Hoteller (71)

Rejser til Costa Blanca

Costa Blanca byder på strandliv, shopping, golf og natteliv. Bestiller du din rejse hos Spies, kan du selv bestemme, hvor længe du vil være væk.
Costa Blanca, Spaniens hvide kyst, er kendt for sine lange, hvide kyststrækninger og strande, som har givet stedet sit navn. Men Costa Blanca kan også prale af sin smukke natur, behagelige klima og store forlystelsesudbud. Costa Blanca strækker sig over 200 km langs Spaniens sydøstlige kyst, og her venter en lang række populære rejsemål, som lokker tusindvis af nordeuropæere hertil år efter år.

Fine strande

Langs Costa Blanca er der nærmest uendeligt mange strande, og uanset hvilken type strand du foretrækker, vil vi vove at påstå, du ikke bliver skuffet. Her er lavvandede og børnevenlige strande, store og små, klippefyldte og sværttilgængelige, blæsende og surfervenlige - det er bare at vælge. Foretrækker du lange og finkornede sandstrande, kan vi anbefale at rejse til Benidorm eller Alicante, mens Albir er et bedre alternativ, hvis du er træt af sand mellem tæerne og hellere vil bade ved en fin stenstrand. I nærheden af Alicante ligger desuden Playa de San Juan, som er blevet kåret til Spaniens bedste strand.

Spil golf på Costa Blanca

Ganske vist har de fine strande en stor tiltrækningskraft, men golfbanerne er en anden god grund til, at så mange vælger at rejse til Costa Blanca. Der er masser af fremragende baner at vælge mellem, og flere af dem ligger tæt på Spies' hoteller. Takket være det behagelige klima kan man spille golf året rundt, og blandt skandinaviske gæster er det populært at forlænge sommeren med en golfrejse til Costa Blanca om foråret eller efteråret.

Shopping, aktiviteter og seværdigheder

Shopping, forlystelser og kulturelle oplevelser: Costa Blanca er spækket med aktiviteter og seværdigheder. Her kan du gøre din ferieshopping i alt fra kendte mærkebutikker og shoppingcentre til lokale markeder - ikke mindst i Alicante - mens Benidorm at stedet at rejse hen, hvis du leder efter et spændende forlystelsesliv. Her er hele fem forskellige temaparker - et must, hvis du rejser med børn! Langs med kysten er der masser af seværdigheder for dig, som vil fylde rejsen med kulturelle oplevelser. Besøg f.eks. et af kunstmuseerne, nyd synet over land og hav fra udsigtspladserne eller lej en bil og kør til Valencia!
Find dit hotel
Find din rejse til Costa Blanca

Rejser til Costa Blanca

Albir
  • Børnevenligt
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
Albir er velegnet til dig, der ønsker en afslappende ferie på stranden med et godt udvalg af aktiviteter, restauranter og forlystelsesliv inden for rækkevidde.
Alicante
  • Børnevenligt
  • Restauranter og barer
  • Strande
Alicante er et populært rejsemål, som har formået at bevare sin autenticitet og oprindelige charme. Her kan du nyde ferien i fulde drag på en af de mange hyggelige restauranter.
Benidorm
  • Børnevenligt
  • Strande
  • Restauranter og barer
Benidorm er et af Spaniens mest kendte ferierejsemål - et børnevenligt rejsemål med lavvandede strande, masser af aktiviteter og et stort udbud af fornøjelser.
Valencia
Paellaens hjemby med en lang historie og fine strande. Med Spies kan du skræddersy din rejse, så den passer dig.