Derfor er Sunwing familiens favorit

Her kan du se 9 grunde til, hvorfor vi selv synes, at Sunwing Family Resorts hører til i kategorien 'verdens bedste familiehoteller':

Baby ved poolen på Sunwing

1. Lejligheder til alle behov

Skal du rejse med børn under tre år? Så kan du vælge en Happy Baby-lejlighed, som næsten altid ligger i stueplan, har en indhegnet terrasse og rummer børnevenlige detaljer samt barneseng, barnestol og paraplyklapvogn.

Skal ferien være ekstra luksuriøs? Så tag et kig på vores 1- til 3-værelses Royal Family Suiter, der byder på gode madrasser, badekåber til hele familien, solstole eller liggestole på terrassen/balkonen og en velkomstpakke med blomster, frugt, snacks, sodavand, øl og vin. På udvalgte hoteller tilbyder vi også Royal Rooftop Suiter med egen tagterrasse, Royal Pool Suiter med direkte pooladgang og Royal Lounge Suiter med en ekstra stor balkon eller terrasse.

Er I en stor familie? Vores 3-værelses Big Family-lejligheder rummer op til 8 personer.

Lollo & Bernie-fans i familien? Så bestil en 2-værelses Lollo & Bernie Suite med munter indretning, spil og legetøj. Naturligvis kommer Lollo eller Bernie også på besøg i løbet af ferien. Suiterne rummer op til 6 personer.

Lille familie? Hvis du er én voksen og ét barn, der skal rejse, tilbyder vi Spies Solo/Lille familie i udvalgte perioder.

Læs mere om lejlighederne på Sunwing

Udbuddet af lejlighedstyper varierer mellem de forskellige Sunwing.

2. Godt udbud af rejsemål

Sunwing Family Resorts findes på Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Rhodos, Kreta og Cypern samt i Tyrkiet og Thailand.

Se alle Sunwing Family Resorts

3. Børn spiser gratis - og har egen buffet

På Sunwing spiser børn under 12 år gratis i selskab med en betalende voksen fra voksenbuffeten samt fra Lollo & Bernies buffet, der serverer børnevenlige retter som burgere, pomfritter og pasta. Man kan desuden tilkøbe et iskort til børn under 12 år. Kortet gælder til 10 is og stemples, når isen udleveres.

4. Spa-forkælelse for hele familien

Spabehandlinger er ikke kun for voksne! På udvalgte Sunwing tilbyder vi blandt andet Lollos økologiske oliemassage og Bernies chokolademassage til børn fra 5 år under ledsagelse af en forælder.

Rejser du med et barn over 11 år, kan I nyde en spabehandling sammen.

Træning på Kreta

5. Mange aktiviteter for børn og unge

Kids parkour, minigolf, Creative Time, tennis, Teen Idol, Lollo & Bernie-klubben, børneshows, Mini Stars ... På Sunwing er der altid masser at give sig til.

Børneaktiviteter på Sunwing
Ungdomsaktiviteter på Sunwing

 

6. Gratis træning

På Sunwing tilbyder vi i samarbejde med SATS gratis træningshold som f.eks. crosstræning, core og yoga. Alle hoteller har desuden motionsrum, hvor du kan træne gratis. Aldersgrænsen er 15 år, men vi tilbyder også Fitness Together, hvor forældre og børn i alderen 11-15 år kan træne sammen - både i motionsrummet og på udvalgte træningshold.

7. Gratis wi-fi overalt på hotellerne

De fleste kan nok ikke forestille sig en ferie uden at være opkoblet, og derfor har vi naturligvis sørget for, at der er wi-fi overalt på vores Sunwing-hoteller - og det er ganske gratis.

Til teenagerne i familien tilbyder vi desuden Teen Lounge, hvor de kan spille PlayStation 4, chatte med venner eller surfe på nettet.

8. Tjek bagagen ind på hotellet

For at gøre hjemrejsen lidt smidigere har vi skabt Easy Travel: Når du bor på Sunwing og flyver med Sunclass Airlines, kan du tjekke din bagage ind allerede på hotellet og få udleveret boardingkort - og dermed gå direkte til sikkerhedskontrollen, når du kommer til lufthavnen. Med Easy Travel må du desuden medbringe 10 kilo ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Easy Travel

Barn spiser pizza

9. Familien i centrum

Sunwing er bygget med ét mål for øje: At give børnefamilier verdens bedste ferie.