Se hoteller (17)

Rejser til Santa Susanna

Santa Susanna er en charmerende badeby med flere fine sandstrande og en behagelig atmosfære - helt perfekt hvis man rejser med børn.
Den hyggelige badeby Santa Susanna er praktisk talt vokset sammen med nabobyen Malgrat de Mar. Santa Susanna kan beskrives som den mest moderne af de to, mens Malgrat de Mar med sin pittoreske havn har beholdt meget af sin oprindelige charme. Langs de fine strande er en lang strandpromenade med restauranter, caféer og barer. Her er også mange muligheder for vandsport for den, der ønsker en aktiv ferie. For golfinteresserede er der i området omkring Santa Susanna flere velplejede golfbaner, og det storslåede golfanlæg PGA Catalunya Golf ligger kun 45 minutter væk. Hvis du ønsker lidt afveksling fra Santa Susannas afslappede badeliv, ligger Barcelona og byens fantastiske udbud af kultur, underholdning og shoppingmuligheder, under halvanden time væk med lokaltog.

Mad og drikke

I Santa Susanna er der mange restauranter med mad fra alle verdenshjørner, og der er også mange lokale specialiteter. Desserten 'Crema Catalana' er en klassiker, der minder om den franske crème brûlée. Det er også et must at prøve kaffedrinken 'El Cremat', som består af kaffe og brændt rom. Hvis du vil smage den lokale vin, kan du prøve Peralada, Espolla og Campmany, som alle er dyrket i regionen.

Santa Susanna med Spies

Du kan rejse til Santa Susanna med Spies året rundt, og eftersom du rejser med rutefly, kan du frit tilpasse din rejse efter din ønsker. Du bestemmer selv afrejsedag, samt hvor længe du vil være af sted.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Gode restauranter
  • Lang strandpromenade
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Santa Susanna

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Santa Susanna