Se hoteller (9)

Rejser til Koh Lanta

På Koh Lanta venter der ren afslapning på kilometerlange strande. Her kan du bo direkte på stranden.
Koh Lanta, som ligger syd for Phi Phi Island, er en sand perle for dem, der søger rolige og smukke omgivelser. Øen har over ti fine sandstrande ud til Andamanhavet, så du kan glæde dig til skønne dyp og storslåede solnedgange til at runde de fredfyldte feriedage af med. Har du lyst, kan du besøge Koh Lantas hovedby Ban Sala Can, som er bygget på pæle på øens nordlige del. Her kan du udforske de lokale restauranter eller besøge byens marked. På Koh Lanta findes der alt fra store, luksuriøse resorts til små, familieejede bungalowguesthouses, og man bor som regel få skridt fra stranden. En anden forskel fra mere etablerede rejsemål er, at Koh Lanta stadig er domineret af thailændere, og hverdagslivet foregår overalt - et kærkomment indslag for dig, der er træt af neon og højlydt popmusik. Derfor er øen blevet lige populær blandt garvede thailandsrejsende som blandt førstegangsbesøgende. Man tager hertil, slapper af, foretager endagsudflugter og ser solen gå ned over Det Indiske Ocean fra en strandbar med en iskold Singha i hånden og cikadernes sang i ørerne.

Bo lige ved stranden

Flere af Spies' hoteller ligger lige ned til stranden. Så hvis du skulle blive træt af at ligge ved poolen, skal du blot gå et par få skridt, inden du står med fødderne i Andamanhavets varme vand. Langs Koh Lantas vestkyst, hvor Spies har sine hoteller, er strandene både lavvandede og børnevenlige, har fint hvidt sand og masser af plads.

Skræddersy din rejse til Koh Lanta

Med Spies kan du bestille en rejse til Koh Lanta med hotel og rutefly. På den måde kan du skræddersy ferien efter dine personlige ønsker og behov, og du kan rejse hertil, når du vil - både sommer og vinter. Og vil du opleve mere end lige Koh Lanta, har du mulighed for at kombinere din rejse med et andet rejsemål. Så får du endnu flere oplevelser med hjem. Og du får selvfølgelig trygheden ved at rejse med Spies med i prisen.
Tips og nyttig info
  • Hoteller tæt på stranden
  • Prisvenlige hoteller
  • Kombinér flere rejsemål
  • Kilometerlange strande
  • Børnevenlige strande
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Koh Lanta

Find din rejse til Koh Lanta