Pige bader på stranden på påskeferie med børn

Påskeferie med børn

Påske med hele familien

Påskeferie med børn

Påsken er oplagt en rejse sydpå med familien. De mange helligdage betyder, at du ikke skal bruge særlig mange af dine optjente feriedage, før du har en god, lang ferie. Samtidig er de sommerlige temperaturer allerede dukket frem på flere af vores mest børnevenlige rejsemål. Her guider vi dig til en familievenlig påskeferie med børn.

All Inclusive til påskeferien med børn

Med All Inclusive på rejsen kan mor og far også få mulighed for at slappe lidt af på påskeferien med børn. Når mad og drikke er inkluderet hjemmefra, slipper I for at lede efter gode og børnevenlige restauranter, der ender med en lang restaurantregning. Lad bare de små få en ekstra is, og mor og far en kold øl - det hele er inkluderet i jeres ophold.

Prøv også vores nye koncept All Inclusive Premium, der kan tilkøbes, når I bor på udvalgte Sunwing hoteller. Med All Inclusive Premium kan I også spise i hotellets a la carte-restaurant og der indgår et opgraderet vinkort til frokost og aften.

Familievenlige hoteller til påske

Vores mest familievenlige hoteller er åbne til påske og her venter mange hyggelige ferietimer. Vores populære Sunwing og Ocean Beach Club hoteller byder på værelser, der er indrettet til små og store familier, opvarmede pools og børnevenlige aktiviteter. De søde og sjove maskotter, Lollo & Bernie, har glædet sig hele vinteren til at lege, danse og ikke mindst dele kram ud til massevis af børn.

Børnevenlige rejsemål til påske

Inspiration inden du rejser på påskeferie med børn