Strand
Stranden i Kata Beach består af fint gyldent sand. Den nordlige del af stranden tilhører Club Med, men man kan som regel godt opholde sig på den del af stranden alligevel. Derimod er Club Meds faciliteter forbeholdt hotellets gæster. Liggestole og parasoller kan lejes i afgrænsede zoner på stranden i Kata Beach.

Kata Noi Beach - lille strand med rolig atmosfære

Lille og hyggelig strand syd for Kata. Tempoet er roligere, og her er færre besøgende end på Kata Beach. Snorkling er bedst ved tangerne, hvor der er mest at se.

Nai Harn Beach

Her samles de fleste soldyrkere i nærheden af Phuket Yacht Club, mens resten af stranden er lidt roligere. Nai Harn har den smukkeste solnedgang på hele Phuket.

Nui Beach

Nui Beach ligger lidt utilgængeligt lige syd for Kata Beach og er en af de mest unikke strande på den sydlige del af Phuket. Denne lille bugt er på begge sider flankeret af granitklipper, og her findes kun en enkelt restaurant. Klipperne, det forholdsvist grovkornede sand og det faktum, at bunden skråner relativt stejlt, gør, at vandet forbliver klart, også når her er store bølger. Hvis man snorkler, behøver man ikke at svømme særlig langt ud blandt granitklipperne, før man får øje på mindst 30 forskellige slags fantastiske fisk i alle mulige farver og faconer. Det er besluttet, at dette skal være en rolig strand, og derfor må taxibådene ikke ligge og vente, men skal i stedet sætte passagererne af og siden vende tilbage til en aftalt tid og hente dem igen. Det er nemmest at komme hertil med taxibåd. Turen tager cirka 15 minutter hver vej.
Læs mere om strade på Phuket.
Mad, drikke og natteliv
Selve centrum ligger i den nordlige ende af Kata Beach, hvor der findes et relativt stort udvalg af restauranter med både lokal og international mad. Maden er både god og billig, så du kan med god samvittighed unde dig selv både forret, hovedret og dessert uden at bekymre dig om regningens størrelse.
Der ligger flere barer i Kata Beach centrum, men ellers er nattelivet ret fredeligt og ikke lige så livligt som i Karon Beach og Patong. I den sydlige ende af Kata Beach ligger de små barer side om side - prøv dig frem, til du finder din favorit.
Læs mere om natteliv på Phuket.
Shopping
Kata Beach kan deles op i tre dele: den sydlige, den centrale og den nordlige del. Her findes butikker med strandting, legetøj, sko, solbriller og kufferter samt skrædderforretninger, apoteker, supermarkeder og optikere. Designerstel er lidt billigere end i Danmark, og synsprøver, linser og glas er betydeligt billigere. Både Patong og Phuket Town byder også på et stort shoppingudbud.

Marked

Kata Beach har et lokalt madmarked et par gange om ugen.
Læs mere om shopping på Phuket.
Sport og træning
Der tilbydes vandsport som dykning og snorkling, og der er også mulighed for at spille tennis og golf.
Aktiviteter og seværdigheder
Kata Beach byder på mange aktiviteteter, ligesom der findes et stort aktivitetsudbud i nærliggende Karon Beach og Patong.

Fisketure med mulighed for at spise din egen fangst til frokost

Glem aborrer og torsk. Her gælder det gulfinnede tunfisk og barracudaer. Med andre ord rigtige kæmper. De fleste fisketure inkluderer udstyr, frokost, agn og mulighed for snorkling ved revet. En heldagsudflugt betales pr. person. Ønsker du at få fisken tilberedt til middag, kan det oftest arrangeres.

