Vinterrejser med spies

Oplev mere af verden

Rejs til vinter

Vinterferie 2024/2025

Få varmen, når der er mest brug for det – bestil din rejse til vinter 2024/25 nu!
Når Danmark viser sig fra sin mørkeste og koldeste side, er det skønt at kunne stikke fødderne i varmt badevand, nyde en frokost på en fortovsrestaurant eller slentre omkring på en solvarm havnepromenade.

Tag på vinterferie med Spies og vælg blandt et stort udbud af vinterrejser til eksempelvis De Kanariske Øer eller Thailand. Som Danmarks største rejsebureau tilbyder vi naturligvis også masser af spændende storbyferier samt mere eksotiske rejsemål som Caribien, Maldiverne og Seychellerne. Gå på opdagelse blandt vores mange rejsemål og find din rejse til vinter med Spies.

Har du skolebørn, er du måske på udkig efter en rejse i skolernes vinterferie i uge 7 eller uge 8. Vi har naturligvis også en masse dejlige vinterrejser at vælge imellem, hvis I skal afsted i skolernes ferie.

Hvornår er det vinterferie?

De fleste tager på vinterferie i januar eller februar. Her trænger mange til lidt sol og varme i kroppen efter et langt efterår og en kold vinter. Har du børn i skolealderen, vil de have vinterferie i uge 7 eller 8. Hvornår vinterferien ligger, afhænger af, hvilken kommune I bor i.

Find varmen, når du har vinterferie

Med vores varmeguide kan du nemt finde et rejsemål med en passende temperatur. Hvis der står eventyr og aktiviteter på ønskelisten, kan vi anbefale at opleve eksempelvis Dubai eller Florida – eller hvorfor ikke en spændende rejse til Den Dominikanske Republik?

Hvis du rejser uden børn, finder du vores egne voksenhoteller, Sunprime, både på De Kanariske Øer og i Thailand. Børnefamiliernes favorit, Sunwing Family Resorts, finder I på Tenerife, Gran Canaria og i Thailand.

Vinterrejse til dig, der rejser på budget

Et lavt feriebudget behøver ikke at betyde, at du er nødt til at slukke for feriedrømmene. Vi har billige vinterrejser, og du kan gøre et særligt prisvenligt fund, hvis du kan rejse uden for højsæsonen.

Vores bedste tilbud på vinterrejser 2024/25 netop nu

Her er de billigste vinterferier netop nu

  • 1 uge
  • Afrejse 3 feb 2025 fra København
Afrejse 3 feb 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.295,-
Pris pr. person
Vælg
  • 1 uge
  • Afrejse 9 jan 2025 fra København
Afrejse 9 jan 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
299,- i rabat2.495,-
Pris pr. person
Vælg
  • 1 uge
  • Afrejse 9 jan 2025 fra København
Afrejse 9 jan 2025 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
2.595,-
Pris pr. person
Vælg

Inspiration til vinterferien

Har du endnu ikke fundet det perfekte rejsemål til vinterferien? Her har vi samlet inspiration til din vinterrejse, så du kan glæde dig til en vinterferie i varmen.

Las Palmas på Gran Canaria

Den store guide til Gran Canaria

Tusindvis af danskere besøger hvert år Gran Canaria. Her venter en dejlig ferie for alle, uanset om du rejser med din familie eller alene. Her er vores store guide til at finde det rigtige rejsemål på øen.

8 tips inden ferien på Maldiverne

8 tips inden du rejser til Maldiverne

Hvornår er det bedst at rejse til Maldiverne? Hvor skal man bo? Skal man vælge All Inclusive? Her giver vi dig svarene på dine spørgsmål, så du får mest muligt ud af din rejse til Maldiverne.

Hvor skal man tage hen i vinterferien?

Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria er et af vores mest elskede vinterrejsemål - og det forstår vi godt. Her er milde og lune temperaturer hele vinteren og dermed perfekt, hvis du trænger til lidt varme i kroppen til vinter.

Nyd vinteren på en sand favorit.

Tenerife

Tenerife

Tenerife er oplagt at besøge om vinteren. Her er lunt, naturen er i konstant forandring og strandene lokker. På Tenerife har vi nogle af vores mest populære hoteller til familier og til dem, der rejser uden børn.

Lun vinter venter på Tenerife.

Maldiverne

Maldiverne

Drømmer du om en vinter med tæerne i kridhvidt sand og turkisblåt hav så langt, øjet rækker? Så er Maldiverne feriestedet for dig.

Vinter på en paradisstrand.

Madeira

Madeira

Vinter på en eventyrø! Naturen på Madeira er magisk, og en vandretur her føles næsten som at være med i et eventyr.

Vintermagi på Madeira.

Kap Verde

Kap Verde

Kap Verde er verdenskendt for mottoet "No stress". Vil du helt ned i gear og bare tage en (strand)dag ad gangen er Kap Verde noget for dig.

Kom helt ned i gear.

Hvilken vinterrejse drømmer du om?

Sved på panden, kulturelle oplevelser eller øhop i Caribien? Vi har den vinterferie, du leder efter.

Afbudsrejse i vinterferien på Kap Verde

Afbudsrejser i vinterferien

Var planen at blive hjemme i vinterferien? Men nu er udsigten til en uges blæst, regn og kulde ikke så spændende alligevel. Hvorfor ikke se nærmere på vores afbudsrejser i vinterferien? Med en afbudsrejse i vinterferien er der rig mulighed for at opleve et nyt, solrigt rejsemål - måske familien endda får en ny favorit.

Ung kvinde på balkon

Forlænget weekend

Er det sparsomt med feriedagene, kan en forlænget weekend væk fra kulden herhjmme også gøre underværker. Vælg mellem storbyer i hele verden.

Weekendrejser til over 60 storbyer.

YKvinde med yogamåtte over skulderen

Træningsrejser

Få pulsen op i vinterferien. Vi tilbyder et bredt udbud af træningsrejser fra yoga til cykling. Mange af vores vinterrejsemål passer perfekt til en aktiv ferie.

Træningsrejser for alle.

På krydstogt til vinter

Krydstogter

Er du sulten efter oplevelser i vinterferien? Med et krydstogt besøger du flere rejsemål på samme rejse.

Oplev flere rejsemål på samme rejse!

Hvornår vil du rejse på vinterferie?

Hvor rejser du fra?

Kuffert

Pak til vinterferie

Har du svært ved at pakke til rejsen? Vi har samlet vores bedste tips til dig, der skal rejse med eller uden indtjekket bagage.