Få hentet bagagen derhjemme

Spies samarbejder med Valizo, som tilbyder vores gæster at få bagagen tjekket ind og afhentet derhjemme dagen inden afrejse. Så slipper du for at slæbe bagagen til lufthavnen og stå i kø, når den skal tjekkes ind.

Afhentning og check-in af bagagen derhjemme tilbydes gæster, der bor på Sjælland og rejser med Sunclass Airlines fra København til et af Spies' rejsemål.

Sådan foregår det:

Check-in af bagagen sker på din privatadresse, hvor der udleveres bagagekvitteringer og boardingkort. Derefter bliver bagagen transporteret til Københavns Lufthavn af Valizo og indleveret til flyselskabet. Du slipper dermed for både transport af bagagen til lufthavnen og check-in, så du kan gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Du kan vælge en anden opsamlingsadresse end privatadressen (f.eks. arbejdsplads, venner eller familie), blot det er indenfor de angivne postnumre, og en myndig rejsedeltager udleverer bagagen.

Bestil afhentning af bagage hos Valizo

Valizo er din kontakt mht. opsamlingstidspunkt, opsamlingsadresse, betaling osv. gennem hele forløbet.

Har du spørgsmål, kan du se mere på www.valizo.eu. Du kan også kontakte Valizo på telefon 53 70 07 97 eller pr. mail kontakt@valizo.eu