Se hoteller (4)

Rejser til Kamala Beach

I Spies' Kamala Beach venter en børnevenlig ferie med sol og strand for både store og små på Sunwing Kamala Beach.

Det er til Kamala Beach, du skal rejse, hvis du sætter pris på en fredelig atmosfære og god service. Måske er det derfor, området er så populært blandt børnefamilier. Her ligger også Sunwing Kamala Beach for både børn og voksne, og i bekvem afstand for selv små ben findes både restauranter og andet, som kan give lidt afveksling til strand og pools. Rejser du uden børn, og drømmer du om en voksenferie med perfekt beliggenhed ved stranden og ikke langt fra Kamala by, tilbyder vi Sunprime Kamala Beach. Både Sunprime og Sunwing holder selvfølgelig åbent året rundt, så du kan tage til Thailand både sommer og vinter.

Populær sandstrand

Kamala Beach består af en næsten 2 km lang og for det meste finkornet og lavvandet sandstrand, hvor både voksne og børn kan fylde ferien med sol og badesjov. Den nordlige ende er den fredeligste med kun nogle få hoteller og masser af plads på stranden. I den modsatte ende af stranden ligger selve byen Kamala. Den er ikke særlig stor eller livlig, men her findes både restauranter og enkelte caféer. Et godt tip er at medbringe strandsko, for sandet bliver meget varmt i solen. Det er bedst at snorkle ved klipperne i den nordlige ende af stranden.

Sunwing Kamala Beach

Bare et stenkast fra stranden i Kamala ligger familieparadiset Sunwing Kamala Beach. Her er værelser for alle familier, store som små. Hvis du vil forkæle dig selv og din familie lidt ekstra, kan du bestille en Royal Pool Suite og hoppe i poolen direkte fra din egen terrasse! For vores yngste gæster er der også masser at lave, når man ikke er på stranden: Lollo & Bernie, sjove spil og lege, svømmeskole og meget mere. Men bare rolig, vi har ikke glemt forældrene; her er bl.a. spa, fitnesscenter, praktiske måltidspakker og underholdning, som passer til hele familien. Vi har med andre ord sørget for det hele, så det eneste, du skal koncentrere dig om, er at nyde ferien.

Sunprime Hotels når du rejser uden børn

Når du bestiller en rejse til Sunprime Kamala, kan du se frem til en ferie fyldt med sol, strand, fitness og god mad. Stranden ligger lige neden for hotellet, hvor også to af hotellets fire pools er placeret. Vil du have en ekstra bekvem ferie, skal du bestille Sunprime Inclusive sammen med rejsen. Så indgår de fleste, men ikke alle, af dine måltider på ferien - for det kan jo være, at du er nysgerrig efter, hvad de serverer på de lokale restauranter.

Shopping og fornøjelser

Hvis du gerne vil shoppe, skal du tage ind til Patong. Det tager under en halv time fra Kamala Beach med taxi eller tuk-tuk. Her kan du finde det meste af alt det, som Thailand har at tilbyde: tøj, tasker, musik, håndværk og meget mere. Patong er også kendt for sit tempofyldte aften- og natteliv, hvor de mange neonlys slås om opmærksomheden, og musikken aldrig holder pause. Kontrasten til Kamala er enorm, og du vil sikkert sætte pris på roen i Kamala, når du kommer tilbage!

Tips og nyttig info
 • Sunwing Family Resorts
 • Prisbelønnede familiehoteller
 • Sunprime Hotels
 • Hoteller på stranden
 • Kilometerlang sandstrand
 • Børnevenlig strand
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Kamala Beach

Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Strand
Stranden i Kamala er knap 2 km lang med sand af varierende kvalitet, som dog er finkornet de fleste steder. Snorkelforholdene ved denne strand hører ikke til de bedste, da lavvandede strande sjældent er specielt velegnede til snorkling. Hvis du gerne vil snorkle, er den nordlige ende af stranden bedst. Liggestole og parasoller kan du leje i afgrænsede zoner på stranden.

