Rejs i forårets helligdage

Helligdagsferier

Foråret byder på mange muligheder for at rejse, uden at du skal bruge en masse feriedage. De danske helligdagsferier ligger som perler på snor fra april til juni.

Udnyt de danske helligdagsferier og smut sydpå og få sol og varme uden for sæsonen. Der er masser af muligheder for at rejse på ferie uden for de almindelige skoleferier. I forbindelse med nogle af de danske helligdage er det f.eks. kun nødvendigt at tage 3 fridage for at få en hel uges ferie. Eller du kan tage en forlænget weekend og helt slippe for at skulle tage fridage.

Rejser i påsken

Aktuelle tilbud på rejser i påsken.

Rejser i påskeferien

Påskeferien 2025

Påskeugen i 2024 falder fra lørdag den 12. april til 2. påskedag mandag den 21. april 2025.
På mange af vores rejsemål er der rift om de eftertragtede værelser og populære hoteller. Så hvis du vil være sikker på din favorit, er det nu, du skal slå til.

Glæd dig til påskeferien allerede nu!
Læs også om påskeferie med børn

Kristi himmelfartsferien

Aktuelle tilbud på rejser i Kristi himmelfartsferien.

Rejser i Kristi himmelfartsferien

Kristi himmelfartsferien 2024

Kristi himmelfartsferien strækker sig fra torsdag den 9. maj til søndag den 12. maj 2024.
Kristi himmelfartsdag er den perfekte anledning til en forlænget weekend i en af Europas skønne storbyer. Ved rejsemålene omkring Middelhavet er der masser af varme, og i storbyer som Paris, Rom og Budapest kan du nyde udelivsstemningen på en fortovsrestaurant.

Vil du have nye oplevelser i Kristi himmelfartsferien?

Rejser i pinsen

Aktuelle tilbud på rejser i pinsen.

Rejser i pinseferien

Pinseferien 2024

Pinseferien strækker sig fra fredag den 17. maj til mandag den 20. maj 2024.
Det danske vejr er desværre ikke altid så godt i pinsen, at man kan sidde udendørs med et glas kølig hvidvin og se pinsesolen danse. Med et par ekstra fridage kan du let stikke sydpå og få sol og varme - uanset om du er til storbyferie eller sol- og badeferie. Snup en miniferie i pinsen og rejs uden for højsæsonen - det er der mange fordele ved.

Se vores bedste tips til rejser i pinsen