Se hoteller (4)

Rejser til Kamala Beach

I Spies' Kamala Beach venter en børnevenlig ferie med sol og strand for både store og små på Sunwing Kamala Beach.

Det er til Kamala Beach, du skal rejse, hvis du sætter pris på en fredelig atmosfære og god service. Måske er det derfor, området er så populært blandt børnefamilier. Her ligger også Sunwing Kamala Beach for både børn og voksne, og i bekvem afstand for selv små ben findes både restauranter og andet, som kan give lidt afveksling til strand og pools. Rejser du uden børn, og drømmer du om en voksenferie med perfekt beliggenhed ved stranden og ikke langt fra Kamala by, tilbyder vi Sunprime Kamala Beach. Både Sunprime og Sunwing holder selvfølgelig åbent året rundt, så du kan tage til Thailand både sommer og vinter.

Populær sandstrand

Kamala Beach består af en næsten 2 km lang og for det meste finkornet og lavvandet sandstrand, hvor både voksne og børn kan fylde ferien med sol og badesjov. Den nordlige ende er den fredeligste med kun nogle få hoteller og masser af plads på stranden. I den modsatte ende af stranden ligger selve byen Kamala. Den er ikke særlig stor eller livlig, men her findes både restauranter og enkelte caféer. Et godt tip er at medbringe strandsko, for sandet bliver meget varmt i solen. Det er bedst at snorkle ved klipperne i den nordlige ende af stranden.

Sunwing Kamala Beach

Bare et stenkast fra stranden i Kamala ligger familieparadiset Sunwing Kamala Beach. Her er værelser for alle familier, store som små. Hvis du vil forkæle dig selv og din familie lidt ekstra, kan du bestille en Royal Pool Suite og hoppe i poolen direkte fra din egen terrasse! For vores yngste gæster er der også masser at lave, når man ikke er på stranden: Lollo & Bernie, sjove spil og lege, svømmeskole og meget mere. Men bare rolig, vi har ikke glemt forældrene; her er bl.a. spa, fitnesscenter, praktiske måltidspakker og underholdning, som passer til hele familien. Vi har med andre ord sørget for det hele, så det eneste, du skal koncentrere dig om, er at nyde ferien.

Sunprime Hotels når du rejser uden børn

Når du bestiller en rejse til Sunprime Kamala, kan du se frem til en ferie fyldt med sol, strand, fitness og god mad. Stranden ligger lige neden for hotellet, hvor også to af hotellets fire pools er placeret. Vil du have en ekstra bekvem ferie, skal du bestille Sunprime Inclusive sammen med rejsen. Så indgår de fleste, men ikke alle, af dine måltider på ferien - for det kan jo være, at du er nysgerrig efter, hvad de serverer på de lokale restauranter.

Shopping og fornøjelser

Hvis du gerne vil shoppe, skal du tage ind til Patong. Det tager under en halv time fra Kamala Beach med taxi eller tuk-tuk. Her kan du finde det meste af alt det, som Thailand har at tilbyde: tøj, tasker, musik, håndværk og meget mere. Patong er også kendt for sit tempofyldte aften- og natteliv, hvor de mange neonlys slås om opmærksomheden, og musikken aldrig holder pause. Kontrasten til Kamala er enorm, og du vil sikkert sætte pris på roen i Kamala, når du kommer tilbage!

Tips og nyttig info
 • Sunwing Family Resorts
 • Prisbelønnede familiehoteller
 • Sunprime Hotels
 • Hoteller på stranden
 • Kilometerlang sandstrand
 • Børnevenlig strand
 • Lokale restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Kamala Beach

Strand
Stranden i Kamala er knap 2 km lang med sand af varierende kvalitet, som dog er finkornet de fleste steder. Liggestole og parasoller kan lejes i afgrænsede zoner på stranden.

