• velegnet til voksne

Sunprime Kamala Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her

Sunprime Kamala Beach ligger ved et af vores gæsters foretrukne rejsemål på Phuket, Kamala Beach. Hotellet ligger direkte på stranden og er velegnet til dig, der søger en afslappende ferie fyldt med sol, træning og lækker mad. Du kan også forkæle dig selv med thaimassage eller anden behandling.

Nyhed! Nu er Sunprime Kamala Beach blevet endnu bedre! Store dele af hotellet er blevet frisket op, så det fremstår mere lyst og moderne. Værelserne, restauranten og baren i Beach Wing-delen nærmest stranden er blevet istandsat. Værelserne har fået bruser i stedet for badekar og er desuden blevet malet og har fået nye gulve, nye tekstiler, ny belysning, ny pynt på væggene, nye sofaborde samt bedre opbevaringsmuligheder. Derudover er der blevet bygget et nyt stort motionsrum.

Sunprime Kamala Beach består af syv bygninger, som ligger enten direkte på stranden eller et stenkast væk. På hotelområdet findes en have med fire skønne pools. I hotellets restauranter serveres en indbydende morgenmadsbuffet, som indgår i prisen, og til frokost og middag kan du vælge imellem thailandske og internationale retter. Skal ferien være ekstra bekvem, kan du bestille vores måltidspakke Sunprime Inclusive - læs mere under Mad og drikke.

Restaurant by the Sea ligger - som navnet antyder - ved stranden og fungerer som din dagligstue i ferien. Her mødes hotellets gæster og andre, som bor i nærheden, for at slappe af med god mad og underholdning. Vil du træne, kan du besøge vores motionsrum eller deltage i holdtræning med SATS-uddannede instruktører (gælder ikke i sommersæsonen). I haven ligger desuden en spa-pavillon, hvor du kan forkæle dig selv med velgørende thaimassage.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige værelser eller suiter.

Sæson

Sommersæsonen (1/4 – 31/10) er lavsæson i Thailand. Motionsrum og restauranter er åbne, men der tilbydes ikke holdundervisning med instruktør.

I sommerhalvåret kan der være understrømme og bølger i havet, og der kan derfor være badeforbud.

Om efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Bryllup på Sunprime Hotels

Sunprime Kamala Beach er et oplagt valg, hvis I kunne tænke jer at holde et uforglemmeligt bryllup i udlandet uden børn. Send os en mail på engelsk for yderligere information: info@kamalabeach.com

Øvrigt

Reception: 24-timers service. Roomservice. Check-in fra kl. 15.00. Check-out senest kl. 12. Hæveautomat findes ved hotellet. Vaskeri- og lægeservice mod betaling.

Bygget: 1999. Delvist renoveret 2005 og frisket op 2020 (Beach Wing). Tilbygget 2009 (Pool Wing).

419 værelser og suiter. Etager: 3/5. Elevator: I receptionsbygningen (bygning 7) og delvist i bygning 1, 2, 3 og 6.

Hotelmanager

Johan Magnusson

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Morgenmad indgår
 • Direkte på stranden
 • Tæt på centrum
 • Motionsrum og holdtræning
 • Fredelige poolområder
 • Køleskab på værelset
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Hovedcentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Kamala Beach består af flere bygninger og har fire pools. Du kan vælge, om du vil bo med udsigt mod poolområdet, haven eller omgivelserne. Hotellet ligger lige ud til stranden og er perfekt til dig, der søger en afslappende ferie med sol, træning og lækker mad.

Nyhed! Alle værelser i Beach Wing-delen nærmest stranden er blevet istandsat og har fået bruser i stedet for badekar. Værelserne er desuden blevet malet og har fået nye gulve, nye tekstiler, ny belysning, ny pynt på væggene, nye sofaborde samt bedre opbevaringsmuligheder.

Du kan se suiternes beliggenhed på hotellet her.
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Mad og drikke

På Sunprime Kamala Beach spiser du morgenmad, frokost og middag i Restaurant by the Pool, som ligger ved de store pools, eller i Restaurant by the Sea, som ligger ved stranden. Vælg mellem thai-køkken og internationale retter. Efter maden kan du nyde en drink i loungen, som er hotellets hjerte og naturlige mødested. Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant by the Pool

Åbningstider:
Morgenmad kl. 6.30-10.30
Middag kl. 18.30-22

Pæn påklædning er påkrævet.

Restauranten er åben i højsæsonen (ca. 15/11-15/4).

Sunprime Restaurant by the Sea

Åbningstider:
Morgenmad kl. 6.30-10.30
Frokost kl. 11.30-17
Middag kl. 18-22.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Poolbarer

Åbningstider:
Poolbar by the Sea kl. 10-18
Poolbar ved restauranten kl. 10-22

I hotellets to poolbarer serveres kolde drikkevarer og lækre drinks.

