Se hoteller (1)

Rejser til Surin Beach

En rejse til Surin Beach er lig med en fredelig og afslappet ferie ved Phukets måske smukkeste strand.
Surin Beach er en fredelig og grøn oase ca. 10 km nord for Patong. Her rejser mange til for at nyde de fine strande, stilheden og de bedste hoteller. Denne del af øen har tiltrukket både kunstnere, sportsstjerner og internationale jetsettere, som kommer hertil for at nyde den barfodede drømmetilværelse i isolerede omgivelser. Og det er ikke så mærkeligt! Surin Beach er nemlig et tropisk paradis langt fra folkevrimlen i de større ferieområder i Thailand.

Luksushoteller i Surin

Se frem til at bo elegant og eksklusivt i Surin. Her er hoteller med både spa og vinkælder bare en kort spadseretur fra stranden. På Twinpalms Phuket får du desuden et gigantisk poolområde omgivet af palmer og liggestole, hvor det er let at finde sin egen lille krog.

30 minutter til forlystelseslivet

De fleste restauranter i Surin findes på hotellerne, og mange af dem byder på mad af virkelig høj klasse. Vil du have afveksling og lidt større udbud, er der bare en halv times rejse med tuk-tuk til Patong. Her er forlystelseslivet betydeligt mere udviklet, og restauranterne varierer fra enkle spisesteder, hvor thailænderne selv spiser, til eksklusive internationale restauranter. I Patong finder du også et væld af barer, natklubber og caféer, ligesom byen rummer et mylder af markeder og butikker, hvor du kan købe tøj, musik, tasker, kunsthåndværk og meget andet. Efter en dag i Patong vil du garanteret sætte pris på de rolige omgivelser, når du vender tilbage til Surin Beach.

Surin året rundt

Med Spies kan du bestille en rejse til Surin Beach året rundt, såvel sommer som vinter. Du bestemmer selv, hvornår du vil afsted, og hvor længe du vil være væk. Du får endda hele rejsen som en samlet pakke. Trygt, sikkert og enkelt.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Luksushoteller
  • Hoteller tæt på stranden
  • Hoteller med spaafdeling
  • Fin sandstrand
  • Gode restauranter
  • Fred og ro

Spies' gæster om Surin Beach

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Surin Beach

Inspiration og rejsetips

Kamala Beach

Idyl på Kamala Beach

Vores rejseekspert Ann-Renée har besøgt Thailand flere gange, og bor altid på Kamala Beach. Her får du hendes personlige anbefalinger til oplevelser, shopping og de bedste restauranter.

Direkte fly til Phuket

Med Spies kan du flyve direkte til Phuket i højsæsonen (december-marts). Her tilbyder Spies charterrejser til Phuket med direkte fly. Flyvetiden til Phuket er 12-13 timer. Resten af året kan du flyve til Phuket med rutefly (her er der dog ofte mellemlanding undervejs).

Hvornår er det billigt at rejse til Phuket?

Det er billigst at rejse til Phuket udenfor højsæsonen, som er december-marts. Du finder de billigste rejser til Phuket fra april-november. Du kan rejse til Phuket med Spies på charterrejse fra december-marts. Resten af året kan du bestille din rejse med rutefly og hotel gennem Spies og få fordelene af en pakkerejse.

Hvor er det godt at bo på Phuket?

Vil du have paradisstrand, bør du se nærmere på Bangtao Beach, der anses for at være den smukkeste strand på Phuket. Bangtao Beach er et roligt område, og her finder du et af vores populære familiehoteller Sunwing Bangtao Beach. Er du til fest, (neon)farver og natteliv er Patong Beach stedet for dig. Her er også gode shoppingmuligheder med shoppingcnetre og markeder. Skal du på voksenferie, anbefaler vi, at du bor på Sunprime Kamala Beach ikke langt fra Kamala by. Her er dejlige restauranter og gode muligheder for at besøge andre områder på Phuket eller de omkringliggende øer med båd.

Er det dyrt på Phuket?

Generelt vil en dansker finde det billigt at leve på Phuket. Spiser du lokal mad på et gadekøkken, kan du få et måltid mad for 10-15 kr. Selv på restauranterne vil en dansker finde priserne yderst rimlige. Det er også billigt at få massage, og her slipper man omkring 100 kr. for en times massage.
Det er væsenligt at nævne, at Phuket er en populær ferieø, og det betyder, at priserne her kan være en smule højere, end de er på de mindre turistede øer.

Hvornår er det regnsæson på Phuket?

Regntiden starter i april/maj og slutter i oktober. Regnsæson betyder typisk korte, kraftige byger efterfulgt af solperioder.