• velegnet til voksne

Sunprime Kamala Beach

Sunprime Kamala Beach ligger ved et af vores gæsters foretrukne rejsemål på Phuket, Kamala Beach. Hotellet ligger direkte på stranden og er velegnet til dig, der søger en afslappende ferie fyldt med sol, træning og god mad. Du kan også forkæle dig selv med en thaimassage eller anden behandling, mens du er her.

Sunprime Kamala Beach består af syv bygninger, som ligger enten direkte på stranden eller et stenkast væk. På hotelområdet findes en have med fire herlige pools. I hotellets restauranter serveres en indbydende morgenmadsbuffet, som indgår i prisen, og til frokost og middag kan du vælge imellem thailandske og internationale retter. Skal det være ekstra nemt i ferien, bestiller du Sunprime Inclusive - læs mere under Sunprime Restaurant.

Restaurant by the Sea ligger - som navnet antyder - ved stranden og fungerer som din dagligstue i ferien. Her mødes hotellets gæster og andre, som bor i nærheden, for at slappe af med god mad og underholdning, mens solen går ned over havet. Vil du træne, kan du besøge vores motionsrum eller deltage i holdtræning med SATS-uddannede instruktører (gælder ikke i sommersæsonen). I haven finder du en spa-pavillon, hvor du kan forkæle dig selv med velgørende thai-massage.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionenen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige værelser eller suiter.

Sæson

Sommersæsonen (5/4 – 31/10 2020) er lavsæson i Thailand. Motionsrum og restauranter er åbne, men der tilbydes ikke holdundervisning med instruktør.

I sommerhalvåret kan der være understrømme og bølger i havet, og der kan derfor være badeforbud.

Om efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om, hvordan du bestiller din egen træningsrejse her.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Bryllup på Sunprime Hotels

Sunprime Kamala Beach er et oplagt valg, hvis I kunne tænke jer at holde et uforglemmeligt bryllyp i udlandet uden børn. Send os en mail på engelsk for yderligere information: kamalabeach@sunprime.net

Øvrigt

Reception: 24-timers service. Roomservice. Check-in fra kl. 15.00. Check-out senest kl. 12. Hæveautomat findes ved hotellet. Vaskeri- og lægeservice mod betaling.

Bygget: 1999. Delvist renoveret 2005 og frisket op 2010 (Beach Wing). Tilbygget 2009 (Pool Wing).

419 værelser og suiter. Etager: 3/5. Elevator: I receptionsbygningen.

Hotelmanager

Johan Magnusson

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Morgenmad indgår
 • Direkte på stranden
 • Tæt på centrum
 • Motionsrum og holdtræning
 • Fredelige poolområder
 • Køleskab på værelset
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  4 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Hovedcentrum
  7 km
 • Nærmeste strand/badested
  250 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime Kamala Beach består af flere bygninger og har fire pools. Du kan vælge, om du vil bo med udsigt mod poolområdet, haven eller omgivelserne. Hotellet ligger lige ud til stranden og er perfekt til dig, der søger en afslappende ferie med sol, træning og lækker mad.

Du kan se suiternes beliggenhed på hotellet her.
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Classic Suite

Lækre og indbydende 1-værelses suiter til to personer.

Mad og drikke

På Sunprime Kamala Beach spiser du morgenmad, frokost og middag i Restaurant by the Pool, som ligger ved de store pools, eller i Restaurant by the Sea, som ligger ved stranden. Vælg mellem thai-køkken og internationale retter. Efter maden kan du nyde en drink i loungen, som er hotellets hjerte og naturlige mødested.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant by the Pool

Åbningstider:
Morgenmad kl. 6.30-10.30
Middag kl. 18.30-22

Pæn påklædning er påkrævet.

Restauranten er åben i højsæsonen (ca. 15/11-15/4).

Sunprime Restaurant by the Sea

Åbningstider:
Morgenmad kl. 6.30-10.30
Frokost kl. 11.30-17
Middag kl. 18-22.30

Pæn påklædning er påkrævet.

Poolbar

Sunprime Kamala Beach har to poolbarer, der serverer kolde drikkevarer og lækre drinks.

Åbningstider:
Poolbar by the Sea kl. 10-18
Poolbar ved restauranten kl. 10-22

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink. Her bydes desuden på musikunderholdning flere aftener om ugen.

Åbningstider:
Kl. 10-23

Sunprime Market

Sunprime Kamala Beach deler Sunprime Market med Sunwing Kamala Beach. I minimarkedet kan du bl.a. købe slik, snacks, drikkevarer og solcreme. Åbent hver dag kl. 7-22 i højsæsonen og kl. 8-22 i lavsæsonen.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. Morgenmad indgår i prisen på Sunprime Kamala Beach og serveres på Restaurant by the Sea.