På opdagelse syd for Kata Beach

Cirka 20 minutter med taxi eller tuk-tuk fra Kata Beach ligger der en smuk række af strande, som kan være en fantastisk afveksling fra Kata Beach. Ikke mindst fordi korallerne - og dermed fiskelivet - når helt ind til stranden. Hat Nai Harn og Ao Sang er værd at nævne. Sidstnævnte er den mest afsidesliggende, da man skal køre forbi perfekt hvidklædte vagter og derefter under og gennem et luksushotel for at komme dertil. Medbring snorkel og dykkermaske. Rawai Beach er også et besøg værd. Ikke for at bade men for at besøge de fremragende fiskerestauranter, som har gjort Rawai lige så populær blandt turisterne som blandt lokalbefolkningen. Vil du bade, er det bedst at tage en taxibåd til øerne lige ud for kysten.

Dino Park

I overgangen mellem Kata Beach og Karon Beach ligger Dino Park; en kombineret restaurant, dinosaurpark og minigolfbane.
Fra Karon Beach er der ikke langt til seværdigheder som udsigtspunktet Laem Prompthem, Wat Karon og Big Buddha.
Udflugter
Med MV Phuket Champagne til søs
Med MV Phuket Champagne til søs
Tag med os på heldagsudflugt ombord på MV Phuket Champagne og glæd dig til en dag med unikke oplevelser langs Phukets kyst. Mad og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Det berømte Phuket
Det berømte Phuket
Halvdagsudflugt med masser af kultur og fine oplevelser. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Det ægte Thailand på cykel fra Phuket
Det ægte Thailand på cykel fra Phuket
Vil du opleve det ægte Thailand, komme tæt på naturen og samtidig have en aktiv dag? Så har vi udflugten for dig. Frokost og forfriskninger indgår. Udflugten kører hele året, men kan kun forudbestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Phuket - vandring i junglen
Phuket - vandring i junglen
Phuket er så meget mere end blot flotte strande og hyggelige byer. Størstedelen af området er faktisk dækket af regnskov. Det giver mange muligheder til alle, der gerne vil have flere oplevelser af den aktive slags i ferien. Snacks, vand og sodavand indgår. Denne udflugt kan kun bestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Krabi highlights
Krabi highlights
Tag med komfortabel speedbåd på udflugt til nogle af Krabi-områdets smukkeste øer og strande. Frokost og drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Phang Nga - A taste of Thailand
Phang Nga - A taste of Thailand
En spændende heldagsudflugt med fokus på Thailands smukke landskab. Med bus og longtailbåd får du bl.a. Phang Nga-bugten og øen Koh Pin Kan, som er kendt fra Bond-filmen "Manden med den gyldne pistol" at se. Frokost, vand og te eller kaffe indgår. Udflugten kører hele året, men kan kun forudbestilles i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Phi Phi Early Bird
Phi Phi Early Bird
En hel dag med sol, strand og snorkling i den fantastiske skærgård. Picnicfrokost på Bamboo Island samt frugt og vand ombord på båden indgår. Udflugten kører kun i vintersæsonen.
Læs mere om udflugten
Similan Islands, de ni øer
Similan Islands, de ni øer
Similan Islands er en af Thailands mest kendte øgrupper smukke strande og gode muligheder for snorkling og dykning. Frokost og forfriskninger indgår. Udflugten kører oktober-april.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
Du kan komme rundt med både bus, taxi og tuk-tuk. Fra Kata Beach kører der busser til Phuket Town langs kysten hele vejen op til Bangtao Beach. Taxier på Phuket er dels små røde tuk-tuk-vogne, dels almindelige taxier, og priserne er som regel faste, selv om du kan forsøge at prutte at lidt. Longtailbåde kan også lejes, hvis du vil til en bestemt ø eller strand. Man aftaler som regel prisen og afhentningstidspunktet på forhånd og betaler på hjemturen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra december til marts kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). På rejsemålet accepteres Eurocard, MasterCard og VISA.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Øvrigt

Fortove og veje er ujævne med høje kantsten. Kuperet terræn mellem strandene. Byggestøj kan forekomme og opleves som forstyrrende.
Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Kata Beach i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Kata Beach året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Kata Beach. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er ca. 2 timer (40-45 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Kata Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.