• børnevenligt

Sunwing Fañabé Beach

Rejs trygt og sikkert med Spies - læs mere her.

Nyhed! Forud for vinteren 2021 bliver alle lejligheder totalrenoveret, og der bliver indrettet nye Lollo & Bernie Suiter. Desuden bliver restauranterne og poolbaren frisket op.

Sunwing Fañabé Beach er blevet kåret til bedste familiehotel flere gange - og det er ikke svært at forstå hvorfor. Beliggenheden er en af Tenerifes bedste med kort afstand til det meste, og du bor rummeligt, uanset om du vælger en Small Family-lejlighed eller en lejlighed med plads til op til seks personer. Fælles for alle lejligheder er, at de er lyse, luftige og komfortabelt indrettet med praktiske detaljer.

Alle hotellets faciliteter ligger centralt på hotellet. Familierestauranten Vicente's Kitchen & Grill har en hyggelig terrasse ved poolområdet og byder på både spanske specialiteter og internationale retter. Hotellets pools er opvarmet til cirka 25 grader fra 1/11 til 30/4, og ved poolområdet ligger også Lollo & Bernie-klubben, Mini Market, fitnesslokalet, motionsrummet, spaafdelingen, buffetrestauranten og Teen Lounge, hvor de større børn kan spille PlayStation og surfe på nettet.

Om aftenen kan du nyde en drink i baren, mens vores professionelle showteam sørger for børne-og familieunderholdning.

Sunwing Fañabé Beach ligger i Playa de las Américas, hvor der findes mange restauranter og butikker.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Internetforbindelsen varierer i hastighed.

MySunwing

På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunwing og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.

Vores service

Som gæst på Sunwing har du adgang til Help Desk/Resort Service døgnet rundt. Her kan du bestille udflugter og lejebil samt få tips og gode råd.

Sunwing på de sociale medier

Følg Sunwing Fañabé Beach på Facebook.

Røgfrit på Sunwing

Sunwing Fañabé Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et rygeområde, som findes på hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstypen Small Family. Der er desuden ramper på hotelområdet, og poolen har både trappe og rampe med gelænder (skrånende bund).

Sæson

Hotellet er åbent hele året.

Sommeren 2021 vil dele af hotellet blive renoveret. Restauranterne og poolbaren bliver frisket op, og lejlighederne bliver totalrenoveret (undtagen gulvene) og får bruser i stedet for badekar.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing

Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på et af vores skønne og familievenlige Sunwing Family Resorts er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send hotellet en mail på engelsk, så fortæller de mere: fanabe@sunwing.net

Øvrigt

Resortservice/Help Desk: 24-timers service. Check-in tidligst kl. 12 og senest kl. 15. Check-out senest kl. 11. Hæveautomat findes i nærheden af hotellet.

Bygget: 2003. Delvist renoveret 2021 (lejligheder, restauranter og bar).

241 lejligheder. Etager: 5. Elevator: Ja.

Aircondition: 1/6-30/9 kl. 16-19 og kl. 22-09.

Parkering: I hotellets parkeringshus. Begrænset antal pladser.

Hotelmanager

Gabriel Abad

Hotellets officielle klassificering er 4.
 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Ligger tæt på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
 • Klimakompenseret hotel
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Opvarmet pool
  Ja
 • Opvarmet børnepool
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Wi-fi
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  5
 • Nærmeste centrum
  0 m
 • Hovedcentrum
  2,3 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunwing Fañabé Beach på naturskønne Tenerife har en god beliggenhed tæt på alt og tilbyder rummelige og praktisk indrettede lejligheder.

Nyhed! Sommeren 2021 vil dele af hotellet blive renoveret. Der bliver indrettet nye Lollo & Bernie Suiter, og alle lejligheder bliver totalrenoveret og får bruser i stedet for badekar.

Se lejlighedernes beliggenhed på hotellet her

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Når du bestiller Sunwing Joker, lader du os vælge lejlighedstype på hotellet, alt efter hvad der er ledigt. Du får altid en lejlighed, som findes i vores normale udbud, og du får først oplyst lejlighedstypen ved ankomst til hotellet. I enkelte tilfælde kan du være nødt til at skulle skifte lejlighed i løbet af ferien. Rengøring og poolhåndklæder indgår.

Small Family

Komfortable lejligheder til den lille familie.

Family

Vores mest populære lejlighedstype med praktisk indretning.

