Bo godt på Sunwing Family Resorts
Inspiration

Sunwing Family Resorts

Værelser for alle

Værelser for enhver på Sunwing

Når du rejser med børn, er hotellet vigtigt. Meget vigtigt. På vores Sunwing Family Resorts kan du vælge imellem en række forskellige værelser og lejligheder, der er skræddersyet til børnefamilier. Her får du et overblik over de forskellige typer. Tekst: Lén-Veronica Kongerud

Siden det allerførste Sunwing-hotel slog dørene op for første gang for mere end 50 år siden, har målet været at give dig den bedste familieferie. Derfor er alle de små detaljer blevet finpudset, og der er blevet foretaget mange forbedringer på baggrund af gæsternes tilbagemeldinger. Resultatet er, at du kan vælge imellem alt fra baby-optimerede lejligheder til rummelige lejligheder til store familier.

Happy Baby-lejlighed

Skal du rejse med et barn under tre år? Så er en af vores Happy Baby-lejligheder det bedste valg. Her er der barneseng, højstol, babybadeslag og paraplyklapvogn med solskærm.

Lejlighederne har et eller to værelser og plads til op til fire personer. De er desuden udstyret med både køleskab, kogeplader, mikroovn og elkoger, så det er nemt at tilberede mad og varme sutteflasker. Du behøver heller ikke fylde kufferten til bristepunktet med bleer, grød og andet babymad. Dette og meget andet kan du nemt finde i hotellets eget Mini Market.

Næsten alle Happy Baby-lejligheder ligger på stueplan og har indhegnet have/terrasse med svalende skyggeområde. Alle Happy Baby-lejlighederne ligger desuden ved siden af hinanden, så I har andre småbørnsfamilier som naboer. Der er heller ikke langt til babypoolen, som aldrig er dybere end 40 cm. Over poolen er der et solsejl, som beskytter de små kroppe mod solens stråler.

Sunwing med Ving

Happy Baby-lejlighed på Sunwing Makrigialos Beach

Lollo & Bernie Suite

Er der Lollo & Bernie-fans i familien? Den danseglade giraf og den joviale bjørn på Sunwing er mange børns favoritmaskotter, og det er et af feriens højdepunkter at møde dem. Det bliver garanteret ekstra godt, hvis I bor i en Lollo & Bernie Suite.

Suiterne har en munter indretning med Lollo & Bernie-motiver på væggen, farveglade detaljer og en masse spil og legetøj. Lollo & Bernies velkomstpakke indgår, så ved ankomst venter juice, kiks, snacks og en gave fra Lollo & Bernie. Der er badekåber til hele familien og babybadeslag til børn under 2 år.

Suiterne har et eller to værelser med plads til op til seks personer. Og ja – naturligvis kommer selveste Lollo eller Bernie på besøg og leger med børnene!

Sunwing med Ving

Lollo&Bernie Suite på Sunwing Sandy Bay Beach

Royal Family Suite

Skal rammerne være ekstra gode? Så se nærmere på Royal Family, der har et, to eller tre værelser og plads til op til seks personer.

Noget af det, der venter i Royal Family-lejlighederne er senge/topmadrasser fra Dux samt pudemenu, hvor du vælger den pudetype, der passer dig bedst. Glæd dig også til badekåber, solsenge på terrassen eller balkonen samt en velkomstpakke med blomster, frugt, snacks, øl, vand og vin.

Her får du hotellets bedste beliggenhed. Hvis ferien skal have et ekstra pift, er det måske værd at overveje en Royal Rooftop Suite med egen tagterrasse eller en Royal Pool Suite med direkte pooladgang uden for terrassedøren.

Sunwing med Ving

Royal Family Suite på Sunwing Bangtao Beach

Family, Big Family og Small Family

Family er vores mest populære lejligheder. De er rummelige og praktisk indrettede med et eller to værelser og plads til op til seks personer.

Er I en stor familie? Big Family-lejlighederne har plads til op til otte personer fordelt på tre værelser. Hvis I til gengæld er en lille familie med f.eks. en voksen og et barn, er Small Family med et værelse og plads til tre personer perfekt.

De fleste Sunwing-hoteller har det samme udvalg af værelser og lejligheder, men udbuddet kan variere. Læs mere om dine valgmuligheder her.

Sunwing med Ving

Small Family-værelse på Sunwing Alcudia Beach

Altid på Sunwing Family Resorts

• Børn under 12 år spiser gratis
• Aktiviteter og underholdning
• Bekvemme tilvalg
• Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
• Børneklub med Lollo & Bernie
• Easy Travel når du flyver med Sunclass Airlines
• Måltidspakker kan tilkøbes