
96% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,4
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,7
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,6
Poolområdet for børn
4,7
Børnevenlighed
4,8
Wi-fi
4,0
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "Perfekt familiehotel"

  Perfekt sted til børnefamilier, der er alt man skal bruge lige omkring en, super strand gode rene pools både til store og små. God underholdning, et godt udvalg på spisekortet. Kan kun anbefale dette her hotel.
 • 5/5

  "Supper hotel"

  Dejligt hotel
 • 5/5

  "Bedste Familie Hotel "

  Her finder du et af Spies/Wing koncernens bedste hoteller med super beliggenhed ved Bangtao Stranden, blot 30 min fra Phuket lufthavn Personalet er helt fantastiske og vi har været stamgæster gennem 13 år, specielt velegnet til børne og famileferie, morgenmaden er god, men restauranten kan og oplevelsen kan blive lidt kantineagtig pga gæsternes dårlige manerer og opførsel Stranden er fantastisk, mulighed for at leje diverse vandsports udstyr såsom vandscooter, surf-board, padle-boards, - små strandbarer og pandekage shops på stranden, mini marked og supermarked i gåafstand - gode guide shows og underholdning for hele familen - vi har rejst over hele verden, men vender ALTID tilbage til Sunwing Bangtao - læge og sygeplejerske tilknyttet på klinik på hotellet - Husk en god rejseforsikring inden du rejser til Thailand
Søg for at se ledige værelser og priser