Rejser i maj
Lindos på Rhodos

Rejser i maj

I maj er sommeren allerede så småt begyndt sydpå. Kan du ikke vente på sol og varme herhjemme, er en rejse i maj oplagt.

Sommeren står for døren, og nede sydpå er den allerede trådt indenfor. I maj begynder solen at varme igennem på vores dejlige sommerrejsemål som eksempelvis Mallorca, Rhodos og Tyrkiet. Vil du have ekstra varme, så er Cypern et rigtigt godt bud. Vil du langt, langt væk, er Balis sommervarme og spændende naturoplevelser et oplagt bud. Drømmer du om en forlænget weekend i en storby fyldt med kultur, shopping og restauranter på stribe har vi massevis af spændende storbyrejser at vælge imellem.

Favoritterne i maj

Billige rejser i maj

Drømmer du om at rejse væk i maj, men er feriebudgettet sparsomt? Her er vores bedste tips til at finde billige rejser i maj.

Skopelos i Grækenland

Afbudsrejser

Har du is i maven og tør du vente med at bestille din rejse til sidste øjeblik, er der gode penge at spare på en afbudsrejse. Vi opdaterer listen over afbudsrejser flere gange om dagen, og du kan ofte finde rejser til vores mest populære rejsemål.

Morgenmad ved poolen

Majrejser med All Inclusive

Det behøver ikke gå ud over saldoen på din konto, når børnene spørger efter endnu en is eller du får lyst til en kølende drink ved poolen. På en All Inclusive rejse er mad og drikke betalt hjemmefra, og du kan lade tegnebogen blive i kufferten.

Flere majrejser

Varmeguiden i maj

Hvor er det varmt i maj?

Vil du se, hvor der er varmt i maj? Tjek vores varmeguide!

Vil du se, hvor der er varmt i maj? Tjek vores varmeguide!

Find din ferie i maj

København, Aalborg, Billund, Odense, Bornholm, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller