Se hoteller (12)

Rejser til Khao Lak

Khao Lak er en flere kilometer lang strand lige nord for Phuket og er et perfekt rejsemål for alle, som ønsker en rolig og uforstyrret ferie.

Som på så mange andre rejsemål i Thailand er det stranden, der lokker i Khao Lak. De kilometerlange strande med gyldent sand er svære, om ikke umulige at modstå. Og hvorfor skulle man også det? White Sand Beach er præcis, hvad det lyder som: en lang strand med palmer og pudderfint, hvidt sand. Der er mange, der synes, at Khao Lak er et paradis på jord. Med de lange strande mod vest og den frodige regnskov mod øst er det let at blive forelsket i dette sted. Khao Lak er så afgjort det roligste ferierejsemål på Phuket, og måske også det sted hvor man bedst kan opleve det virkelige Thailand. Her er flere gode restauranter på hovedgaden, en del af dem med en fin udsigt hvis du vil akkompagnere middagen med en spektakulær solnedgang. Khao Lak kan måske være lidt for roligt for nogle, men for andre er det et perfekt sted at slappe af et par uger i varmen. Her er altid god plads på stranden, og du kan altid tage på hyggelige gåture langs vandet eller ad de små veje.

Hoteller for livsnydere

Rejser du uden børn for at nyde livet sammen med dit rejseselskab, anbefaler vi vores Prime Select-hoteller i Khao Lak: Kantary Beach eller Beyond Resort. På begge hoteller er der gjort lidt ekstra for de voksne gæster med bl.a. spa og beliggenhed lige ved stranden. Det er ikke underlidt, at de får meget høje bedømmelser af vores gæster.

Børnevenligt hotel i Khao Lak

Spies tilbyder også et hotel for hele familien; på Emerald Beach Resort & Spa bor du i grønne, tropiske omgivelser lige ved havet. Her kan du tilbringe feriedagene på den fine strand, ved poolområdet eller i den skyggefulde have. Hotellet tilbyder aktiviteter for alle aldre både i dagtimerne og om aftenen.

Oplev mere af Thailand

Her er også masser af muligheder for at tage på udflugt og se lidt mere af Thailand. Tag f.eks. en bådtur fra Khao Lak til Koh Similan, den lille øgruppe lige ud for kysten, hvor snorklere og dykkere valfarter til for at opleve de farverige koralrev. Hvis du er heldig, kan du se både havskildpadder, rokker, blæksprutter og en masse farverige fisk. Eller hvad med at tage en tuk-tuk til et af områdets vandfald: Nam Tok Tone Prai eller Nam Tok Lampi?

Forandrede strande

De thailandske myndigheder har fjernet alle former for ulovlig kommerciel virksomhed fra strandene, bl.a. liggestolsudlejning og strandcaféer. Det betyder, at vores rejsemålsbilleder og -film kan give et fejlagtigt indtryk, idet de stammer fra dengang, strandfaciliteterne stadig fandtes. Strandene er naturligvis lige dejlige, men serviceudbuddet kan altså være mindre, end billeder og film skildrer.

Tips og nyttig info
 • Familiehoteller
 • Hoteller for voksne
 • Hoteller på stranden
 • Hoteller med spaafdeling
 • Kilometerlange sandstrande
 • Fred og ro
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Khao Lak

Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
33°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • maj
31°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • juni
31°25°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
31°25°
3
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • august
31°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • november
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
31°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
Strand
I Khao Lak er der mange dejlige strande med lyst og finkornet sand. Vær opmærksom på, at vanddybden kan variere, da der er stor forskel mellem høj- og lavvande. Liggestole og parasoller kan lejes i afgrænsede zoner.

Khuk Khak Beach

Lang og fin sandstrand lige nord for Khao Lak centrum.

White Sand Beach

En af de smukkeste strande ved Khao Lak. Stranden er populær og byder på fint, hvidt sand kantet af palmer. På stranden findes enkelte restauranter og et begrænset udbud af aktiviteter.

Khao Lak Beach

Denne strand ligger syd for Khao Lak centrum lige ved siden af vores hotel Emerald Resort. Stranden er ca. 5 km lang, og visse steder er der klipper i vandkanten.

