Se hoteller (3)

Rejser til Phi Phi Island

Tre gode grunde til at rejse til Phi Phi Island: Kridhvide strande, skønt badevand og fantastisk dykning.
Phi Phi-øerne er nogle af Thailands smukkeste øer. Her kan du lade skoene stå på værelset og leve livet med bare tæer, sarong og shorts, slå dig ned i en bekvem stol under en palme ved poolen eller gå en tur i det bløde, solvarme sand. Nattelivet er stille, men hvis du ønsker mere liv og trængsel, er der blot en halv times rejse med longtail-båd ind til øens centrum, Ton Sai, hvor der findes masser af restauranter og forlystelsesliv.

Bo lige ved stranden på Phi Phi

Spies har flere skønne hoteller på øen, f.eks. SAii Phi Phi Island Village. Her har man skabt en lille, bungalowligende by på udkanten af øen, og der er rig mulighed for en fredelig og afslappende ferie, hvor du bor i en bungalow. Vil du hellere være tæt på Ton Sai, kan du vælge et hotel lige ved stranden i Ton Sai-bugten.

Skræddersy din rejse til Phi Phi Islands

Med Spies kan du vælge at skræddersy din ferie til Phi Phi Islands helt efter dine ønsker. Vi tilbyder både kombinationer med andre rejsemål samt rejser med rutefly. Når du rejser med rutefly, vælger du helt selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være af sted. Og du kan selvfølgelig rejse med rutefly hele året rundt.

Fantastisk dykning i Hat Thara

Du kan også vælge at leje en båd og selv bestemme kursen, eller tage med på en af de mange snorkel- og dykkerudflugter. Når du dykker i Hat Thara nationalpark, kan du støde på leopardhajer, skildpadder, drage- og skorpionfisk og uendelig meget mere - foruden op til 40 meters sigtbarhed.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Kombinér rejsemål
  • Valgfri rejselængde
  • Rejser året rundt

Spies' gæster om Phi Phi Island

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Phi Phi Island