Se hoteller (11)

Rejser til Kata Beach

Kata Beach har en fin, lang sandstrand og flere hoteller af høj standard. Måske er det grunden til, at så mange Thailands-entusiaster vælger at rejse hertil.
Kata Beach henvender sig både til vennegrupper, golfspillere og dem, der bare vil på en afslappet ferie med det meste inden for rækkevidde. Både forlystelser og natteliv er lidt mere stille og roligt her end på rejsemålene nord for Kata Beach. Men det betyder ikke, at her ikke er noget at vælge mellem, når det gælder aktiviteter, shoppingmuligheder, restauranter og forlystelsesliv - og så selvfølgelig den dejlige strand, som er 2 km lang, bred og gylden. Selve centrum er placeret i den nordlige ende af Kata Beach, hvor der venter et relativt stort udbud af restauranter og små butikker. Maden er lækker og billig, så du kan med god samvittighed forkæle dig selv med både forret, hovedret og dessert uden at skulle bekymre dig om regningen. Er du mere eventyrlysten, hvad mad angår, så prøv en af de små madstande, der ligger langs vejen gennem Kata Beach. Her spiser du, som thailænderne selv gør det: godt, lokalt og meget billigt.

Hoteller i forskellige prisklasser

Spies tilbyder en vifte af hoteller i forskellige prisklasser i Kata Beach. Her kan du vælge at bo tæt på stranden eller lidt længere oppe. Du kan altid finde et hotel, som passer til dine behov, uanset om du vil tilbringe din ferie ved poolen eller hellere vil rejse rundt og udforske Phuket.

Luksus i Kata Noi

Den sydlige ende af Kata Beach, som ligger i den næste bugt et par km syd for Kata, hedder Kata Noi - 'Det lille Kata'. Her er tempoet langsommere med færre butikker, færre restauranter og færre liggestole på stranden - en mindre og mere fredelig version af Kata Beach. Ønsker du at bo virkeligt elegant, skal du vælge et af de hoteller, der ligger ved stranden i den sydlige del af Kata Beach, f.eks. Katathani Phuket Beach Resort, som har fået meget høje bedømmelser af vores tilfredse gæster. Ved samme strand ligger også The Shore at Katathani, et meget eksklusivt hotel i rolige omgivelser bare et par skridt fra stranden. Her bor du i en privat villa med egen pool, og blandt hotellets faciliteter kan nævnes spa og egen vinkælder.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • Fine sandstrande
  • Mange restauranter

Spies' gæster om Kata Beach

Find din rejse til Kata Beach

Inspiration og rejsetips

Kamala Beach

Idyl på Kamala Beach

Vores rejseekspert Ann-Renée har besøgt Thailand flere gange, og bor altid på Kamala Beach. Her får du hendes personlige anbefalinger til oplevelser, shopping og de bedste restauranter.

Direkte fly til Phuket

Med Spies kan du flyve direkte til Phuket i højsæsonen (december-marts). Her tilbyder Spies charterrejser til Phuket med direkte fly. Flyvetiden til Phuket er 12-13 timer. Resten af året kan du flyve til Phuket med rutefly (her er der dog ofte mellemlanding undervejs).

Hvornår er det billigt at rejse til Phuket?

Det er billigst at rejse til Phuket udenfor højsæsonen, som er december-marts. Du finder de billigste rejser til Phuket fra april-november. Du kan rejse til Phuket med Spies på charterrejse fra december-marts. Resten af året kan du bestille din rejse med rutefly og hotel gennem Spies og få fordelene af en pakkerejse.

Hvor er det godt at bo på Phuket?

Vil du have paradisstrand, bør du se nærmere på Bangtao Beach, der anses for at være den smukkeste strand på Phuket. Bangtao Beach er et roligt område, og her finder du et af vores populære familiehoteller Sunwing Bangtao Beach. Er du til fest, (neon)farver og natteliv er Patong Beach stedet for dig. Her er også gode shoppingmuligheder med shoppingcnetre og markeder. Skal du på voksenferie, anbefaler vi, at du bor på Sunprime Kamala Beach ikke langt fra Kamala by. Her er dejlige restauranter og gode muligheder for at besøge andre områder på Phuket eller de omkringliggende øer med båd.

Er det dyrt på Phuket?

Generelt vil en dansker finde det billigt at leve på Phuket. Spiser du lokal mad på et gadekøkken, kan du få et måltid mad for 10-15 kr. Selv på restauranterne vil en dansker finde priserne yderst rimlige. Det er også billigt at få massage, og her slipper man omkring 100 kr. for en times massage.
Det er væsenligt at nævne, at Phuket er en populær ferieø, og det betyder, at priserne her kan være en smule højere, end de er på de mindre turistede øer.

Hvornår er det regnsæson på Phuket?

Regntiden starter i april/maj og slutter i oktober. Regnsæson betyder typisk korte, kraftige byger efterfulgt af solperioder.