Rejseforsikring

 

Vidste du, at den almindelige rejseforsikring ikke altid dækker dig, hvis ulykken skulle være ude i ferien? Med Goudas supplementspakke får du erstatning fra første krone, hvis noget skulle ske på charterrejsen – og helt uden selvrisiko.

 
Har du ikke en rejseforsikring? Se Goudas fuldt dækkende rejseforsikring længere nede på siden.
 
 
 

Gouda rejseforsikring

Rejseforsikring i samarbejde med Gouda

Goudas hjemmeside finder du mere detaljeret information om de forskellige rejseforsikringer. Du finder også svar på de mest almindelige spørgsmål.

Supplementspakke til din rejseforsikring

Køb ekstra tryghed på rejsen fra kun 112,- pr. voksen (1 uge i Europa).

Goudas supplementspakke er specielt udformet til at dække hullerne i din eksisterende rejseforsikring. Få fuld tryghed på din charterferie – uden at du behøver at betale selvrisiko, hvis uheldet skulle være ude.

I forsikringen indgår bl.a.:

Ingen selvrisiko
Du får refunderet selvrisikoen på op til 10.000 kr. ved leje af bil på rejsemålet. Du kan desuden få dækket selvrisikoen på din indbo- og bilforsikring, hvis der sker noget, mens du er på ferie.
Hjælp på rejsemålet
Vi hjælper dig på rejsemålet med penge, råd og hjælp fra Spies’ guider eller Goudas alarmcentral, hvis der sker noget uventet.
ID-tyveriforsikring
Hvis din identitet bliver misbrugt (også på sociale medier), vil du kunne få juridisk assistance til at forebygge og begrænse skadeomfanget med op til 100.000 kr.
Sport eller anden bestilt aktivitet
I Goudas supplementspakke får du bl.a. erstatning, hvis dit sportsudstyr forsinkes og ikke kommer frem i tide til rejsemålet. Gouda erstatter for at leje udstyr.

Goudas supplementspakke kan kun bestilles, hvis du har en rejseforsikring i forvejen. Har du ikke en rejseforsikring, anbefaler vi Goudas fuldt dækkende rejseforsikring.

Børnepriser
Børn (2-11 år) får 50 % rabat på forsikringen, når en voksen medrejsende tegner samme forsikring.


Bestilling

Du bestiller supplementspakken sammen med din rejse. Har du allerede bestilt en rejse, kan du tilføje supplementspakken under 'Tilvalg' på din bestilte rejse på Min Side.

SE PRIS OG BESTIL PÅ MIN SIDE

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly og ønsker at bestille rejseforsikring, kan du gøre det ved at ringe til os på 70 10 42 00.Fuldt dækkende rejseforsikring

Omfattende rejsebeskyttelse uden selvrisiko – fra 320 kr. pr. voksen (1 uge i Europa)

Indeholder også erstatning ved f.eks. tabte feriedage, akut sygdom, fly- og bagageforsikring.

Denne forsikring passer til dig, hvis:

  • du ikke har en rejseforsikring eller ikke er helt tilfreds med vilkårene i din eksisterende rejseforsikring.
  • du skal lave noget specielt på rejsen, som ikke dækkes af din eksisterende rejseforsikring.
  • du har folkeregisteradresse i et andet nordisk land end Danmark.

Vær opmærksom på, at vores forsikringer skal være tegnet og betalt inden afrejse for at kunne gælde. Du skal desuden have folkeregisteradresse i Norden. Svenske og norske statsborgere skal have fuld rejseforsikring for at være dækket.

Børnepriser
Børn (2-11 år) får 50 % rabat på forsikringen, når en voksen medrejsende tegner samme forsikring.


Bestilling

Du bestiller den fuldt dækkende forsikring sammen med din rejse. Har du allerede bestilt en rejse, kan du tilføje forsikringen under 'Tilvalg' på din bestilte rejse på Min Side.

SE PRIS OG BESTIL PÅ MIN SIDE

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly og vil bestille rejseforsikring, kan du gøre det ved at ringe til os på 70 10 42 00.


Det er de fuldstændige vilkår, som gælder ved erstatning af en skade.


Andre forsikringer hos Spies