Rejser i november
Koh Chang, Thailand

Rejser i november

November kan være en lang og mørk måned herhjemme. Man kan for alvor mærke, at dagene bliver kortere og sommerens varme føles langt væk. Længes du sydpå, hvor dagene lyse og soltimerne mange? Heldigvis finder du masser af rejser i november lige her hos Spies.

Der er mange valgmuligheder, når november skal byde på sol og varme. På på Gran Canaria og Tenerife er klimaet som en dejlig dansk sommer. Hvis du vil rigtig langt væk fra de kuldslåede novemberdage, kan du vælge eksotiske rejsemål som Thailand] og Den Dominikanske Republik.

Sig farvel til kulde og blæst - pak kufferten og sig goddag til sol og varme med en rejse i november.

Favoritterne i november

Billige rejser i november

pige på strand i mexico

Afbudsrejser

Har du en fleksibel kalender og kan du rejse med kort varsel, er der gode chancer for at finde en billig afbudsrejse i november. Vi har afbudsrejser til hele verden og vores mest populære rejsemål.

Par ligger på klippe i Kroatien

Tilbud og rabatter

Vi opdaterer vores bedste tilbud og rabatter hver uge. Er du på udkig efter et godt tilbud, kan det være, at du finder præcis den rejse, du drømmer om i vores store udvalg.

Lækker salat

All Inclusive

Man skulle næsten tro, at det er for godt til at være sandt, men der er faktisk penge at spare, når du køber en rejse med All Inclusive. Så kan du nemlig spise og drikke næsten så meget, du vil uden at skulle have penge op af lommen.

Flere novemberrejser

Par på vandretur på gran canaria

Aktiv ferie i november

Kombiner en afslappende ferie med nye oplevelser. Vi arrangerer aktive ferier hele november, hvor du f.eks. kan vandre på Gran Canaria eller dyrke yoga på Kap Verde.

Krydstogt ved Hawaii

Krydstogt

Stik af fra november og tag på krydstogt. Oplev de smukke øer på Hawaii eller vågn op til en ny paradisstrand hver dag i Caribien.

Varmeguiden i november

Hvor er det varmt i november?

Vil du se, hvor der er varmt i november? Tjek vores varmeguide!

Vil du se, hvor der er varmt i november? Tjek vores varmeguide!

Find din ferie i november

København, Aalborg, Billund, Odense, Bornholm, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller