Se hoteller (17)

Rejser til Karon Beach

I Karon Beach kan du holde ferie i rolige omgivelser, men alligevel være tæt på forlystelseslivet i Patong.

Karon Beach ligger ved siden af Kata Beach og kun 5 km fra Patong. Det er det lidt mere stille og rolige alternativ til Patong og det perfekte valg for dem, der ønsker en mere afslappet ferie tæt på, men ikke midt i, forlystelseslivet. I Karon Beach er det stranden, som er den største attraktion. Lang, bred og gylden strækker den sig fra de skyggefulde klipper i syd og 3 km nordpå mod Patong.

Og selv om der er mange på stranden i højsæsonen, føles den sjældent overfyldt - her er der masser af plads til alle. Vandet er turkisblåt og lunt, men i modsætning til de fleste andre badebyer på Phuket er her ikke særlig lavvandet, hvilket gør Karon Beach mindre egnet til små børn.

Restauranter og forlystelsesliv

Når det kommer til restauranter, underholdning og butikker, er udvalget bredt og absolut tilstrækkeligt til både en og to ugers ferie. Det meste finder du inde i Karon centrum, hvor du kan smage lækre lokale retter og nyde en kold Singha-øl.

Familieferie i Thailand

Rejser du med familien til Karon Beach? Så er vores børnevenlige Family Comfort-hotel Phuket Orchid Resort & Spa et oplagt valg. Her bor du komfortabelt med alt inden for en solbrændt armslængde: to børnepools, en for de yngre og en for de lidt ældre, flere restauranter og barer, underholdning og meget mere.

Luksuriøst eller enkelt?

Hos Spies kan du vælge mellem knap 15 hoteller, når du rejser til Karon Beach. Her er mere beskedne hoteller, hvis du bare skal have et godt sted at sove, og luksuriøse hoteller til den kræsne gæst, som sætter pris på komfort og selvforkælelse. Rejser du uden børn, anbefaler vi Beyond Resort Karon, som er et elegant og eksklusivt hotel direkte ved stranden. Her har du også mulighed for at deltage i madlavningskurser og få et anvendeligt minde med hjem fra ferien.

Templer og nationalparker

Karon Beach og omgivelserne har masser at byde på, og herfra er det let at rejse rundt på Phuket. Museer, templer, nationalparker, sommerfuglereservater og et utal af fortryllende strande inden for komfortabel rækkevidde. Desuden byder nabobyen Patong på et stort udvalg af forlystelser, underholdning, restauranter og sidst, men ikke mindst, shoppingmuligheder. Her finder du alt fra billig elektronik til tøj, sko, tasker og souvenirs. Med tuk-tuk er du i Patong på ca. 15 minutter.

Tips og nyttig info
 • Hoteller for voksne
 • Luksushoteller
 • Prisvenlige hoteller
 • Kilometerlang sandstrand
 • Mange restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Karon Beach

Strand
Karon Beach er en lang, bred og gylden sandstrand, der strækkern sig fra de skyggefulde klipper i syd og tre kilometer nordpå mod Patong. Stranden ligger neden for hovedgaden i Karon og byder, ud over det fantastiske badevand, på forskellige restauranter og masser af vandsportsaktiviteter. Selv om stranden i højsæsonen har mange besøgende, behøver man sjældent bekymre sig om pladsen, for her bliver aldrig propfyldt. Vandet ved Karon Beach har næsten badekarstemperatur og er helt turkisblåt, men til forskel fra de fleste andre strande på Phuket er her ikke specielt lavvandet, hvilket gør Karon Beach mindre børnevenlig. Til gengæld er nærliggende Kata Beach mere lavvandet og afskærmet fra det åbne hav.

Freedom Beach

Freedom Beach er formodentlig en af kystens mest velplejede strande. Den ligger mellem Patong og Karon og er kun tilgængelig med taxibåd. Det er dog det hele værd, når du ankommer til den næsten 300 m lange finkornede sandstrand. Her er desuden udmærkede snorkelforhold.
Læs mere om strande på Phuket.
Mad, drikke og natteliv
Karon Beach har et stort udbud af restauranter i alle prisklasser og med både thailandsk og international mad.
Karon Beach har et godt natteliv med både lokale og internationale barer med god stemning og central beliggenhed i området omkring den store rundkørsel. Karon Beach ligger tæt på Patong, som er Phukets festby med et stort udbud af barer og natklubber, som har åbent til langt ud på natten. Du kommer nemmest til Patong med taxi eller tuk-tuk.
Læs mere om natteliv på Phuket.
Shopping
Shoppingmulighederne i Karon Beach starter ved rundkørslen ved stranden, og følger du hovedvejen i retning mod Karons buddhisttempel, ligger der både skrædderforretninger, supermarkeder og apoteker samt en optiker, der tilbyder gode rabatter på kendte mærker. I Thailand koster briller en brøkdel af prisen i Danmark, og autoriserede synsprøver er gratis. Nærliggende Patong har et endnu større udvalg af shoppingmuligheder med både shoppingcentre og lokale markeder.

Markeder

Ved strandpromenaden Beach Road ligger markedet Karon Bazaar, og der findes også et lokalt marked ved templet med tøj og sko.
Læs mere om shopping på Phuket.
Sport og træning
I området omkring Karon Beach er der mulighed for at spille golf, og langs strandene tilbydes forskellig slags vandsport.
Aktiviteter og seværdigheder
I Karon Beach findes aktiviteter for både store og små. Du kan blandt andet prøve vandsport, deltage i madlavningskurser eller forkæle dig selv med en afslappende massageoplevelse. Hvis du vil have mere at vælge imellem, tilbydes et endnu større aktivitetsudbud i livlige Paton og Phuket Town.

Dino Park

I overgangen mellem Kata Beach og Karon Beach ligger Dino Park - en meget gennemført temarestaurant med både burgere og thailandsk mad. Her spiser man blandt små vandfald og skyggefulde planter, og hvert kvarter dukker der dinosaurer op i det grønne. Lige ved siden af restauranten ligger en minigolfbane med samme tema.
Fra Karon Beach er der ikke langt til store seværdigheder som udsigspunktet Laem Prompthe, Wat Karon og Big Buddha.
Sådan kommer du omkring
I Karon Beach kommer du nemmest rundt med bus, taxi eller tuk-tuk. Du kan også leje en longtailbåd, hvis du vil besøge en bestemt ø eller strand. Man aftaler som regel pris og afhentningstidspunkt i forvejen og betaler på hjemturen.
Rejs med børn
Karon er et skønt rejsemål, hvis du skal rejse med børn. Vores børnevenlige Family Comfort-hotel Phuket Orchid Resort & Spa er et oplagt valg til familieferien.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). På rejsemålet accepteres Eurocard, MasterCard og VISA.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Thailand, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Fortove og gader er ujævne og med høje kantsten. Kuperet terræn mellem strandene. Området er under udbygning, og der kan derfor forekomme byggestøj.
Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Karon Beach i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Karon Beach året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Karon Beach. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er ca. 2 timer (40-55 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Karon Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.