Nang Tong Beach og Bang Niang

Nang Tong Beach ligger lidt nord for Khao Lak og løber til Khao Lak centrum, hvor stranden skifter navn til Bang Niang. Eftersom der ligger mange hoteller ved Bang Niang-stranden, er her som regel mange mennesker i højsæsonen. Visse dele af stranden er private.

Sol og strand på Phuket

Phuket har mange dejlige strande. Kunne du tænke dig at prøve nogle af de andre strande i omgivelserne, er taxibådene (såkaldte longtailbåde) en nem og populær transportform. Hvornår du vil tilbage, aftaler du med bådføreren, som kommer og henter dig på et aftalt tidspunkt. Sørg for at aftale både tid og pris på forhånd.
Fly og transfer

Flyvetid

12-13 timer.

Afrejse

Spies tibyder charterrejser til Khao Lak i vinterhalvåret.

Du kan desuden rejse til Khao Lak året rundt med rutefly.

Flyet lander i Phuket Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Khao Lak. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferen foregår som regel med bus, men kan også foregå med minibus eller taxi. Køretiden fra Phuket Lufthavn til hotellerne er fra ca. 1,5 til 2,5 timer (70-95 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
Khao Lak har flere lokale thairestauranter, hvor du kan få spændende og velsmagende lokale retter til gode priser. Til gengæld er her ikke mange fine og dyre restauranter, men flere af de store hoteller, bl.a. Le Meridien og Beyond Resort, kan tilbyde noget i den stil. I de seneste år er der dukket nogle restauranter op med skandinavisk mad i centrum af Khao Lak.

Mad og drikke i Thailand

Det er billigt at spise godt i Thailand, og udvalget er enormt. På de mest populære rejsemål som f.eks. Patong kan prisniveauet være højere, men sammenlignet med Danmark er det alligevel altid meget billigt. Ofte bestiller man to til tre retter pr. person, og så smager alle i selskabet på alle retter. Som sædvanlig, når man er i udlandet, gælder der to grundregler: Vælg et sted hvor der er mange mennesker, og, hvis muligt, et sted hvor du kan se, at der er mange thailændere. Den første regel garanterer, at maden ikke har stået for længe, den anden at maden er af høj kvalitet.

Maden i Thailand

Det thailandske køkken, i hvert fald langs landets kyster, er overvejende baseret på friske råvarer, som altid serveres sammen med ris eller nudler. De fleste menukort virker ved første øjekast meget omfattende, men man opdager snart, at det drejer sig om variationer over forholdsvis få temaer. Det, vi kalder wok, dvs. lynstegte ingredienser, serveres ofte med eller uden ris og nudler, separat eller som en del af en ret. Pad thai er et af de mange navne for dette, og netop pad thai består af nudler, tofu, æg, grøntsager og andre lækkerier og serveres ofte med hakkede jordnødder.

Fried rice

Fried rice findes i utallige variationer med f.eks. rejer, kylling, vegetarisk, oksekød, eller hvad man nu har ved hånden. Med andre ord en slags asiatisk biksemad. Fås overalt og er en af de sikreste retter, man kan vælge, hvis man vil undgå dårlig mave, da den altid serveres frisklavet.

Drikkevarer

De to mest almindelige thailandske ølmærker er Singha og Chang, som begge passer godt til det thailandske klima og snildt kan slukke selv den værste tørst. Singha er dog en anelse sødere end Chang. Alkoholstyrken er 6 til 7 %. Foruden Singha og Chang kan man få de større europæiske ølmærker såsom Heineken, Carlsberg og Tiger. Frugtjuicerne bør man ikke gå glip af. De findes dels som juice og dels som shakes, som er en forfriskende blanding mellem is og juice. De fremstilles generelt af vand på flaske og fabriksproduceret is og er både sikre og forfriskende. Hvis man ikke siger, at man kun vil have lidt sukker i, kan de være ret søde. En anden populær drik er den såkaldte Mekongwhisky. Mange blander den med cola.
Khao Lak er et roligt og harmonisk rejsemål med et begrænset natteliv, men her findes flere små, hyggelige restauranter, hvor man kan nyde et godt, thailandsk måltid, et glas frugtjuice eller en kold, thailandsk øl, f.eks. en Singha eller en Chang. I de seneste år er der kommet en lille sidegade til hovedgaden, hvor du finder de mere traditionelle thaibarer.
Shopping
I Kaho Lak er der mange små og mellemstore butikker, hvor det er godt at shoppe. En del af butikkerne accepterer de mest almindelige kreditkort, men ikke alle, så hav gerne kontanter med for en sikkerheds skyld.

