Pige på vandrutsjebane

Budgetvenlige vinterrejser

Billig vinterferie til varmen

Kulde og frost bider i kinderne. Dagene er mørke og korte. Vinteren har taget over heroppe nordpå. Sydpå varmer solen til gengæld, dagene er lyse og lange. Hvorfor ikke skifte uldtrøjen ud med badetøj og nyde en billig vinterferie under solens stråler.
Lavvande i feriekassen behøver ikke være en forhindring - vi har masser billige rejser til vinter.

Hvor er varmen til vinter?

Drømmer du om lune temperaturer, der minder om foråret herhjemme? Eller måske din billige vinterferie ikke kan blive varm nok. Vores varmeguide viser dig, hvor der er varmt, når du har ferie.

Hoteller for enhver smag

I mere end 60 år har Spies sendt solhungrende danskere på ferie. Nogle gæster drømmer om en stressfri ferie på Kap Verde, andre vil gerne opleve østens mystik i Thailand. Uanset hvem du er, har vi ferien og hotellet, der passer til dig og dit feriebudget til vinter.
Rejser du med børn, anbefaler vi et af vores familiehoteller. På Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club er der børnepools, sjove aktiviteter og familieshows. Skal I på voksenferie, er det oplagte valg et Sunprime hotel. Her er der rolig atmosfære, spaafdeling og elegante restauranter. Lyder det dyrt? Det behøver det ikke at være. Du kan sagtens finde en billig vinterrejse til et af vores populære koncepthoteller - særligt hvis du kan rejse udenfor højsæsonen.
Uanset hvem du er og hvilken billig vinterrejse du drømmer om, har vi en ferie til dig!

Populære rejsemål til billige vinterrejser

Sådan gør du vinterferien billig

Lækker mad

All Inclusive giver billigere vinterferie

Udgifter til mad og drikke på ferien kan godt blive en stor post. Et rigtig godt tip, hvis du gerne vil have en billig vinterferie, er derfor at bestille et hotel med All Inclusive. Så er langt det meste af jeres forplejning betalt hjemmefra, og du har derfor et godt overblik over det samlede budget for rejsen.

Vælg All Inclusive og slip for dyre restaurantregninger.

Lille pige med hat sidder i sofa

Rejs her og nu

Melder din kalender pludseligt om ingen planer, eller har du tilstrækkeligt med is i maven til at vente med at bestille en rejse til sidste øjeblik, kan du være heldig at få en billig afbudsrejse til vinter. Vores afbudsrejser opdateres flere gange om dagen, så det er bare med at holde nøje øje med listen, så du ikke går glip af de billige vinterrejser.

En af vores afbudsrejser kan blive din billige rejse til vinter.