Spil golf på Phuket

Golf på Phuket

Spil golf i Thailand på Phuket

Spil golf i Thailand, der byder på såvel et skønt klima som fine greens og drilske huller. Phuket er et godt valg både for dig, der vil på rendyrket golfrejse, og dig, der vil spille et par runder i badeferien.

Greenfee365

Spies samarbejder med Greenfee365, som gør det muligt at bestille starttider allerede hjemmefra, så du kan være sikker på at spille på de tidspunkter, du gerne vil.

Golf i Thailand

Phuket er både et godt valg for dig, der vil skræddersy din egen golfrejse, og dig, der vil kombinere solferien med golfspil. Øen byder på flere herlige golfbaner med fine greens og udfordrende huller omgivet af palmer og frodig beplantning. Loch Palm ligger smukt på et plateau med fantastisk udsigt over de nærliggende bjerge, og midt på banen findes Phukets største sø, Crystal Lake, som du er nødt til at slå over to gange på det tredje hul. Ikke langt fra Loch Palm ligger Red Mountain Golf Club, som er en grøn og frodig golfbane med udfordrende niveauforskelle.

En ferie eller golfrejse er aldrig komplet uden et godt hotel, og på Phuket tilbyder Spies et godt udvalg af hoteller for enhver smag. Rejser du med børn, anbefaler vi vores to Sunwing Family Resorts, Sunwing Kamala Beach og Sunwing Bangtao Beach, som begge er gode familiehoteller ved stranden og med faciliteter som store poolområder, Lollo & Bernie-klubben, Teen Lounge, motionsrum og holdtræning.

Skal du på ferie uden børn, anbefaler vi vores eget voksenhotel Sunprime Kamala Beach, som ligger lige ud til stranden og byder på en afslappende ferie med god mad, sol, træning og svømmeture.

Anbefalede golfhoteller på Phuket

Sunprime Kamala Beach
Sunprime

Sunprime Kamala Beach

Dejligt voksenhotel beliggende direkte på stranden og med flere fine golfbaner inden for rækkevidde.

Voksenhotel ved stranden og med flere fine golfbaner inden for rækkevidde.

Sunwing Bangtao Beach
Sunwing

Sunwing Bangtao Beach

Populært familiehotel beliggende tæt på flere gode golfbaner - perfekt for dig, der vil spille golf med familien.

Perfekt for dig, der vil spille golf med familien.

Phuket Orchid Resort & Spa
Family Garden

Phuket Orchid Resort & Spa

Børnevenligt hotel med masser af aktiviteter for hele familien og med flere golfbaner i nærheden.

Børnevenligt hotel med golfbaner i nærheden.

Mere information til dig, der skal på golfrejse

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.
Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.