Se hoteller (3)

Rejser til Cape Panwa

En rejse til Panwa-halvøen byder på ren afslapning i fredelige omgivelser. Det er bare at vælge det hotel, som passer dig.
Cape Panwa ligger på Phukets sydøstlige kyst og er et perfekt rejsemål til dig, der søger en fredelig ferie med masser af afslapning i bekvem afstand fra de store turistbyer. Halvøen er domineret af skov og enkelte små landsbyer, og området omkring hotellet er derfor meget roligt. Dog er du ikke længere væk fra alfarvej, end at du inden for et kvarter kan sidde på en bar i Phuket by og nyde en Singha eller Piña Colada. Og får du lyst til at shoppe eller snuse til forlystelses- og nattelivet, kommer du nemt til Patong og andre rejsemål på Phukets vestkyst.

Aktiv afslapning

Vil du slappe af i en liggestol og lade tidevandets langsomme rytme bestemme dagens tempo? Eller vil du bare lade tiden gå i selskab med en god bog og en eksotisk drink? Eller du kunne måske tænke dig at kombinere dasedage på stranden med spændende udflugter og nye oplevelser? Uanset hvilken slags ferie du søger, er Cape Panwa et godt valg. Havet byder på diverse mere eller mindre fartfyldte aktiviteter, og der arrangeres også forskellige dykker- og snorkelture.

Spies' hoteller

Glæd dig til en afslappende ferie i fredelige omgivelser, men dog i bekvem afstand fra forlystelseslivet og shoppingmulighederne i Phukets mere velbesøgte feriebyer. Vi tilbyder en række hoteller i forskellige prisklasser.

Rejser med rutefly med Spies

Til Cape Panwa tilbyder vi pakkerejser med rutefly, så du selv kan skræddersy ferien efter dit eget hoved.

Spies' gæster om Cape Panwa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Cape Panwa

Inspiration og rejsetips

Kamala Beach

Idyl på Kamala Beach

Vores rejseekspert Ann-Renée har besøgt Thailand flere gange, og bor altid på Kamala Beach. Her får du hendes personlige anbefalinger til oplevelser, shopping og de bedste restauranter.

Direkte fly til Phuket

Med Spies kan du flyve direkte til Phuket i højsæsonen (december-marts). Her tilbyder Spies charterrejser til Phuket med direkte fly. Flyvetiden til Phuket er 12-13 timer. Resten af året kan du flyve til Phuket med rutefly (her er der dog ofte mellemlanding undervejs).

Hvornår er det billigt at rejse til Phuket?

Det er billigst at rejse til Phuket udenfor højsæsonen, som er december-marts. Du finder de billigste rejser til Phuket fra april-november. Du kan rejse til Phuket med Spies på charterrejse fra december-marts. Resten af året kan du bestille din rejse med rutefly og hotel gennem Spies og få fordelene af en pakkerejse.

Hvor er det godt at bo på Phuket?

Vil du have paradisstrand, bør du se nærmere på Bangtao Beach, der anses for at være den smukkeste strand på Phuket. Bangtao Beach er et roligt område, og her finder du et af vores populære familiehoteller Sunwing Bangtao Beach. Er du til fest, (neon)farver og natteliv er Patong Beach stedet for dig. Her er også gode shoppingmuligheder med shoppingcnetre og markeder. Skal du på voksenferie, anbefaler vi, at du bor på Sunprime Kamala Beach ikke langt fra Kamala by. Her er dejlige restauranter og gode muligheder for at besøge andre områder på Phuket eller de omkringliggende øer med båd.

Er det dyrt på Phuket?

Generelt vil en dansker finde det billigt at leve på Phuket. Spiser du lokal mad på et gadekøkken, kan du få et måltid mad for 10-15 kr. Selv på restauranterne vil en dansker finde priserne yderst rimlige. Det er også billigt at få massage, og her slipper man omkring 100 kr. for en times massage.
Det er væsenligt at nævne, at Phuket er en populær ferieø, og det betyder, at priserne her kan være en smule højere, end de er på de mindre turistede øer.

Hvornår er det regnsæson på Phuket?

Regntiden starter i april/maj og slutter i oktober. Regnsæson betyder typisk korte, kraftige byger efterfulgt af solperioder.