Se hoteller (1)

Rejser til Koh Yao Noi

På Koh Yao Noi venter dramatisk natur og kridhvide strande. Selvom øen er relativt stor og utroligt smuk, er turismen begrænset.
Selv om "Noi" betyder lille, er Koh Yao Noi en af de største øer i den smukke Phang Nga-provins. Øen ligger mellem den nordlige del af Phuket og Krabi, og er mest af alt kendt for sine dramatiske kalkstensformationer og sine vidunderlige, hvide sandstrande. Der findes ingen fly direkte til Koh Yao Noi, men du kan rejse hertil med båd fra Phuket og Krabi.

Få turister - ingen trafik

Holder du af fred og ro, er Koh Yao Noi det rette rejsemål for dig. Her er turismen begrænset, og her findes ingen store veje og kun få hoteller. Når du skal rundt på øen, foregår det med båd. Denne ø er det perfekte sted for bryllupsrejsen for dig, der bare vil snorkle, bade, dykke, læse eller slappe af i en liggestol. Hvis du vil lidt på opdagelse, er der også mulighed for at besøge en gummiplantage eller nogle af de fiske- og skaldyrsfarme, som findes rundt omkring på øen.

Fredfyldt hotel på stranden

Vores lækre boutiquehotel, Cape Kudu Hotel, ligger fantastisk direkte ved havet på øens østkyst. Her får du en rigtigt afslappende ferie helt uden stress og jag, men med alskens komfort og omsorgsfuld service. Skal det være ekstra luksus, kan du bo i villa med egen pool! Og hvis du gerne vil krydre ferien med lidt mere fart over feltet, kan du kombinere Koh Yao Noi med Phuket.
Tips og nyttig info
  • Fred og ro
  • Fine sandstrande
  • Boutiquehotel
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Koh Yao Noi

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Koh Yao Noi