Happy Baby

Lejligheder med børnesikre detaljer og udstyr til helt små børn.

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede lejligheder med præg af Lollo & Bernie.

Royal Family Suite

Lejligheder med høj komfort, god beliggenhed og smarte detaljer.

Mad og drikke

Hvem vil ikke gerne slippe for madlavningen i ferien? På Sunwing Family Resorts står vores stab af dygtige kokke klar for at tilberede måltider, som går rent ind hos børn og voksne. Morgen, middag og aften!

Start for eksempel dagen med vores indbydende morgenmadsbuffet og fortsæt gerne med frokost og middag på vores børnevenlige restaurant Vicente's Kitchen & Grill. Vil du hellere handle ind til en hyggelig frokost eller middag hjemme i lejligheden, har Mini Market, som er Sunwings egen butik, et glimrende udvalg – eller du kan bestille takeaway fra Vicente's Kitchen & Grill.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MySunwing.

Vicente's Kitchen & Grill

Vicente's Kitchen & Grill

Vores hyggelige familierestaurant har åbent til frokost og middag og serverer et stort udvalg af mad og drikke for alle aldre: på menukortet findes spanske favoritter, salater, sandwich, pizza, burgere og meget andet. Vil du hellere nyde maden på din egen balkon eller terrasse, fås mange af retterne på Vicente's Kitchen & Grill også som takeaway.

Buffetrestaurant

Her spiser du morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing Inclusive eller Sunwing All Inclusive. Fire aftener om ugen serveres der temabuffet.

Bar

Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, der også serverer børnevenlige drikkevarer. Fra baren har du godt udsyn til scenen, hvor dygtige artister optræder flere aftener om ugen med populære børne- og familieshows.

Mini Market

I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babymad (lokale mærker kan forekomme) og andre babyprodukter til slik, solcreme, brød og drikkevarer.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, frisk brød, yoghurt, forskellig slags drys, juice, pålæg, pølser, æg og bacon... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Sunwing Inclusive

I Sunwing Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokostbuffet
• 5 x middagsbuffet
• Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, italiensk, tex-mex eller barbecue
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag

Det oplyses ved ankomsten til hotellet, hvilke dage der serveres frokost og middag. Du kan også finde informationen på hotellets informationssite MySunwing.

Frokost og middag serveres ikke 24/12 og 31/12, men du kan tilkøbe Sunwings populære festbuffet, når du er på hotellet.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

I Sunwing All Inclusive indgår:
• Morgenmadsbuffet kl. 7.30-10.30, frokostbuffet kl. 12-14 og middagsbuffet kl. 18.30-20.30
• Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, italiensk, tex-mex eller barbecue
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Varme og kolde snacks kl. 10.30-12 og 16-18
• Mineralvand, sodavand samt lokal øl, vin og spiritus og filterkaffe i baren kl. 10.30-24
• Is i vaffel eller bæger med valgfri topping samt kager kl. 10.30-22.30
• Festbuffet 24/12 og 31/12 (prisen er derfor højere i denne periode)

På hjemrejsedagen gælder Sunwing All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser. Læs mere om Sunwing All Inclusive.

Julbuffé

Julebuffet

Juleaften kl. 17-20 dækkes der op til buffet med både traditionelle juleretter og lokale lækkerier. Drikkevarer indgår.

Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen.
Bestilles hjemmefra eller købes på hotellet fra 19/12.
Indgår for gæster med All Inclusive.

Nyårsbuffé

Nytårsbuffet

Nytårsaften kl. 19-22.30 dækkes der op til fest med lokale og internationale retter fra buffet med bl.a. slow cooking. Drikkevarer indgår inkl. en champagnedrink, mousserende vin og avec.

Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen.
Bestilles hjemmefra eller købes på hotellet fra 26/12.
Indgår for gæster med All Inclusive.

Pool og strand

På Sunwing Fañabé Beach ligger poolområdet i centrum, omkranset af lejligheder. Her, i hjertet af hotellet, finder du også Lollo & Bernie-klubben, fitnesscentret, Mini Market og restauranterne. På poolområdet findes både en børnepool og en pool til de lidt ældre gæster - begge er, ligesom babypoolen, opvarmet til cirka 25 grader om vinteren. Babypoolen er desuden overdækket. Hotellet har desuden to skønne tagterrasser med liggestole og brusere.

