Vinterrejser med spies

Oplev mere af verden

Rejs til vinter

Vinterferie

Få varmen, når der er mest brug for det – bestil din rejse til vinter 2024/25 nu!
Når Danmark viser sig fra sin mørkeste og koldeste side, er det skønt at kunne stikke fødderne i varmt badevand, nyde en frokost på en fortovsrestaurant, eller slentre omkring på en solvarm havnepromenade.

Med Spies får du et stort udbud af vinterrejser til eksempelvis De Kanariske Øer, Caribien og Thailand, masser af spændende storbyferier samt mere eksotiske rejsemål som Maldiverne og Seychellerne. Gå på opdagelse blandt vores spændende rejsemål og find din rejse til vinter med Spies.

Har du skolebørn, er du måske på udkig efter en vinterferie i uge 7 eller uge 8. Vi har naturligvis også en masse dejlige vinterrejser at vælge imellem, hvis I skal afsted i skolernes ferie.

Hvornår er det vinterferie?

De fleste tager på vinterferie i januar eller februar. Her trænger mange til lidt sol og varme i kroppen efter et langt efterår og kold vinter. Har du børn i skolealderen, vil de have vinterferie i uge 7 eller 8. Hvornår vinterferien ligger afhænger af, hvilken kommune I bor i.

Find varmen, når du har vinterferie

Med vores varmeguide kan du nemt finde et rejsemål med en passende temperatur. Hvis der står eventyr og aktiviteter på ønskelisten, kan vi anbefale at opleve eksempelvis Dubai eller Florida – eller hvorfor ikke en spændende rejse til Den Dominikanske Republik)?

Hvis du rejser uden børn, finder du vores egne voksenhoteller Sunprime både på Kanarieøerne, i Gambia og i Thailand, mens du finder børnefamiliernes favorit Sunwing Family Resorts på Tenerife og Gran Canaria samt i Thailand.

Vinterrejse til dig, der rejser på budget

Et lavt feriebudget behøver ikke at betyde, at du er nødt til at slukke for feriedrømmene. Vi har billige vinterferier, og du kan gøre et særligt prisvenligt fund, hvis du kan rejse udenfor højsæsonen.

Vores bedste tilbud på vinterferier 2024/25 netop nu

Sunprime
 • Velegnet til voksne
 • 1 uge
 • 2-værelses Junior Suite med balkon mod omgivelserne
 • Afrejse 13 dec 2024 fra København
Afrejse 13 dec 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
6.695,-
Pris pr. person
Vælg
Ocean Beach Club
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • 2-værelses Club Suite med balkon med havudsigt
 • Afrejse 5 dec 2024 fra København
Afrejse 5 dec 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
7.195,-
Pris pr. person
Vælg
Sunwing
 • Børnevenligt
 • 1 uge
 • Mindre 1-værelses Small Family-lejlighed med balkon mod omgivelserne
 • Afrejse 5 dec 2024 fra København
Afrejse 5 dec 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
6.545,-
Pris pr. person
Vælg

Inspiration til vinterferien

Har du endnu ikke fundet det perfekte rejsemål til vinterferien? Her har vi samlet inspiration til din vinterrejse, så du kan glæde dig til en vinterferie i varmen.

Las Palmas på Gran Canaria

Alt om De Kanariske Øer

De Kanariske Øer har det hele: Strand, lækre hoteller, god mad, shoppingmuligheder og fantastisk natur. Her har vi samlet alle vores inspirationsartikler om de spanske feriefavoritter.

8 tips inden ferien på Maldiverne

8 tips inden du rejser til Maldiverne

Hvornår er det bedst at rejse til Maldiverne? Hvor skal man bo? Skal man vælge All Inclusive? Her giver vi dig svarene på dine spørgsmål, så du får mest muligt ud af din rejse til Maldiverne.

Hvilken vinterrejse drømmer du om?

Sved på panden, kulturelle oplevelser eller øhop i Caribien? Vi har den vinterferie, du leder efter.

Afbudsrejse i vinterferien på Kap Verde

Afbudsrejser i vinterferien

Var planen at blive hjemme i vinterferien? Men nu er udsigten til en uges blæst, regn og kulde ikke så spændende alligevel. Hvorfor ikke se nærmere på vores afbudsrejser i vinterferien? Med en afbudsrejse i vinterferien er der rig mulighed for at opleve et nyt, solrigt rejsemål - måske familien endda får en ny favorit.

Ung kvinde på balkon

Forlænget weekend

Er det sparsomt med feriedagene, kan en forlænget weekend væk fra kulden herhjmme også gøre underværker. Vælg mellem storbyer i hele verden.

Weekendrejser til over 60 storbyer.

YKvinde med yogamåtte over skulderen

Træningsrejser

Få pulsen op i vinterferien. Vi tilbyder et bredt udbud af træningsrejser fra yoga til cykling. Mange af vores vinterrejsemål passer perfekt til en aktiv ferie.

Træningsrejser for alle.

På krydstogt til vinter

Krydstogter

Er du sulten efter oplevelser i vinterferien? Med et krydstogt besøger du flere rejsemål på samme rejse.

Oplev flere rejsemål på samme rejse!

Hvor skal man tage hen i vinterferien?

Hvornår vil du rejse på vinterferie?

Hvor rejser du fra?

Kuffert

Pak til vinterferie

Har du svært ved at pakke til rejsen? Vi har samlet vores bedste tips til dig, der skal rejse med eller uden indtjekket bagage.