Shoppingcenter

På Phuket finder du også flere større shoppingcentre. På vej mod Phuket Town ligger de tre store varehuse Lotus, Central Festival og Big C. I Phuket Town ligger shoppingcentrene Robinson og Ocean Plaza. I Patong findes shoppingcentret Jungceylon, som har en bred palet af forskellige butikker.

Marked i Khao Lak

Khao Lak har to lokale markeder, hvor du kan købe mad og tøj. Det ene ligger i Bang Niang, mens det andet, Build Market, ligger lige uden for Bang Niangs centrum.

Shopping på Phuket

Thailand er virkelig stedet for dig, der kan lide at shoppe og gøre gode fund! Her findes alt, hvad man kan tænke sig mellem himmel og jord lige til at putte i kufferten - udvalget er enormt, og priserne er utrolig lave! Varehusene har altid haft faste priser, og flere og flere følger trop. På markederne og i mange mindre butikker skal man dog prutte sig frem til en pris, som begge parter er tilfredse med. Man starter med halv pris og husk på, at sælgeren aldrig sælger noget uden i det mindste en lille fortjeneste til sig selv.

Shoppingcentre

På vej mod Phuket by ligger de tre store varehuse Tesco Lotus, Big C og Central Festival. I Phuket by ligger shoppingcentrene Robinson og Ocean Plaza. I Patong findes shoppingcentret Jungceylon. De fleste butikker accepterer de mest almindelige kreditkort. Det er dog en god ide at medbringe kontanter for en sikkerheds skyld.

Skræddere

Derhjemme er det næsten utænkeligt at få syet en jakke eller en kjole. Det er dyrt, og der er ikke så mange skræddere tilbage. Her i Thailand er det lige omvendt. Her finder man en skrædder på hvert eneste gadehjørne, og priserne er meget lave. I Thailand kan man købe skræddersyet tøj til samme pris som fabriksfremstillet tøj derhjemme, hvis ikke billigere.
Der findes mange gode skræddere på Phuket, men der findes lige så mange dårlige, som benytter stof af dårlig kvalitet og gør et ringe stykke arbejde. Selvom tøjet ser godt ud, så gør det det måske ikke efter tre-fire vaske.

Værd at købe med hjem

I Thailand kan det godt betale sig at købe:
• Silkestof
• Skræddersyet tøj
• Ædelstene
• Guld- og sølvsmykker samt perler
• Produkter fremstillet i tin
• Trækunst
• Batikstof
• Tasker
• Briller og kontaktlinser

At prutte om prisen

Man bør prutte om prisen, selvom det kan virke svært og uvant for en dansker, men forsøg alligevel. Forlanger sælgeren 600 baht for en fin, håndudskåren drage, kan du prøve at foreslå 300 og se, hvad der sker. Undlad at prutte om prisen, hvis du ikke er virkelig interesseret. På den anden side skal du ikke købe, hvis du synes, det er for dyrt. Husk ikke at tage det personligt. Får du ikke den pris, du vil have, skal du takke pænt for besværet, smile og gå derfra. Der kommer flere chancer. Undgå at prutte om prisen på restauranter og på varer med prismærker.
Aktiviteter og seværdigheder

Dykning

Khao Lak er kendt for sine fine strande og det krystalklare vand med smukke koraller og eksotiske og farvestrålende fisk. Drømmer du om at opleve den verden, der findes under havoverfladen, så kan du trygt benytte Raya Divers! Skolen er skandinavisk og har skandinaviske instruktører. Prisen for et grundkursus til PADI Open Water Diving med certifikat er lavere end i Skandinavien. Vandet i havet er dejligt og varmt, og omgivelserne er helt vidunderlige, så dette er en oplevelse, du virkelig bør unde dig selv! Hvis du allerede har certifikat, kan du deltage i deres spændende dykkerudflugter. Kontakt os for yderligere information om Raya Divers' dykkerskole, daglige dykkerture og kurser.