Da alle pools ligger tæt på hinanden, er det nemt at holde øje med børnene fra din liggestol. Der er aldrig langt at gå, når du trænger til forfriskninger, eller hvis du har glemt solcremen i lejligheden. Du har heller ikke langt til stranden: Bare 200 meter fra hotellet ligger den skønne Fañabé-strand, hvor du kan tage en dukkert i havet. På stranden kan du leje liggestole og parasoller.

Babypool

Babypool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 28 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 9-18

Børnepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 50 m2
Dybde: 55 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 9-18

Familiepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 310 m2
Dybde: 0-180 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 9-18

Strand

Fañabé-stranden ligger ca. 200 meter fra hotellet. Parasoller og liggestole kan lejes.

*Alle pools er opvarmet til ca. 25 grader i perioden 1/11-30/4. Temperaturen i poolen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.

Træning og aktiviteter

Hvis du får lyst til at skifte liggestolen ud med en omgang træning, har du masser af sportsaktiviteter at vælge imellem på Sunwing Fañabé Beach - alt fra udendørsskak til holdtræning ledet af uddannede instruktører. I vores motionsrum kan du dyrke alle former for styrketræning; du kan træne med både håndvægte og i maskiner. Lokalerne er luftige og indbyder til at finpudse ferieformen.

I fitnessafdelingen tilbydes et varieret træningsudbud med noget for alle, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik. Vil du spille golf, ligger der flere gode baner i nærheden af hotellet.

Har du glemt træningstøjet derhjemme? Eller trænger du til at forny træningsgarderoben? På Sunwing Fañabé Beach har du mulighed for at købe den nyeste kollektion fra Craft.

På grund af covid 19-situationen er udbuddet af træningshold i øjeblikket begrænset. Det er obligatorisk at bære mundbind ved træning indendørs. Dette gælder indtil videre.

Fitness

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik eller holdtræning? Al holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år med undtagelse af Fitness Together, hvor forældre og børn i alderen 11-15 år har mulighed for at træne sammen.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre. Hop i poolen og oplev et træningspas ud over det sædvanlige anført af vores dygtige instruktører.

Motionsrum

Styrketræn på egen hånd i fine træningslokaler. Hotellets motionsrum er udstyret med både træningsmaskiner og håndvægte. Aldersgrænsen er 13 år med undtagelse af Fitness Together.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Golf

I nærheden af Sunwing Fañabé Beach finder du flere gode golfbaner. Den mest kendte er Europatourbanen Golf del Sur med 27 huller. Vores personale i Help Desk hjælper gerne med at reservere starttider.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til minidisco og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se mere her. Visse aktiviteter har en aldersgrænse.

Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MySunwing.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.

Aktivitetsprogram

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live, og du kan derfor kun se aktivitetsprogrammet, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Lollo & Bernie-klubben. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Lollo & Bernie-klubben findes en indhegnet legeplads, som er delvist overdækket.

Play & Splash

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i vandtilvænningsøvelser med leg og plask i poolen til glad musik. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. Tanken er at give børnene mulighed for at udvikle deres kreativitet og lære at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Lollo & Bernie-klubben og kan f.eks. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MySunwing, og betaling foregår i Help Desk.

Familiegymnastik

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet, når der er minidisco. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Minidisco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller se deres spændende cirkusshow.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernies webshop

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, tøj, spil og meget andet.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Sunwing Fañabé Beach tilbyder en masse aktiviteter for børn og unge mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og i vandet, og der findes også spillehal, billard, bordtennis, bordfodbold, udendørsskak og andre spil. Indimellem arrangeres der desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I Teen Lounge kan du spille PlayStation. Og har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du stille op i Teen Talent, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på scenen foran publikum.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se mere her.

Teen Lounge

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med til sjove konkurrencer. I Resort Service og Holiday Planner kan du se det aktuelle aktivitetsprogram. Programmet er live, og du kan derfor kun se det, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge

Vores Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og udenfor kan du dyste mod dine nye venner i bordtennis eller billard. Nogle aktiviteter er mod betaling.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen (11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Bestil spapakkerne hjemmefra, og vælg behandling når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spapakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille Playstation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chillout

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores ungdomsledere.

Fodbold, billard...

På Sunwing Fañabé Beach kan du udfordre nye og gamle venner i en fodboldkamp – enten ved vores populære bordfodboldspil eller på stranden med en rigtig fodbold. Det koster selvfølgelig ikke noget. Bordtennis, billard og udendørs skak er mod betaling.

