Hoteller

Rejser til Lissabon

Lissabon-området, Portugal

Rejs med Spies på storbyferie til Lissabon og vælg mellem en lang række af hoteller med en central beliggenhed i byen. Du kan desuden kombinere med Estoril/Cascais.

I Lissabons gamle forretningskvarter handles der stadig, selv om der i dag ligger flere banker og modeforretninger end kniplingsbutikker og hattemagere. Smutter man ned ad en gade kantet med barbersaloner og hyggelige gamle caféer, kan man indsnuse den lidt gammeldags atmosfære. Du kan flyve direkte til Lissabon fra København, og byen egner sig derfor perfekt til en hyggelig weekendtur. Med Spies bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde.

Charmerende by i stærk fremmarch

Lissabon ligger ved havet og er en charmerende blanding af gammelt og nyt - her findes såvel hypermoderne arkitektur som smukke gamle bygninger. Nattelivet er livligt og pågår til ud på de små timer, og det er stadig forholdsvis billigt at gå i byen. Og skulle du trænge til en pause fra bylivet, ligger de kilometerlange sandstrande kun 20 kilometer væk.

Mange seværdigheder

Blandt Lissabons seværdigheder kan nævnes de smalle gader i bydelen Alfama, den maleriske gamle bydel Bairro Alto og den victorianske elevator Elevador de Santa Justa. Lissabon er også rig på museer, her findes bl.a. et vognmuseum og et søfartsmuseum samt kunstmuseet Gulbenkian. Byen har desuden både en zoologisk og en botanisk have, og endelig er fæstningstårnet Belém, byens ikoniske landemærke, samt den gamle borg Castelo de São Jorge et besøg værd. Fra sidstnævnte har man også en fin udsigt over byen.

Estoril og Cascais

Den portugisiske riviera kombinerer på en charmerende måde jetset-atmosfæren ved det store kasino og ferieparadisets sol og hav med århundreders kultur. I Cascais kan du nyde friskfanget sværdfisk, tunfisk, hummer og krabbe, og området er rigt på forlystelsesliv og attraktioner og byder desuden på nogle af Europas bedste golfbaner. Du vælger selv, om du vil bo her og eventuelt kombinere badeferien med et par dage i Lissabon, eller om du vil bo i Lissasbon og tage toget hertil, som tager en halv times tid.

Spies' gæster om Lissabon

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
14°8°
5
Soltimer pr. dag
13°
Temperatur vand
16
Regnfri dage
 • februar
15°8°
6
Soltimer pr. dag
13°
Temperatur vand
14
Regnfri dage
 • marts
17°10°
6
Soltimer pr. dag
14°
Temperatur vand
18
Regnfri dage
 • april
20°12°
8
Soltimer pr. dag
14°
Temperatur vand
18
Regnfri dage
 • maj
21°13°
9
Soltimer pr. dag
15°
Temperatur vand
22
Regnfri dage
 • juni
25°15°
11
Soltimer pr. dag
16°
Temperatur vand
25
Regnfri dage
 • juli
27°17°
12
Soltimer pr. dag
16°
Temperatur vand
29
Regnfri dage
 • august
28°17°
11
Soltimer pr. dag
16°
Temperatur vand
29
Regnfri dage
 • september
26°17°
9
Soltimer pr. dag
17°
Temperatur vand
24
Regnfri dage
 • oktober
22°14°
7
Soltimer pr. dag
17°
Temperatur vand
20
Regnfri dage
 • november
17°11°
5
Soltimer pr. dag
15°
Temperatur vand
17
Regnfri dage
 • december
15°9°
5
Soltimer pr. dag
14°
Temperatur vand
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Lissabon hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen til hotellerne i centrum er ca. 30 minutter (ca. 6 km).
Fakta

Vores service

Opholdet i Lissabon er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Lissabon

Myndighederne i Lissabon opkræver en turistskat på 1 EUR pr. person og nat, uanset hotelkategori. Skatten betales direkte til hotellet. Der betales maks. 7 EUR pr. person, uanset antal hotelovernatninger. Børn under 12 år betaler ikke turistskat.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kontantautomater findes i området.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V.

Sprog

Portugisisk.

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse