Se hoteller (6)

Rejser til Albena

I Albena ligger de fleste af vores hoteller på den kilometerlange strand, og du kan naturligvis gøre rejsen ekstra bekvem med All Inclusive.
Albena ligger cirka 15 km nord for Golden Sands og er en velorganiseret og grøn ferieby. Albena er bygget senere end mange af de øvrige badebyer langs Sortehavskysten og fremstår derfor også noget mere moderne. Arkitektonisk kan man her og der se spor fra dengang, Bulgarien var et østblokland, men byen er samtidig charmerende og ret fint restaureret. Albena er ikke så stor, og man lærer hurtigt at finde rundt. Hvis bare du kan finde strandpromenaden og strandalléen bagved, er du ret godt stillet, eftersom det er her og på stranden, det hele sker i Albena.

Sol, strand og fornøjelser

Om dagen er det stranden, der lokker. Her slapper du af i en liggestol under en parasol, slentrer barfodet i vandkanten, bygger sandslotte med børnene eller tager en vandcykel ud på Sortehavets funklende, krystalklare vand. Når aftenen falder på, tager de fleste ned til den lille hovedgade og strandpromenadens restauranter, tavernaer og caféer. Her kan du smage den spændende bulgarske gastronomi og nyde ferien i fulde drag. Nattelivet i Albena er hyggeligt og ebber som regel ud inden midnat, hvilket gør Albena perfekt for børnefamilier, som ikke er til sen underholdning og natteliv på barerne.

Hoteller på stranden

De fleste af Spies' hoteller ligger helt ud til Albenas fine strandpromenade, så der er ikke langt til dagens første dukkert eller en skøn dag i liggestolen. På flere hoteller indgår All Inclusive i rejsens pris, hvis ferien skal være ekstra bekvem. I Albena får man meget for pengene, da mange af hotellerne er moderniserede og tilbyder god international standard til lokale priser.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • All Inclusive
  • Prisvenlige hoteller
  • Krystalklart vand
  • Lokale restauranter

Spies' gæster om Albena

Find din rejse til Albena

Udvalgte tilbud på charterrejser til Albena

VORES EGNE REJSETIPS OG ANBEFALINGER

Mand i vinmark

Bulgarien - meget mere end fest og farver

Mathias troede, at Bulgarien betød fest og farver - men det smukke land har så meget mere at byde på. Her får du Mathias' bedste tips til trøffeljagt, folkedans og smukke sortehavsstrande.

Hotel Bulgarien

Mine favorithoteller i Bulgarien

Vores rejseekspert, Tomas, har besøgt Bulgarien utallige gange. Her guider han dig til de bedste hoteller i Bulgarien.

Sommerferie 2024 i Bulgarien

Lad Bulgarien være rejsemålet for din sommerferie 2024. Landet tilbyder førsteklasses strande ved Sortehavet, ideelle til solbadning og vandsportsaktiviteter. Oplev den ægte bulgarske kultur og lækre lokale retter i både landsbyer og byer. Bulgariens historie og kulturarv, synlig i gamle ruiner og arkitektur, tilføjer også en unik dimension til din rejse. Skal din sommerferie være budgetvenlig, er Bulgarien et godt rejsemål. Her får du meget ferie for pengene og rigtig gode hoteller. En sommer i Bulgarien kombinerer afslapning og kulturel indsigt på en indbydende måde.