Helligdagsferier

Foråret byder på mange muligheder for at rejse, uden at du skal bruge en masse feriedage. De danske helligdagsferier ligger som perler på snor fra april til juni.
Læs mere  
Udnyt de danske helligdagsferier og smut sydpå og få sol og varme uden for sæsonen. Der er masser af muligheder for at rejse på ferie uden for de almindelige skoleferier. I forbindelse med nogle af de danske helligdage er det f.eks. kun nødvendigt at tage 3 fridage for at få en hel uges ferie. Eller du kan tage en forlænget weekend og helt slippe for at skulle tage fridage.
Skjul

Rejser i påsken

Aktuelle tilbud på rejser i påsken.

Rejser i påskeferien

Påskeferien 2021

Påskeugen i 2021 falder fra lørdag den 27. marts til 2. påskedag mandag den 5. april.
På mange af vores rejsemål er der rift om de eftertragtede værelser og populære hoteller. Så hvis du vil være sikker på din favorit, er det nu, du skal slå til.

Glæd dig til påskeferien allerede nu!

Store bededagsferien

Aktuelle tilbud på rejser i store bededagsferien.

Store bededagsferien

Store bededagsferien 2020

Store bededagsferien strækker sig fra 8/5 til 10/5 2020.
Grib chancen for en miniferie med familien og tag af sted på en forlænget weekend til en af Europas dejlige storbyer på store bededag. Brug eksempelvis store bededagsferien til at gå på opdagelse i Berlin eller til en varm miniferie på Costa del Sol.

Vil du have en solrig rejse i store bededagsferien?

Kristi himmelfartsferien

Aktuelle tilbud på rejser i Kristi himmelfartsferien.

Rejser i Kristi himmelfartsferien

Kristi himmelfartsferien 2020

Kristi himmelfartsferien strækker sig fra 21/5 til 24/5 2020.
Kristi himmelfartsdag er den perfekte anledning til en forlænget weekend i en af Europas skønne storbyer. Ved rejsemålene omkring Middelhavet er der masser af varme, og i storbyer som Paris, Rom og Budapest kan du nyde udelivsstemningen på en fortovsrestaurant.

Vil du have nye oplevelser i Kristi himmelfartsferien?

Rejser i pinsen

Aktuelle tilbud på rejser i pinsen.

Rejser i pinseferien

Pinseferien 2020

Pinseferien strækker sig fra 30/5 til 1/6 2020.
Det danske vejr er desværre ikke altid så godt i pinsen, at man kan sidde udendørs med et glas kølig hvidvin og se pinsesolen danse. Med et par ekstra fridage kan du let stikke sydpå og få sol og varme - uanset om du er til storbyferie eller sol- og badeferie. Snup en miniferie i pinsen og rejs uden for højsæsonen - det er der mange fordele ved.

Vil du på en dejlig varm ferie i pinsen?