Se hoteller (15)

Rejser til Khao Lak

Khao Lak er en flere kilometer lang strand i Phang Nga-provinsen nord for Phuket - perfekt for alle, der ønsker en rolig og uforstyrret ferie.
Som på så mange andre rejsemål i Thailand er det stranden, der lokker i Khao Lak. De kilometerlange strande med gyldent sand er svære, om ikke umulige at modstå. Og hvorfor skulle man også det? White Sand Beach er præcis, hvad det lyder som: en lang strand med palmer og pudderfint, hvidt sand. Der er mange, der synes, at Khao Lak er et paradis på jord. Med de lange strande mod vest og den frodige regnskov mod øst er det let at blive forelsket i dette sted. Khao Lak er så afgjort det roligste ferierejsemål på Phuket, og måske også det sted hvor man bedst kan opleve det virkelige Thailand. Her er flere gode restauranter på hovedgaden, en del af dem med en fin udsigt, hvis du vil akkompagnere middagen med en spektakulær solnedgang. Khao Lak kan måske være lidt for roligt for nogle, men for andre er det et perfekt sted at slappe af et par uger i varmen. Her er altid god plads på stranden, og du kan tage mange hyggelige gåture langs vandet eller ad de små veje.

Hoteller for livsnydere

Rejser du uden børn for at nyde livet sammen med dit rejseselskab, anbefaler vi Beyond Resort. Hotellet gør lidt ekstra for de voksne gæster med bl.a. spafaciliteter, beliggenhed lige ved stranden og meget høje vurderinger fra tidligere gæster.

Børnevenligt hotel i Khao Lak

Spies tilbyder også et hotel for hele familien; på Emerald Beach Resort & Spa bor du i grønne, tropiske omgivelser lige ved havet. Her kan du tilbringe feriedagene på den fine strand, ved poolområdet eller i den skyggefulde have. Hotellet tilbyder aktiviteter for alle aldre både i dagtimerne og om aftenen.

Oplev mere af Thailand

Her er også masser af muligheder for at tage på udflugt og se lidt mere af Thailand. Tag f.eks. en bådtur fra Khao Lak til Koh Similan, den lille øgruppe lige ud for kysten, hvor snorklere og dykkere valfarter til for at opleve de farverige koralrev. Hvis du er heldig, kan du se både havskildpadder, rokker, blæksprutter og en masse farverige fisk. Eller tag en tuk-tuk/ladtaxi til et af områdets vandfald: To Chong Fah Waterfall eller To Sai Rung Waterfall.
Tips og nyttig info
  • Familiehoteller
  • Hoteller for voksne
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller med spaafdeling
  • Kilometerlange sandstrande
  • Fred og ro

Spies' gæster om Khao Lak

Find din rejse til Khao Lak

Inspiration og rejsetips

Kamala Beach

Idyl på Kamala Beach

Vores rejseekspert Ann-Renée har besøgt Thailand flere gange, og bor altid på Kamala Beach. Her får du hendes personlige anbefalinger til oplevelser, shopping og de bedste restauranter.

Direkte fly til Phuket

Med Spies kan du flyve direkte til Phuket i højsæsonen (december-marts). Her tilbyder Spies charterrejser til Phuket med direkte fly. Flyvetiden til Phuket er 12-13 timer. Resten af året kan du flyve til Phuket med rutefly (her er der dog ofte mellemlanding undervejs).

Hvornår er det billigt at rejse til Phuket?

Det er billigst at rejse til Phuket udenfor højsæsonen, som er december-marts. Du finder de billigste rejser til Phuket fra april-november. Du kan rejse til Phuket med Spies på charterrejse fra december-marts. Resten af året kan du bestille din rejse med rutefly og hotel gennem Spies og få fordelene af en pakkerejse.

Hvor er det godt at bo på Phuket?

Vil du have paradisstrand, bør du se nærmere på Bangtao Beach, der anses for at være den smukkeste strand på Phuket. Bangtao Beach er et roligt område, og her finder du et af vores populære familiehoteller Sunwing Bangtao Beach. Er du til fest, (neon)farver og natteliv er Patong Beach stedet for dig. Her er også gode shoppingmuligheder med shoppingcnetre og markeder. Skal du på voksenferie, anbefaler vi, at du bor på Sunprime Kamala Beach ikke langt fra Kamala by. Her er dejlige restauranter og gode muligheder for at besøge andre områder på Phuket eller de omkringliggende øer med båd.

Er det dyrt på Phuket?

Generelt vil en dansker finde det billigt at leve på Phuket. Spiser du lokal mad på et gadekøkken, kan du få et måltid mad for 10-15 kr. Selv på restauranterne vil en dansker finde priserne yderst rimlige. Det er også billigt at få massage, og her slipper man omkring 100 kr. for en times massage.
Det er væsenligt at nævne, at Phuket er en populær ferieø, og det betyder, at priserne her kan være en smule højere, end de er på de mindre turistede øer.

Hvornår er det regnsæson på Phuket?

Regntiden starter i april/maj og slutter i oktober. Regnsæson betyder typisk korte, kraftige byger efterfulgt af solperioder.

Tilbud til Khao Lak