Sunprime Inclusive

Med Sunprime Inclusive får du morgenmad hver dag samt middag fem ud af syv dage. Middagene serveres som buffet eller fra menu alt efter sæson. Kontakt hotellet for at høre, hvad der gælder i din ferie. Når du ankommer til hotellet, får du oplyst, hvilke dage der serveres middag. Sunprime Inclusive bestilles hjemmefra, når du rejser med Sunclass Airlines, og på hotellet, når du rejser med Thai Airways (begrænset antal pladser).

Læs mere om Sunprime Inclusive.

Pool og strand

Poolområdet på Sunprime Kamala Beach byder på fire herlige pools, smukt beliggende i haven. To pools ligger nede ved stranden og de andre et stenkast derfra. Der er liggestole og parasoller ved alle pools, og får du lyst til en kølig forfriskning, er der ikke mange skridt til poolbaren. Kamala Beach, som ligger lige neden for hotellet, er en fin og lavvandet strand.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 1470 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 1344 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 320 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 128 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Strand

Lavvandede Kamala Beach løber lige neden for hotellet. Du har 0-250 meter til stranden, alt efter hvilken værelsestype du bestiller.

De thailandske myndigheder har fjernet liggestolsudlejning, caféer og alle andre former for kommerciel virksomhed fra strandene.

Træning og aktiviteter

På Sunprime Kamala Beach kan du vælge mellem træningshold som crosstræning, core, vandgymnastik, power step og yoga. Al holdtræning er gratis og ledes af uddannede instruktører. Du kan også træne på egen hånd i vores motionsrum, som hotellet har to af: et i hovedbygningen med maskiner og frie vægte, og et ved stranden med skøn havudsigt. I motionsrummet ved stranden findes kun løbebånd. Fra Sunprime Kamala Beach er der heller ikke langt til flere fine golfbaner.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser bl.a. i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram. Fitnesslokalet deles med nabohotellet Sunwing Kamala Beach.

Nyhed vinter 2019/20! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik, eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Golf

I nærheden af Sunprime Kamala Beach findes flere fine golfbaner. Du kan få hjælp i receptionen med at bestille reservere starttider.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed ved stranden (0-250 m). Strand- og naturområde med lokaltrafik. Trapper og niveauforskelle. Ca. 500 meter til Kamala centrum, hvor der ligger enkelte restauranter. Ca. 7 km til Patong Beach. Køretiden fra lufthavnen er ca. 45 minutter. Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen.

Den årlige festival i Kamala afholdes i januar og er en stor folkefest, hvor musik og natteliv kan være forstyrrende.

Sunprime Kamala Beach
96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu
Phuket 83120
Telefon: +66 (0) 76 201 800 - 05
Mail (skriv på engelsk): kamalabeach@sunprime.net

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Sunprime Kamala Beach tilbyder Easy Travel, når du flyver med Sunclass Airlines. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du desuden kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Easy Travel gælder kun på afgange efter kl. 13 i vinterhalvåret, når du flyver med Sunclass Airlines.

Rejsemål: Kamala Beach, Phuket
Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: November-april

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1010 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
95% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,1
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,8
Hotellets personale
4,7
Trivsel og stemning
4,6
Wi-fi
4,1
Mulighed for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "Ikke styr påglutenfrikost"

  Rigtig dejligt hotel og venlig personale, men vi kunne ikke forklare min kærestes allergi til dem og det var ikke sjovt for ham, da han kunne få ødelagt ferien hvis han fik gluten serveret..
 • 5/5

  "Fuld Opladning"

  For første gang i mange år havde jeg muligheden for at rejse uden børn og udnytte derfor muligheden for at bo på dette hotel uden børn. Alt var lækkert fra skøn beliggenhed lige ved stranden til søde medarbejdere, der var hjælpsomme med at vælge lokale restauranter og seværdigheder. Jeg kan varmt anbefale dette hotel, hvis du rejser for at lade batterierne op og komme hjem klar til at erobre verden 👍
 • 5/5

  "Skønt hotel til de voksne"

  Dejligt hotel, som kun kan anbefales, specielt såfremt man gerne vil bo et sted, hvor der ikke er børn under 16 år. Også poolbestemmelserne vedr. reservation af poolsenge, hvilket ikke kan gøres før kl.10.00, er fremragende. Og de opstillede regler blivervhåndhævet af personalet, til alles bedste.
 • 5/5

  "God base for oplevelser"

  Vi havde en god tur til Sunprime Kamala Beach, hotellet er af en god kvalitet, personalet både Spies og hotellets er flinke og imødekommende.Selve byen Kamala som hotellet ligger I er lidt kedelig, der er ikke det store at foretage sig der udover spise og strand. Men dette gør ikke så meget da selve Phuket Ø'en er ikke er særlig stor, så at komme rundt på øen er ret lige til.
 • 5/5
  Et super hotel, kommer gerne igen.
Søg for at se ledige værelser og priser