Laem Sing Beach - lille strand i afsides beliggenhed

En lille, hyggelig strand med en rolig og afsides beliggenhed lige nord for Kamala. Stranden anses for at være en af øens bedste. Det er nemmest at komme hertil i taxi, hvorefter man tager trapperne det sidste stykke. Egner sig ikke for barnevogne eller for gangbesværede.

Sol og strand på Phuket

Phuket har mange dejlige strande. Kunne du tænke dig at prøve nogle af de andre strande i omgivelserne, er taxibådene (såkaldte longtailbåde) en nem og populær transportform. Hvornår du vil tilbage, aftaler du med bådføreren, som kommer og henter dig på et aftalt tidspunkt. Sørg for at aftale både tid og pris på forhånd.
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Kamala Beach i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Kamala Beach året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Kamala Beach. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er ca. 1 time (35 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på Sunwing Kamala Beach eller Sunprime Kamala Beach og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.
Mad, drikke og natteliv
Udbuddet af mad og drikke i Kamala er begrænset til et fåtal af restauranter i området. Restauranter tilbyder både thailandsk og international mad, og her er endda en del skandinavisk ejede restauranter.

Mad og drikke i Thailand

Det er billigt at spise godt i Thailand, og udvalget er enormt. På de mest populære rejsemål som f.eks. Patong kan prisniveauet være højere, men sammenlignet med Danmark er det alligevel altid meget billigt. Ofte bestiller man to til tre retter pr. person, og så smager alle i selskabet på alle retter. Som sædvanlig, når man er i udlandet, gælder der to grundregler: Vælg et sted hvor der er mange mennesker, og, hvis muligt, et sted hvor du kan se, at der er mange thailændere. Den første regel garanterer, at maden ikke har stået for længe, den anden at maden er af høj kvalitet.

Maden i Thailand

Det thailandske køkken, i hvert fald langs landets kyster, er overvejende baseret på friske råvarer, som altid serveres sammen med ris eller nudler. De fleste menukort virker ved første øjekast meget omfattende, men man opdager snart, at det drejer sig om variationer over forholdsvis få temaer. Det, vi kalder wok, dvs. lynstegte ingredienser, serveres ofte med eller uden ris og nudler, separat eller som en del af en ret. Pad thai er et af de mange navne for dette, og netop pad thai består af nudler, tofu, æg, grøntsager og andre lækkerier og serveres ofte med hakkede jordnødder.

Fried rice

Fried rice findes i utallige variationer med f.eks. rejer, kylling, vegetarisk, oksekød, eller hvad man nu har ved hånden. Med andre ord en slags asiatisk biksemad. Fås overalt og er en af de sikreste retter, man kan vælge, hvis man vil undgå dårlig mave, da den altid serveres frisklavet.

Drikkevarer

De to mest almindelige thailandske ølmærker er Singha og Chang, som begge passer godt til det thailandske klima og snildt kan slukke selv den værste tørst. Singha er dog en anelse sødere end Chang. Alkoholstyrken er 6 til 7 %. Foruden Singha og Chang kan man få de større europæiske ølmærker såsom Heineken, Carlsberg og Tiger. Frugtjuicerne bør man ikke gå glip af. De findes dels som juice og dels som shakes, som er en forfriskende blanding mellem is og juice. De fremstilles generelt af vand på flaske og fabriksproduceret is og er både sikre og forfriskende. Hvis man ikke siger, at man kun vil have lidt sukker i, kan de være ret søde. En anden populær drik er den såkaldte Mekongwhisky. Mange blander den med cola.
I Kamala er nattelivet roligt og afslappet. Der er ingen larmende barer, men søger du et mere intenst natteliv, kan du tage til Patong. Patong ligger tæt på Kamala og har et stort og varieret forlystelsesliv.
Shopping
I Kamala findes et antal butikker og boder, hvor du kan købe billigt strand- og sportstøj samt souvenirs. I højsæsonen møder du også en del gadesælgere, som står på gangstien ved stranden og sælger strand- og sommertøj, hatte, souvenirs og lignende. Du finder størstedelen af butikkerne i nærheden af stranden. Her kan du købe kunsthåndværk, silkesjaler, saronger og legetøj. De fleste åbner ca. kl. 10.00 og holder åbent til sent om aftenen.