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn i alderen 8-15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Tæt på havet (ca. 200 meter). Shoppingcenter inden for gåafstand. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 30 minutter. Nogle lejligheder kan være generet af hotellets underholdning, børneaktiviteterne i Lollo & Bernie-klubben, trafik og nærliggende hotellers underholdning.

Calle Londres 4
38660 Playa de Fañabé, Adeje, Santa Cruz de Tenerife
Telefon +34 922 76 17 00
fanabe@sunwing.net

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Easy Travel/direkte transfer med Sunclass Airlines

Når du bor på Sunwing Fañabé Beach, har bestilt en pakkerejse og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Flyver du med Sunclass Airlines og vælger egen transport, f.eks. taxi eller lejebil, kan du også tjekke din bagage ind på hotellet, før du begiver dig til lufthavnen. Easy Travel gælder kun i vinterhalvåret og kun på flyafgange efter kl. 11 fra Tenerife.

Indtjekning af bagage på hotellet: Ja
10 kg ekstra bagage: Ja
Direkte bustransfer: Ja
Periode: Oktober-april

Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder stjernerne frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Familieshows

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de herlige shows med Lollo & Bernie, vores krammeglade maskotter. Tag med Lollo & Bernie på ferie, hep på dem til strandkonkurrencen eller følg med dem på spændende eventyr.

Læs mere om showprogrammet.

Lollo & Bernie's Mini Stars

Små gæster med stor charme! Lollo & Bernie's Mini Stars er for børn mellem 3 og 7 år. En aften om ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sangs, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage - og så er det showtime!

Teen Talent

Er du mellem 8 og 15 år, har du mulighed for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster, når der er minidisco. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang og dans for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge imellem forskellig slags massage, helkropspeeling og andre skønne kropsbehandlinger af 25 til 90 minutters varighed.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år undtagen ved vores spabehandlinger for børn. Læs mere på hotellets informationssite MySunwing.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Obs! Efteråret/vinteren 2021/22 tilbydes et begrænset udvalg af behandlinger.

Lille, mellem eller stor spapakke

Lille, mellem eller stor spapakke

Forkæl dig selv med en behandling af 25, 50 eller 75 minutters varighed.
Vælg mellem bl.a. Hot Stone Massage, aromamassage og klassisk massage.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Sådan bestiller du:

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved spabehandlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,4/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 15701 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
94% anbefaler dette hotel
Hotelværelset som helhed
4,5
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,6
Hotellets personale
4,6
Trivsel og stemning
4,5
Poolområdet for børn
4,6
Børnevenlighed
4,7
Wi-fi
4,7
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "skønt sted."

  Et super hotel med super god service bruger dette skøne hotel til at holde ferie og ren afslapning.
 • 5/5

  "Super hotel"

  Fantastisk hotel med fine lejligheder , dejligt poolområde , super morgenbuffet , perfekt beliggenhed ift strand og promenade og rent overalt. Alt ialt et perfekt feriested til både børn og voksne.👍👍
 • 5/5

  "Lækkert børnehotel"

  Lækkert hotel, store lyse lejligheder, børnevenligt, måske lidt kedelig legeplads men dejligt pool område. Kan klart anbefales
 • 4/5

  "Undgå All Inclusive"

  Fint hotel, som dog virker en anelse slidt.Aktiviteterne - både til børn og voksne er super professionelle og fede, men vi syntes All Inclusive skuffede og ville ikke vælge det igen hvis vi kunne gøre det om.Maden var kun middelmådig og udvalget af drinks var alt for reduceret til at vi syntes det gav mening i forhold til prisen. Udelukkende super discount øl og sprut der kunne vælges. Jeg havde på ikke indtryk af at det var en super skrabet all inclusive koncept som vi bestilte (for dem er der jo mange af), men det var det vi fik.Jeg vil klart anbefale at tage ud og spise i stedet. Der findes masser og masser af gode restauranter i nærheden. Også børnevenlige.
 • 5/5

  "Super Spies hotel."

  Rigtig dejligt hotel. Vores 1 værelses var så fint indrettet og renligheden var i top.Der var støj fra børnene ved poolen, men selv om vi er pensionister, nød vi at opleve de glade børn.Hotellet kan klart anbefales.
Søg for at se ledige værelser og priser