I februar kan du f.eks. rejse til denne smukke strand på Krabi i Thailand
Ao Nang, Krabi

Rejser i februar

Trænger du til lidt sol og varme i februar? Nyd en rejse i februar og få overskud på solkontoen til at gå den sidste vintertid i møde.

Synes du også, at den danske vinter er lige lovlig lang? Så læg vinterstøvlerne til side, tag klipklapper på og rejs afsted på en varm vinterferie i februar. Vælg fx mellem Gran Canaria og Tenerife - eller altid solsikre Kap Verde? Hvis du for alvor trænger til sol og varme, kan du vælge rejsemål som Den Dominikanske Republik eller Thailand. Find din vinterferie i februar her!

Favoritterne i februar

Billige rejser i februar

Kvinde på trappe

Tilbud og rabatter

Hold øje med vores tilbudsside, hvor du kan se alle vores bedste kampagner og tilbud på rejser i februar.

Parga i Grækenland

Afbudsrejser

Leder du efter en prisvenlig rejse til februar, er det en god idé at se nærmere på vores afbudsrejser. Her kan du være heldig at gøre en god handel og finde en billig rejse.

To isvafler

Alt inkluderet

Tag bare en ekstra is, drink eller tur i buffeten! Når du bestiller All Inclusive er mad og drikke betalt hjemmefra, og du bliver ikke overrasket over dyre restaurantregninger.

Flere februarrejser

Pige med stribet badering

Skolernes vinterferie

Trænger hele familien til at komme væk fra kulden? Udnyt skolernes vinterferie til at finde den perfekte rejse til varmen.

Yoga på en rejse i februar

Aktiv ferie i februar

Kombiner en afslappende ferie med nye oplevelser. Vi arrangerer aktive ferier i februar, hvor du f.eks. kan vandre på Gran Canaria eller dyrke yoga på Kap Verde.

Tag på krydstogt i februar

Krydstogt

Stik af fra den mørke og kolde februar herhjemme og tag på et spændende krydstogt. Oplev de smukke øer på Hawaii eller vågn op til en ny paradisstrand hver dag i Caribien.

Varmeguiden i februar

Hvor er det varmt i februar?

Vil du se, hvor der er varmt i februar? Tjek vores varmeguide!

Vil du se, hvor der er varmt i februar? Tjek vores varmeguide!

Find din ferie i februar

København, Aalborg, Billund, Odense, Bornholm, 2 voksne, 1 uge
Filtrér
0 hoteller