Lounge

Åbningstider:
Kl. 10-23

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink. Her bydes desuden på musikunderholdning flere aftener om ugen.

Sunprime Market

Åbningstider:
Hver dag kl. 7-22 i højsæsonen
Hver dag kl. 8-22 i lavsæsonen

Sunprime Kamala Beach deler Sunprime Market med Sunwing Kamala Beach. I minimarkedet kan du bl.a. købe slik, snacks, drikkevarer og solcreme.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime Hotels.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Morgenmad indgår i prisen på Sunprime Kamala Beach og serveres på Restaurant by the Sea.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Middagene serveres som buffet eller fra menu alt efter sæson. Kontakt hotellet for at høre, hvad der gælder i din ferie.

Åbningstider for restauranter og barer samt hvilke dage, der serveres middag, meddeles ved ankomsten til hotellet.

Sunprime Inclusive bestilles hjemmefra, når du rejser med Sunclass Airlines, og på hotellet, når du rejser med Thai Airways (begrænset antal pladser). Læs mere om Sunprime Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Kamala Beach byder på fire herlige pools, smukt beliggende i haven. To pools ligger nede ved stranden og de andre et stenkast derfra. Der er liggestole og parasoller ved alle pools, og får du lyst til en kølig forfriskning, er der ikke mange skridt til poolbaren. Kamala Beach, som ligger lige neden for hotellet, er en fin og lavvandet strand.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 1470 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 1344 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 320 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 128 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Lavvandede Kamala Beach løber lige neden for hotellet. Du har 0-250 meter til stranden, alt efter hvilken værelsestype du bestiller.

De thailandske myndigheder har fjernet liggestolsudlejning, caféer og alle andre former for kommerciel virksomhed fra strandene.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Kamala Beach kan du vælge mellem træningshold som f.eks. crosstræning, core, vandgymnastik og yoga. Al holdtræning er gratis og ledes af SATS-uddannede instruktører. Du kan også træne på egen hånd i vores motionsrum. Fra Sunprime Kamala Beach er der heller ikke langt til flere fine golfbaner.

Holdtræning

Du er velkommen til at deltage i et af vores populære træningshold som f.eks. crosstræning, bootylicious og cardio energy. Du kan også få en god introduktion til dynamisk yoga i vores træningsklasse, yoga flow. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram. Fitnesslokalet deles med nabohotellet Sunwing Kamala Beach.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller kast dig ud i water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve ved forskellige stationer. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Styrketræn gratis på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Golf

I nærheden af Sunprime Kamala Beach findes flere fine golfbaner. Du kan få hjælp i receptionen med at bestille reservere starttider.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed ved stranden (0-250 m). Strand- og naturområde med lokaltrafik. Trapper og niveauforskelle. Ca. 500 meter til Kamala centrum, hvor der ligger enkelte restauranter. Ca. 7 km til Patong Beach. Køretiden fra lufthavnen er ca. 45 minutter. Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Den årlige festival i Kamala afholdes i januar og er en stor folkefest, hvor musik og natteliv kan være forstyrrende.

Sunprime Kamala Beach
96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu
Phuket 83120
Telefon: +66 (0) 76 201 800 - 05
Mail (skriv på engelsk): info@kamalabeach.com

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Kamala Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Easy Travel gælder kun på afgange efter kl. 13 i vinterhalvåret, når du flyver med Sunclass Airlines.

Rejsemål: Kamala Beach, Phuket
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: November-april

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1029 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
95% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,2
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,8
Trivsel og stemning
4,6
Poolområdet for børn
3,8
Wi-fi
4,5
Mulighed for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5
  Et hotel man kun kan glæde sig til at komme på igen
 • 5/5

  "Super Hotel"

  Et super lækkert hotel, og alt var i den skønneste orden, lækkert værelse, så jeg kan kun rose hotellet
 • 4/5

  "Et godt valg"

  Hotellet er stort set godt på de fleste områder, dog er det et stort minus at man tillader rygning på værelse altan. Der burde skilles imellem rygende og ikke rygende gæster.
 • 5/5
  Vi har haft en fantastisk dejlig og afslappende ferie på Sunprime Kamala Beach og vi kommer gerne tilbage i 2021.Vi har aldrig før badet så meget i havet, fantastisk dejligt.Dejligt værelse og terrasse, men mange myg. Perfekt rengøring af værelse. ☺
 • 5/5
  Lækkert hotel med super god service. Kan varmt anbefales.
Søg for at se ledige værelser og priser