I byen er der et antal mindre supermarkeder, hvor du kan købe det mest nødvendige, samt en række små souvenirbutikker og et apotek. De fleste af dem ligger på hovedgaden i Kamala, hvor der også er en lille internetcafé og nogle skrædderforretninger.

Ønsker du at shoppe for alvor, er det bedre at tage til Patong, som ligger omkring 30 minutters kørsel fra Kamala. Du kan enten tage en tuk-tuk eller en taxi. I Patong finder du det meste af alt det, som Thailand har at tilbyde: tøj, tasker, musik, håndværk og meget mere.

Markeder omkring Phuket

Lokale markeder afholdes overalt på Phuket og er en sjov måde at opleve hverdagslivet i Phuket. Ved siden af Sunwing Kamala Beach er der et lokalt marked, hvor du kan købe mad og tøj.

Shopping på Phuket

Thailand er virkelig stedet for dig, der kan lide at shoppe og gøre gode fund! Her findes alt, hvad man kan tænke sig mellem himmel og jord lige til at putte i kufferten - udvalget er enormt, og priserne er utrolig lave! Varehusene har altid haft faste priser, og flere og flere følger trop. På markederne og i mange mindre butikker skal man dog prutte sig frem til en pris, som begge parter er tilfredse med. Man starter med halv pris og husk på, at sælgeren aldrig sælger noget uden i det mindste en lille fortjeneste til sig selv.

Shoppingcentre

På vej mod Phuket by ligger de tre store varehuse Tesco Lotus, Big C og Central Festival. I Phuket by ligger shoppingcentrene Robinson og Ocean Plaza. I Patong findes shoppingcentret Jungceylon. De fleste butikker accepterer de mest almindelige kreditkort. Det er dog en god ide at medbringe kontanter for en sikkerheds skyld.

Skræddere

Derhjemme er det næsten utænkeligt at få syet en jakke eller en kjole. Det er dyrt, og der er ikke så mange skræddere tilbage. Her i Thailand er det lige omvendt. Her finder man en skrædder på hvert eneste gadehjørne, og priserne er meget lave. I Thailand kan man købe skræddersyet tøj til samme pris som fabriksfremstillet tøj derhjemme, hvis ikke billigere.
Der findes mange gode skræddere på Phuket, men der findes lige så mange dårlige, som benytter stof af dårlig kvalitet og gør et ringe stykke arbejde. Selvom tøjet ser godt ud, så gør det det måske ikke efter tre-fire vaske.

Værd at købe med hjem

I Thailand kan det godt betale sig at købe:
• Silkestof
• Skræddersyet tøj
• Ædelstene
• Guld- og sølvsmykker samt perler
• Produkter fremstillet i tin
• Trækunst
• Batikstof
• Tasker
• Briller og kontaktlinser

At prutte om prisen

Man bør prutte om prisen, selvom det kan virke svært og uvant for en dansker, men forsøg alligevel. Forlanger sælgeren 600 baht for en fin, håndudskåren drage, kan du prøve at foreslå 300 og se, hvad der sker. Undlad at prutte om prisen, hvis du ikke er virkelig interesseret. På den anden side skal du ikke købe, hvis du synes, det er for dyrt. Husk ikke at tage det personligt. Får du ikke den pris, du vil have, skal du takke pænt for besværet, smile og gå derfra. Der kommer flere chancer. Undgå at prutte om prisen på restauranter og på varer med prismærker.
Aktiviteter og seværdigheder
Kamala er en fredelig by med få aktiviteter. Men Kamala ligger ikke langt fra Patong, som har et bredt udbud af shopping, natteliv og hyggelige restauranter. Her i Kamala Beach kan du spille golf i Laguna eller dykke.
Sådan kommer du omkring

Tuk-tuk

Tuk-tuk er navnet på de små lokale taxibusser. Sørg for at aftale prisen med chaufføren, inden du sætter dig ind, hvis du skal ud på en længere tur.

