REJSEMÅL FOR DIN VINTERFERIE 2020

Hvornår vil du rejse?

Varme vinterrejser

Få varmen, når der er mest brug for det – bestil din rejse til vinter nu!
 
Læs mere Når Danmark viser sig fra sin mørkeste og koldeste side, er det skønt at kunne stikke fødderne i varmt badevand, nyde en frokost på en fortovsrestaurant, eller slentre omkring på en solvarm havnepromenade. Med Spies får du et stort udbud af vinterrejser til eksempelvis Kanarieøerne, Caribien og Thailand, masser af spændende storbyferier samt mere eksotiske rejsemål som Maldiverne og Seychellerne. Vi har naturligvis også et stort udbud af rejser over jul og nytår samt rejser i skolernes vinterferie.
 
Med vores varmeguide kan du nemt finde et rejsemål med en passende temperatur. Hvis der står eventyr og aktiviteter på ønskelisten, kan vi anbefale at opleve eksempelvis Dubai eller Florida – eller hvorfor ikke en spændende rundrejse i Gambia og Senegal, efterfulgt af en uges badeferie på de gyldne strande?
 
Hvis du rejser uden børn, finder du vores egne voksenhoteller Sunprime både på Kanarieøerne, i Gambia og i Thailand, mens du finder børnefamiliernes favorit Sunwing Family Resorts på Tenerife og Gran Canaria samt i Thailand.
Skjul