Se hoteller (22)

Rejser til Lloret del Mar

Velkommen til Lloret de Mar! Med sine lange, velholdte strande, sin udsøgte mad og et pulserende forlystelsesliv er Lloret de Mar blevet et eftertragtet rejsemål for både børnefamilier, unge og ældre.
Lloret de Mar var oprindelig en lille fiskerby, som nu er vokset og blevet til et populært rejsemål. Med sit typiske middelhavsklima og klare vand er stranden det oplagte midtpunkt i Lloret de Mar. Trænger du til lidt fred og ro, kan du tage en spadseretur ind til den skønne Santa Clotilde-have, som ligger højt oppe på klipperne og har en fantastisk udsigt over havet. Selv om Lloret de Mar efterhånden er blevet et veletableret rejsemål, findes den ægte spanske charme stadig. I den gamle bydel kan du slentre rundt i de maleriske kvarterer, og du har gode muligheder for at holde en pause på en af de lokale tapas-barer.

Mad og drikke

Sætter du pris på god mad og vin, er du kommet til det rigtige sted. Berømte kokke og restauranter har gjort Lloret de Mar til et gastronomisk centrum med spændende indslag fra hele verden. Middelhavsretterne – blandt andet med fisk – er især værd at anbefale og bør prøves i ferien. Smag gerne en af de mange gode lokale vine til maden.

Sol og strand

Lloret de Mar er kendt for sine strande, som har fået det blå flag for sit rene vand og mange faciliteter. Du kan vælge bare at slappe af i solen eller være aktiv og prøve det store udbud af vandsport. Der ligger også flere gode vandrestier langs havet. En af dem tager dig for eksempel til seværdigheden Dona Marinera med en fin udsigt over Playa de Lloret. Kan du lide vand og fart over feltet, kan du nemt få dagen til at gå i Water Park, som er et stort vandland med masser af pools og vandrutsjebaner for alle aldre.

Forlystelseslivet i Lloret de Mar

Lloret de Mar er centrum for aftenlivet i Costa Brava, og festlighederne fortsætter ofte til den lyse morgen. Her er masser af barer og natklubber at vælge mellem, så kan du kan prøve noget nyt hver aften. Hvorfor ikke begynde aftenen med en cocktail på en af strandbarerne og bagefter gå videre til en af de trendy natklubber? Eller hvad med at hoppe på en af partybådene?

Luksus eller budget?

Med omkring 20 forskellige hoteller at vælge imellem, kan du være sikker på at finde et hotel efter din smag. Er du til luksushoteller, kan vi anbefale Alva Park Costa Brava, som ligger lige ved stranden i udkanten af Llorte de Mar. Vil du hellere strække budgettet, tilbyder vi også enklere alternativer med god beliggenhed.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Gode restauranter
  • Luksushoteller
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Lloret del Mar

Find din rejse til Lloret del Mar