Taxi

Taxi bestiller du nemmest gennem hotellet. De ser ud som almindelige biler. Thailænderne mener ofte tuk-tuk eller motorcykeltaxi, når de siger "taxi", hvilket kan være rart at vide. Ordet limousine anvendes ofte for en taxi. Fra lufthavnen kan man også tage en såkaldt Taxi-Meter, som er de absolut billigste taxier.

Motorcykeltaxi

De står på hvert et gadehjørne og venter på, at man skal praje dem. De er lidt billigere end en tuk-tuk men er betydeligt farligere at køre med. Hjelm indgår ikke i prisen!

Lokalbusser

Dette er den billigste måde at komme rundt på Phuket på. De såkaldte songthaews passerer Kamala mindst hver halve time og fortsætter mod Phuket by. Turen fra Kamala tager ca. en time.

Motorcykel

Man kan leje motorcykel på de fleste guesthouses, men det er ikke noget, vi anbefaler, da der ikke findes nogen forsikring, der dækker skaden, hvis der skulle ske noget.

Longtailbåd

Det er muligt at leje en longtailbåd for en dag og selv bestemme, hvor man vil sejle hen. Visse naturbeskyttede øer og strande har dog restriktioner for antallet af besøgende. Aftal prisen på forhånd og betal på vejen tilbage.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). Eurocard, MasterCard og VISA accepteres på rejsemålet. Vekselkontor i Kamala.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Thailand, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Byggeri i området kan opleves som forstyrrende. Vi tager forbehold for ændringer i priser, udflugter, program m.m.
Rejs med børn

Rejs med børn til Phuket

Der er mange, der tager børn, også spædbørn, med til Thailand. Det eneste, som måske kan være lidt anstrengende, er den forholdsvis lange flyvetur, men den plejer at være glemt efter en dags tid eller to. Sørg gerne for at forhåndsreservere bustransporten fra lufthavnen til hotellet hjemmefra, så den er ordnet, når I lander.

Mad til børn

Når I først er fremme på rejsemålet, er der ingen problemer. De fleste strande er børnevenlige. Når det gælder maden, kan I få både kylling og pommes frites, hvis dine børn ikke har så meget lyst til at prøve det lokale køkken. Ellers plejer de fleste børn at synes om fried rice og banana pancake. Medmindre dine børn er vant til at spise stærk mad, er det nok bedst at vente med de stærke retter med chili, til børnene bliver lidt ældre. Køb altid vand på flaske. Det er meget billigt, og det kan gøre hele forskellen mellem en fantastisk ferie og to hele uger med sygdom på hotelværelset. Ellers er det bare at nyde ferien og lade børnene have det sjovt med at bygge sandslotte og kigge på korallerne.

Børnevenlige hoteller

Det bedste for en børnefamilie er formentlig at vælge et mindre hotel med bungalower eller et såkaldt resort. Her bor man ikke ret langt fra stranden og restauranten. Medbringer man desuden en babyalarm, har man alle forudsætninger for at få en fantastisk ferie.

Restauranter

Børn er både velkomne og vellidte overalt i Thailand, men der bliver sjældent taget ekstra hensyn til dem på restauranterne. Restauranternes menukort indeholder som regel retter, som også små børn synes godt om, såsom omeletter, kyllingesandwich, frugttallerkener og såkaldte banana fritters. Derimod bør man aldrig forvente, at de har pusleborde og lignende.

Babymad og bleer

Babymad og bleer kan købes på velassorterede apoteker, i visse større levnedsmiddelbutikker samt på nogle af de større hoteller.
Find din rejse til Kamala Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.