Madeira

Perfekt til aktiv ferie

Madeira

Aktiv ferie på Madeira

Et klassisk rejsemål skifter ham. Fredfyldte Madeira er blevet et mekka for rejselystne på jagt efter en aktiv ferie.

Madeira har længe været indbegrebet af fred og ro, storslåede naturoplevelser og levadavandringer. Men i de senere år er der også kommet et udbud af spændende aktiviteter på Atlanterhavets perle - velkommen til det nye, fartfyldte Madeira!

Aktiviteter på Madeira

Canyoning

Canyoning

Hvis du kunne tænke dig en anderledes og mere udfordrende naturoplevelse, end den en levadavandring kan byde på, er canyoning en pulsforhøjende måde at opleve øen på. Hop i våddragten og begiv dig afsted for at klatre, springe, svømme og vandre langs med og gennem øens kløfter.

Surfing

Surfing

Takket være øens subtropiske klima byder Madeira på god surfing året rundt for såvel nybegyndere som professionelle. De lokale surfere har alle deres egne favoritsteder, men de fleste er enige om, at bølgerne på sydkysten ved Jardim do Mar og Paúl do Mar er blandt de allerbedste.

Cykling

Cykling

Madeiras storslåede natur opleves nok allerbedst fra en cykelsadel. Terrænet varierer fra store åbne vidder til små snoede stier, og her findes cykelruter til både nybegyndere og inkarnerede cykelentusiaster. Glem ikke at gøre holdt undervejs og nyde udsigten!