Familieferie i Thailand

Familieferie i Thailand med børn

Børnevenlige rejsemål i Thailand

Thailand er perfekt til familieferie: her er gode hoteller, smukke sandstrande og masser af muligheder for spændende oplevelser med børnene. Den thailandske mad er verdenskendt, og der er altid noget for børn. Her kan du læse mere om de mest børnevenlige rejsemål i Thailand.

Phuket med børn

Phuket med børn

På Phuket kan du se frem til spændende udflugter og børnevenlige hoteller direkte ved stranden. De mest børnevenlige strande er Kata Beach, Kamala Beach og Bangtao Bay. På de to sidstnævnte ligger vores bedste familiehoteller - Sunwing Kamala Beach og Sunwing Bangtao Beach.

Krabiprovinsen

Børnevenlige Krabi

Krabi er kendt for sine smukke klippeformationer, og provinsen huser flere af landets mest børnevenlige øer. Ao Nang er et perfekt udgangspunkt for udflugter med båd i den thailandske skærgård.

Hua Hin

Hua Hin

Klassisk ferieby med en kilometerlang sandstrand. Længere nordpå ligger Cha-Am, der er en mindre og roligere badeby.

Koh Lanta

Koh Lanta

Øen tiltrækker mange skandinaviske børnefamilier, der gerne vil holde en lang ferie eller barselsorlov i lækre omgivelser. Stranden Klong Dao Beach er den mest børnevenlige.

Khao Lak

Khao Lak

De gyldne sandstrande strækker sig i det uendelige. På børnevenlige Emerald Beach Resort & Spa bor du i grønne, tropiske omgivelser lige ved havet.

Find din rejse med børn til Thailand

Du kan sortere efter eksempelvis familiehotel, børnepool, afstand til strand og faciliteter på værelset.

København, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 af 0 hoteller