Laem Sing Beach - lille strand med afsides beliggenhed

En lille, hyggelig strand med en rolig og afsides beliggenhed lige nord for Kamala. Stranden anses for at være en af øens bedste. Det er nemmest at komme hertil i taxi, hvorefter man tager trapperne det sidste stykke. Egner sig ikke til barnevogne eller gangbesværede.
Læs mere om strande på Phuket.
Mad, drikke og natteliv
Udbuddet af mad og drikke i Kamala er begrænset til et lille antal restauranter, hvoraf de fleste ligger langs strandpromenaden og tilbyder både thailandsk og international mad.
I Kamala er nattelivet fredeligt og afslappet med enkelte barer med udendørs servering langs strandpromenaden og i den øvre del af byen, tæt på hovedvejen. Et mere hektisk natteliv findes i Patong, som ligger cirka 11 km fra Kamala og tilbyder et stort og varieret forlystelsesliv. Familievenlig underholdning finder du på Sunwing Kamala Beach, hvor der bydes på underholdende børneshows og professionelle familieshows med dans og musik.
Læs mere om natteliv på Phuket.
Shopping
I Kamala findes et antal butikker og boder, hvor du kan købe billigt strand- og sportstøj samt souvenirs. I højsæsonen møder du også en del gadesælgere, som står langs gangstierne ved stranden og sælger strand- og sommertøj, hatte, souvenirs og lignende. De fleste butikker ligger ved stranden og sælger kunsthåndværk, silkesjaler, saronger og legetøj. Hovedparten åbner omkring kl. 10 og har holder åbent til sent om aftenen.

Langs hovedgaden i Kamala ligger der nogle mindre supermarkeder samt enkelte små souvenirbutikker, skrædderforretninger og et apotek. Et større udvalg af shoppingmuligheder findes i Patong, som ligger omkring en halv times kørsel fra Kamala. Du kan enten tage en tuk-tuk eller en taxi. I Patong findes et stort udbud af butikker med blandt andet tøj, tasker, musik og kunsthåndværk,

Markeder

Lokale markeder afholdes overalt på Phuket og er en sjov måde at opleve hverdagslivet på. Ved siden af Sunwing Kamala Beach findes et lokalt marked med mad og tøj.
Læs mere om shopping på Phuket.
Sport og træning
Ud over at dyrke vandsport som snorkling og dykning kan du spille golf på Laguna Golf Phuket og Loch Palm. Bor du på Sunwing Kamala Beach eller Sunprime Kamala Beach, har du mulighed for at deltage i blandt andet holdtræning, vandgymnastik og yoga.
Aktiviteter og seværdigheder
Kamala er en fredelig by med forskellige vandaktiviteter, for eksempel bådudflugter og kanoture. I nærliggende Patong tilbydes et større og bredere udbud af aktiviteter. Rejser du med børn, kan hele familien se frem til et stort aktivitetsudbud på Sunwing Kamala Beach med blandt andet Lollo & Bernie. Rejser du uden børn, tilbydes der roligere aktiviteter på Sunprime Kamala Beach, for eksempel thaimassage.
Kamala Beach er et godt udgangspunkt for at udforske Phuket og tage på spændende udflugter. I Kamala Beach kan du også besøge et mindesmærke for tsunamiens ofre i parken Tsunami Memorial Park.
Sådan kommer du omkring
Du kan komme til og fra Kamala med tuk-tuk, taxi og lokalbus. Lokalbusserne passerer Kamala mindst hver halve time og fortsætter mod Phuket by - en tur på cirka en time. Der findes også longtailbåde og bådtaxier ved stranden neden for hotellerne.
Rejs med børn
Kamala Beach er et børnevenligt rejsemål, og her ligger vores eget familieparadis Sunwing Kamala Beach et stenkast fra standen. På hotellet findes Spies' maskotter Lollo & Bernie samt aktiviteter og underholdning for hele familien.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). Eurocard, MasterCard og VISA accepteres på rejsemålet. Vekselkontor i Kamala.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Thailand, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Byggeri i området kan opleves som forstyrrende. Vi tager forbehold for ændringer i priser, udflugter, program m.m.
Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Kamala Beach i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Kamala Beach året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Kamala Beach. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er ca. 1 time (35 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på Sunwing Kamala Beach eller Sunprime Kamala Beach og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Find din rejse til Kamala Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.