Minigolf

Ved Bang Niangs centrum er der en minigolfbane med jungletema, som er en sjov oplevelse for både store og små. Et perfekt alternativ til en dag på stranden.

Similan Islands

Vest for Khao Lak ligger Similan Islands. Farvandet ud for disse øer anses af mange for at være et af verdens bedste dykkersteder. Vandet er klart, og her trives de mange forskellige fiskearter. For den, der hellere holder sig oven for havoverfladen, findes der flere paradisstrande.

Surin Islands

Nordvest for Khao Lak ligger Surin Islands. Disse øer har mange ligheder med Similan, men her er betydeligt færre turister. Raya Divers arrangerer udflugter til Surin Islands.

Khao Lak National Park, Lam Ru

Lidt syd for Khao Lak Beach ligger Lam Ru nationalpark. Parken har mange forskellige plante- og dyrearter. Hvis man er heldig, kan man se makakaber, kæmpeegern og den sorte asiatiske bjørn. I parken er der desuden strande og koralrev samt flere bjerge som f.eks. Lak Mountain og Sang Tong Mountain. Der opkræves entré ved indgangen til parken.

Khao Sok National Park

Ca. 50 km nordøst for Khao Lak ligger Khao Sok nationalpark. Parken er bedst kendt for sin kunstige sø, som er et sandt paradis og en oplevelse, du ikke må gå glip af. Her ligger også den ældste regnskov i verden. Der opkræves entré ved indgangen til parken.

Gibbon Project i Phuket

Gibbon Rehabilitation Project ved Bang Pae på den nordlige del af Phuket plejer og forsøger at rehabilitere gibbonaber til et frit liv i naturen. Åbent hver dag.

James Bond Island

I Phang Nga-bugten rejser de majestætiske drypstensbjerge sig direkte op af havet. Nogle af dem over 100 m høje. Her ligger også den meget berømte James Bond Island.

Wat Suwan Naka - et af de største tempelområder i Phang Nga

Et af de største tempelområder i hele Phang Nga-provinsen. Her kan du besøge en stor liggende Buddha-statue i en grotte og blive velsignet af munken. I grottetemplet lever der mange aber.

Nam Tok Lampi

Dette vandfald ligger ca. 30 km syd for Khao Lak. Her går du gennem frodig og tæt jungle, mens du langsomt nærmer dig det store vandfald.

Ton Chong Fah

Vandfald et stykke nord for Khao Lak. Ton Chong Fah ligger i et isoleret område af nationalparken Lam Ru.

Sai Rung

Dette vandfald ligger nær Khao Lak ca. 10 km nord for Bang Niang. Det bedste tidspunkt at besøge vandfaldet er i oktober og november, hvor der stadig kan forekomme regn i Thailand.

Takua Pa - ældre by med typisk portugisisk arkitektur

Takua Pa ligger nord for Khao Lak. Her kan du besøge en gammel by med typisk portugisisk arkitektur.

Tsunami Memorial Place - politibåden, som er blevet et mindesmærke for tsunamien

Ved Tsunami Memorial Place kan du se politibåden, som er blevet et mindesmærke for tsunamien i 2004. Båden ligger ca. 2 km inde på land fra havet, og på hovedvejen ved båden ligger også et tsunamimuseum.
Sådan kommer du omkring
I Khao Lak kan du køre rundt med tuk-tuk, taxi og motorcykeltaxi samt bus til og fra Phuket Town. Vi fraråder leje af bil, motorcykel, knallert og vandscooter! Ingen af udlejerne har fuld forsikring af køretøjet, og det er farligt at begive sig ud på vejene på egen hånd. Rejseforsikringen dækker ikke ved leje af motorkøretøjer. Lej i stedet f.eks. en taxi eller en minibus med engelsktalende chauffør og aircondition.

Taxi

Det er muligt at bestille en taxi. De ligner almindelige biler. Hotellet kan også arrangere en taxi, men den er som regel dyrere end taxierne uden for hotellet. Thailænderne mener ofte tuk-tuk eller motorcykeltaxi, når de siger "taxi", hvilket kan være meget rart at vide. Ordet limousine anvendes ofte om en taxi. Fra lufthavnen kan man også tage en såkaldt Taxi-Meter, som er de absolut billigste taxier.

