Forårsferie ved poolen

Tag forskud på sommeren

Rejs til foråret

Forårsferie i varmen

Und dig selv en dejlig forårsrejse! Tyvstart sommeren på stranden eller i en spændende storby sydpå.

At rejse om foråret giver både overskud og fornyet energi, så hvorfor ikke udnytte de ekstra fridage omkring påske eller i maj til at opleve noget nyt?

Forårsrejse til en storby

Om foråret ligger helligdagene som perler på en snor, og hvorfor ikke bruge dem på en storbyferie? Besøg f.eks. Barcelona, Rom eller Paris hvis du længes efter lunere temperaturer end herhjemme. Vi kan dog også anbefale Prag eller Budapest, hvis budgettet er sparsomt, men du stadig gerne vil have store oplevelser.

Nyd de lune vinde ved Middelhavet

Rundt omkring i Middelhavet begynder temperaturen at blive rigtig lun og behagelig i forårsmånederne. En forårsrejse kan f.eks. gå til klassiske Mallorca, prisvenlige Tyrkiet eller hvorfor ikke nyde livet på en piazza i Venedig?

Hvor er der varmt om foråret?

Efter en lang og kold vinter, trænger kroppen til varme og sol. På De Kanariske Øer kommer temperaturen let op på 22-23°. Ønsker du endnu mere varme, anbefaler vi en forårsferie til Kap Verde, Thailand eller Maldiverne.
Se hvor det er varmt om foråret i vores varmeguide.

Forårsrejser til varmen

Her er vores mest populære rejsemål til en forårsferie.

Storbyferie i foråret

Vores egne rejseeksperter anbefaler

Rejs som du vil

Hvilken forårsferie drømmer du om? Sved på panden, gåture i en storby eller øhop i Caribien? Vi har et stort udvalg af rejser til foråret.

Påskeferie

Udnyt de mange helligdage til påske og tag på en dejlig påskeferie med dem, du holder af.

Afrejsemåned

Flere rejsemål