Se hoteller (3)

Rejser til Nai Yang Beach

Nai Yang er Patongs absolutte modpol med en bred og vidunderlig sandstrand, nogle restauranter og enkelte hoteller.
Den brede og meget smukke Nai Yang Beach ligger længst oppe af Phukets nordvestlige kyst, blot få km fra lufthavnen. Lige ud for kysten ligger øens største koralrev. Phukets popularitet er stigende, og mange rejsemål har i de senere år gjort deres bedste, for at kunne tage imod flere gæster. Dog ikke Nai Yang Beach. Da området ligger i en marin nationalpark, er det stadig uudforsket og fredeligt - et ideelt sted for dig, der rejser på ferie for at slappe af og nyde solen og stranden.

Forlystelsesliv og shows

Men din rolige og fredelige rejse kan hurtigt og nemt forvandles til en mere actionfyldt ferie. Tager du til Patong, får du et enormt udvalg af underholdnings- og shoppingmuligheder at vælge mellem, hvilket kan være en skøn kontrast oven på et par dage med ren afslapning. På vej derhen eller tilbage, kan du slå et smut forbi flere skønne rejsemål, herunder Bangtao, Kamala og Surin Beach.

Ren afslapning på Spies' hoteller

Rejser du til Nai Yang med Spies, bor du altid tæt på stranden. På vores Nai Yang Beach Resort, som ligger i en nationalpark ikke langt fra stranden, er der garanti for afslapning. Du kan også kombinere din rejse til Nai Yang med et af vores mere livlige rejsemål længere mod syd. Uanset hvad du vælger, har Spies hotellet til dig.

Valgfri rejselængde

Bestil en rejse med hotel og rutefly på de datoer, som passer dig - alt i én pakke. Hvornår du vil rejse, er helt op til dig. Hos Spies kan du bestille rejser året rundt.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Kort transfer
  • Hoteller tæt på stranden
  • Hoteller med spaafdeling
  • Kilometerlang sandstrand
  • Lokale restauranter
  • Fred og ro

Spies' gæster om Nai Yang Beach

Find din rejse til Nai Yang Beach

Inspiration og rejsetips

Kamala Beach

Idyl på Kamala Beach

Vores rejseekspert Ann-Renée har besøgt Thailand flere gange, og bor altid på Kamala Beach. Her får du hendes personlige anbefalinger til oplevelser, shopping og de bedste restauranter.

Direkte fly til Phuket

Med Spies kan du flyve direkte til Phuket i højsæsonen (december-marts). Her tilbyder Spies charterrejser til Phuket med direkte fly. Flyvetiden til Phuket er 12-13 timer. Resten af året kan du flyve til Phuket med rutefly (her er der dog ofte mellemlanding undervejs).

Hvornår er det billigt at rejse til Phuket?

Det er billigst at rejse til Phuket udenfor højsæsonen, som er december-marts. Du finder de billigste rejser til Phuket fra april-november. Du kan rejse til Phuket med Spies på charterrejse fra december-marts. Resten af året kan du bestille din rejse med rutefly og hotel gennem Spies og få fordelene af en pakkerejse.

Hvor er det godt at bo på Phuket?

Vil du have paradisstrand, bør du se nærmere på Bangtao Beach, der anses for at være den smukkeste strand på Phuket. Bangtao Beach er et roligt område, og her finder du et af vores populære familiehoteller Sunwing Bangtao Beach. Er du til fest, (neon)farver og natteliv er Patong Beach stedet for dig. Her er også gode shoppingmuligheder med shoppingcnetre og markeder. Skal du på voksenferie, anbefaler vi, at du bor på Sunprime Kamala Beach ikke langt fra Kamala by. Her er dejlige restauranter og gode muligheder for at besøge andre områder på Phuket eller de omkringliggende øer med båd.

Er det dyrt på Phuket?

Generelt vil en dansker finde det billigt at leve på Phuket. Spiser du lokal mad på et gadekøkken, kan du få et måltid mad for 10-15 kr. Selv på restauranterne vil en dansker finde priserne yderst rimlige. Det er også billigt at få massage, og her slipper man omkring 100 kr. for en times massage.
Det er væsenligt at nævne, at Phuket er en populær ferieø, og det betyder, at priserne her kan være en smule højere, end de er på de mindre turistede øer.

Hvornår er det regnsæson på Phuket?

Regntiden starter i april/maj og slutter i oktober. Regnsæson betyder typisk korte, kraftige byger efterfulgt af solperioder.