Tuk-tuk

I Khao Lak kan du køre med tuk-tuk, som er betegnelsen for de små lokale taxibusser. Aftal prisen med chaufføren, inden turen begynder, hvis du skal ud på en længere tur. Glem ikke, at du kan prutte om prisen, når du kører i tuk-tuk.

Buslinjer

Mellem Khao Lak og Phuket (Phuket Town) kan du køre i bus. Bussen kører en gang i timen om dagen. Der er mange typer af busser, og de fleste har aircondition.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra december til marts kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). På rejsemålet accepteres Eurocard, MasterCard og VISA. Der er hæveautomater i lufthavnen, i Khao Lak centrum og på flere hoteller.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Thailand, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Khao Lak ligger i Phang Nga på fastlandet, ca. 85 km fra Phuket Lufthavn. Fortove og gader er ujævne og med høje kanter. Kuperet terræn mellem strandene.
Rejs med børn

Rejs med børn til Phuket

Der er mange, der tager børn, også spædbørn, med til Thailand. Det eneste, som måske kan være lidt anstrengende, er den forholdsvis lange flyvetur, men den plejer at være glemt efter en dags tid eller to. Sørg gerne for at forhåndsreservere bustransporten fra lufthavnen til hotellet hjemmefra, så den er ordnet, når I lander.

Mad til børn

Når I først er fremme på rejsemålet, er der ingen problemer. De fleste strande er børnevenlige. Når det gælder maden, kan I få både kylling og pommes frites, hvis dine børn ikke har så meget lyst til at prøve det lokale køkken. Ellers plejer de fleste børn at synes om fried rice og banana pancake. Medmindre dine børn er vant til at spise stærk mad, er det nok bedst at vente med de stærke retter med chili, til børnene bliver lidt ældre. Køb altid vand på flaske. Det er meget billigt, og det kan gøre hele forskellen mellem en fantastisk ferie og to hele uger med sygdom på hotelværelset. Ellers er det bare at nyde ferien og lade børnene have det sjovt med at bygge sandslotte og kigge på korallerne.

Børnevenlige hoteller

Det bedste for en børnefamilie er formentlig at vælge et mindre hotel med bungalower eller et såkaldt resort. Her bor man ikke ret langt fra stranden og restauranten. Medbringer man desuden en babyalarm, har man alle forudsætninger for at få en fantastisk ferie.

Restauranter

Børn er både velkomne og vellidte overalt i Thailand, men der bliver sjældent taget ekstra hensyn til dem på restauranterne. Restauranternes menukort indeholder som regel retter, som også små børn synes godt om, såsom omeletter, kyllingesandwich, frugttallerkener og såkaldte banana fritters. Derimod bør man aldrig forvente, at de har pusleborde og lignende.

Babymad og bleer

Babymad og bleer kan købes på velassorterede apoteker, i visse større levnedsmiddelbutikker samt på nogle af de større hoteller.

Tilbud til Khao Lak

Palm Galleria
Palm Galleria
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse superior
 • 2 uger
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 20 mar 2022 fra København
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
20 mar 2022 fra København
Emerald Beach Resort & Spa
familygarden
 • Børnevenligt
Emerald Beach Resort & Spa
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse med balkon
 • 2 uger
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 20 mar 2022 fra København
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
20 mar 2022 fra København
Kantary Beach Villas & Suites
nordiskefavoritter
Kantary Beach Villas & Suites
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + juniorsuite med to rum
 • 2 uger
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 20 mar 2022 fra København
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
20 mar 2022 fra København
The Leaf Oceanside by Katathani
The Leaf Oceanside by Katathani
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse
 • 2 uger
 • Inkl. morgenmad
 • Afrejse 12 dec 2021 fra København
Morgenmad
Fly + hotel, 2 uger
12 dec 2021 fra København
The Waters Khao Lak by Katathani
The Waters Khao Lak by Katathani
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse
 • 2 uger
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 20 mar 2022 fra København
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
20 mar 2022 fra København
X10 Khaolak Resort
X10 Khaolak Resort
Khao Lak, Phuket, Thailand
 • Fly + dobbeltværelse
 • 2 uger
 • Inkl. morgenmadsbuffet
 • Afrejse 20 mar 2022 fra København
Morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 2 uger
20 mar 2022 fra København
Find din rejse til Khao Lak
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.